Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תחנות דלק זולות בפ"ת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5281 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

חיפשתי קצת מידע בפורום, אבל המידע היה נקודתי לתקופת הדיווח, אז:

איפה מוצאים תחנת דלק זולה באזור פ"ת?

בגוגל מצאתי את האתר הזה:

http://www.fulltank.co.il/ShowFuelStations.asp?act=filter&cityid=1158&countryareaid=2&fcomp=0&freetext=&fueltypeid=0

עד כמה הוא אמין?

מצאתי את סדש ב 6.93 אג' לליטר. האם אין סיכוי למצוא מחיר זול יותר משמעותית ממחיר זה? עד כמה תחנה זו מומלצת? (מהילת דלק, איכות סביבה וכו')?

תודה.

פורסם

אני מכיר כמה אנשים שמתדלקים בתחנה זו ללא תלונות.

יש לך גם את טן בהמשך גיסין (ליד משה דיין) - שם מחיר ליטר בנזין נכון לרבע שעה הקרובה עומד על 7.03.

לי אין בעיה לתדלק בתחנת דלק שנמצאת ליד הבית בחזור לביתי מנסיעה כזו או אחרת, להפסיד אולי עשרה שקלים לתדלוק, במקום לעמוד בתור בתחנה אחרת שנמצאת מרחק עשר דקות נסיעה מהבית.

לא תמיד העשרה שקלים הללו שוים את הטרחה בלהגיע לאותה תחנה.

פורסם

אני מתדלק שם לפעמים - עד עכשיו אין בעיות.

מה הכוונה ב"איכות סביבה" לגבי תחנות דלק?

אתה מחפש אחת שתשתול עץ על כל 100 ליטר שאתה מתדלק? :shock:

the london underground is not a political movement

פורסם

מצאתי את סדש ב 6.93 אג' לליטר. האם אין סיכוי למצוא מחיר זול יותר משמעותית ממחיר זה? תודה.

אם תמצא תחנה זולה יותר באזור המרכז - בבקשה שתף אותנו. מגיעה לה פרסום חינם.

אני מבקש להבין: 18 אגורות פחות מהמחיר המקובל באזור - ואתה רוצה מחיר זול משמעותית?

אגב, הסד"ש ההיא בסדר גמור, גם טן בגיסין. אם רלבנטי לך - בכניסה לעפולה,ממערב,יש תחנה מאוד זולה. סע לשם ותחסך.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

תודה: אני מוצא שההנחה היא 'כולה' 4 ש"ח לתדלוק של 60 ליטר, כלומר 16 ש"ח לחודש (4 תדלוקים)... לא משמעותי עבורי...

פורסם

טן בגיסין לוקחים 7.15,סדש 7.10 אם אני לא טועה,כל השאר רגיל 7.22.

האמת שעכשיו תידלקתי סונול גולד 95,נראה איך האיכות שלה.

ההגה הוא עגול!

פורסם

ten בבארות יצחק, הכי זול באזור המרכז.

6.89

בגלל שאני חדשניק, אני לא יכול לפרסם לינקים, אבל אני בטוח שתמצאו בקלות...

פורסם

גם סד"ש וגם טן בסדר גמור. מתדלק קבוע בטן כבר שנים כי זה בדרך. אחרת לא נראה לי שהיתי טורח.

התרגיל של סד"ש למחיר הנמוך - הוא תשלום במזומן. היינו שטרות מרשרשין. כאשר משלמים רגיל בכרטיס אשראי המחיר כמו בטן.

פורסם

התרגיל של סד"ש למחיר הנמוך - הוא תשלום במזומן. היינו שטרות מרשרשין. כאשר משלמים רגיל בכרטיס אשראי המחיר כמו בטן.

נקודה באמת חשובה שהיתה צריכה להכתב.

אשריך שזכרת זאת..

פורסם
טן בגיסין לוקחים 7.15,סדש 7.10 אם אני לא טועה,כל השאר רגיל 7.22.

האמת שעכשיו תידלקתי סונול גולד 95,נראה איך האיכות שלה.

גם דור אלון "פארק דניב" כמו שהם נקראים, שיושבים בקרית אריה ברחוב יגיע כפיים, ממש לפני החיבור לגיסין (2 דקות מערבה מטן) זולים וטובים. הם יקרים מ"טן" ב2 אגורות (מחיר זהה לשירות מלא או עצמי) אבל קרובים לי יותר לעבודה ואני מתדלקת אצלם כבר שנים. גם זו אופציה.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

• תוכן חדש...