Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5319 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, אתמול בדרכי למכללה, אני רואה על הלוח שעונים ציור של נורה, נבהלתי לרגע חשבתי שזאת תקלה מנוע, ישר עמדתי על השוליים, 4 וינקרים, הוצאתי את החוברת של הסמלים על הלוח שעונים, התברר שמדובר בסך הכל נורה שרופה, יצאתי מהרכב, ואכן נורה צד שמאל ראשית שרופה (לא אור דרך גבוה, אלא הדולקת קבוע).

מדובר בפולקסוואגן גולף פלוס 07, הנורה שרדה 5 שנים, אז בגלל שאבא שלי תמיד מטפל במוסך מורשה, וזה הרכב שלו, הוא אמר שאני יסע למוסך ויחליף שם את הנורה, אמרתי לו שאין צורך כי זה שטויות ואני יכול לבד, אבל הוא סירב, טוב, הרכב שלו, הוא הבעלים, הלכתי למוסך מורשה איפה שאני תמיד מטפל ברכב, והצהרתי שיחליפו 2 נורות גם בצד השני, כי זה ילך גם עוד מאט, הביאו לי 2 נורות, החליפו, הכל טוב ויפה, שילמתי 112 שקל על עבודה של 15 דקות, ועוד קרוב ל 80 ש"ח על 2 הנורות.

הכל עבד, הכל טוב, בערב יצאתי עם האוטו ופתאום התקלה של הנורה השרופה, שוב הופיעה, יצאתי לבדוק, ראיתי שהכל עובד, ואז שחזרתי לראות שוב בלוח שעונים, התקלה נעלמה, היום הרבה היה כל היום אם אבי, ואמר לי שהתקלה חזרה ונעלמה, חזרה ונעלמה, והנורה עבדה או לא עבדה.

אמרתי לו בטח בעיה בחיבורים, הוצאתי את הנורה, הכנסתי בחזרה והדקתי, ועכשיו היא עובדת, לא עובדת, בקיצור לא השתנה כלום.

עכשיו אגב היא בכלל לא פועלת, וגם לפני שהוצאתי אותה היא כבר הפסיקה לפעול, זאת גם הסיבה שהוצאתי אותה, החזרתי את הכל, התקשרתי למוסך, אמרו לי טוב תבוא נראה מה יהיה אם זאת הנורה, אז נחליף לך שוב במוסך בחינם.

אמרתי ואם זאת לא הנורה ויש בעיה מסויימת זה יהיה על חשבוני, הנציג הצהיר שכן, אני הגבתי לו שזה לא בסדר, הייתי אתמול אצלכם במוסך, שילמתי על עבודה לש 15 דקות יותר מעלות החלפים, למה לא הכניסו את הרכב למחשב כמו תמיד ובדקו שבאמת מדובר בנורה או לא?

בקיצור, מחר אני נוסע בבוקר למוסך שוב, הוצאתי כמעט 200 שקל על זה, ואני לא רוצה לגעת בזה, שהם יתעסקו.

במידה ולא מדובר בנורה, אלא במשהו אחר, האם הצדק איתי?

כל ביקור של במוסך, לא משנה איזה, חיברו לי את הרכב למחשב ובדקו, אתמול לא עשו זאת, בעיה שלהם.

לא ככה?

volkswagen

כי חיים רק פעם אחת.

פורסם

בכל אופן, היום נסעתי שוב למוסך, הוציאו את הנורה, והכניסו בחזרה והיא פעלה, בכל אופן, הכרחתי אותם להכנס הרכב ולבדוק שבאמת מדובר אך ורק בנורה, ראו שהתקלה קיימת, מחקו אותה, איפסו את המחשב, ביקשתי שעל הדרך יעשו דיאגנוסטיקה כללית, בדקו הכל, הכל בסדר, 2 הנורות עובדות, הכל ברכב פיקס, הכל טוב.

שבת שלום לכולם.

volkswagen

כי חיים רק פעם אחת.

• תוכן חדש...