Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תקלה ביונדאי i20 חדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5285 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני מספר שנים הלך לי הגיר ביונדאי אקסנט חצי שנה לאחר תום האחריות וכלמוביל בלי שום ויכוח או בקשה מצידי החליפו אותו לגיר חדש.לדעתי לא מקרי שכמעט לא שומעים עליהם תלונות.

איך אפשר להחליף חלק ברכב ללא בקשה מצידך? לא ברור לי. זה הרכב שלך

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הכוונה שלא ביקשתי להחליף ללא תשלום או שבאתי בטענות ,המוסך יזם פנייה ליבואן והבקשה שלו אושרה.

פורסם

BURZUM

אתה מתחכם, אתה יודע למה הוא התכוון ואם לא: הוא התכוון ללא בקשה מצדו לקבל את הגיר בחינם כי נגמרה האחריות.

פורסם

אני מאמין שהוא מתכוון במסגרת האחריות ללא בקשתו. כלומר הוא ציפה כבר לשלם על הגיר, אבל כלמוביל החליפו לו על חשבונם.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

רוני,

תודעת השרות שאתה מנסה ליצור בארץ היא לקרוא ללקוח בכיין בגלל שהרכב החדש שלו שעדיין באחריות הושבת ל 5 ימים להחלפת צמיג מחורבן? :shock:

זה נורמטיבי לדעתך?

אתה היית מקבל השבתה של רכב חדש ל 5 ימים מסיבות בירוקרטיות בשלוות נפש?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אני לא מבין את כל קריאות הבכיין וחצוף שרצות כאן...

בן אדם קיבל רכב חדש עם 7 ק"מ על השעון וצמיגים לא תקינים. זה נראה לכם הגיוני???

אני חושב שזה לא תקין למסור רכב כזה אבל מוכן לקבל את הקביעה שזה יכול לקרות. הטיפול במקרה + הפיצוי היו ראויים בסה"כ אבל העיכוב במסירת הרכב שערורייתי.

אם הרכב הוכנס ביום שישי בבוקר הוא היה צריך להיות מוכן עם צמיגים חדשים באותו היום מקסימום יום א' 8 בבוקר אבל עד יום שני אחה"צ...?

פורסם
דעתי היא שהיבואן נהג בך בהגינות ובאופן ראוי להערכה. אם בגלל דבר כזה אתה מבקש לבטל עיסקה, לא נותר לי אלא לשמוח על כך שאתה לא לקוח שלי.

מדוע אתה סבור שהיבואן רימה אותך? כי הוא הגדיל ראש והתקין לך ארבעה גלגלים חדשים בעוד שרק שניים מהם היו פגומים, או בגלל שהוא נתן לך טיפול ראשון על חשבונו?

.

כרגיל בגלל שמדובר ביונדאי ההגיון עובד מעניין מה הייתם מגיבים אם היה מדובר.ברכב אירופי.

פורסם

כדי לעשות לך סדר וללמד אותך איך דברים עובדים :

אני לא מכיר אף יבואן במדינת ישראל שבודק צמיגים או עושה נסיעת מבחן לרכב כשפורקים אוניה .

הטסט נעשה בצורה וירטואלית ובשיטת הסרט הנע מכיוון שמדובר על רכב חדש.

ובהתייחס לדברים שנכתבו, צמיגים כידוע לכולם זה אביזר בטיחותי ואני לא מכיר אף מוסך מורשה שיקח על אחריותו לשחרר את הלקוח ולחכות עד שיגיעו צמיגים חדשים .

עם צמיגים לא משחקים גם אם יש עיכוב של מס ימים ,ולכן ניתן גם הפיצוי.

.

תודה שעשית לי סדר ולימדת אותי איך הדברים עובדים

פורסם

על מה בכלל הויכוח?

הוא שילם 100 אלף ש"ח (איך מבינים באמת מה הם 100 אלף ש"ח, לכו לכספומט ומוציאים 1000 ש"ח - 100 פעמים).

הוא קיבל מוצר ששילם עליו הון, המינימום שהם יכולים לעשות זה לנהוג עליו ק"מ ולבדוק דברים בסיסיים.

לגבי צמיגים FLAT אחוריים, זה קורה בד"כ כשעושים חרקות עם האוטו בצורה מוגזמת. אז שים לב לעניין.

יש מצב שהילדון שמסיע מכוניות מהתקנה להתקנה השתעמם קצת.

שירות אמיתי היה צריך להיות ככה: "מנהל המוסך ראה את הרכב והיה בהלם, מיד הורה להחליף את רביעיית הצמיגים ולפצות אותי בשנת אחריות נוספת".

אז בוא נגיד ככה, תגיד לפחות תודה שאתה קונה יונדאי ולא קונצרן גרמני מסוים כי כנראה שם היית מקבל תביעה נגדית או משהו בסגנון.

כל המצב לא היה מתרחש אם הייתה תחרות במדינה שלנו. אני רוצה לראות בארה"ב שימסרו רכב ככה ולא יתקנו אותו תוך 10 דקות כולל זיכוי של 5% משווי הרכב.

אפשר כמובן גם לסייג, באופן כללי, מהנסיון שלי, השירות של יונדאי עולה בכמה רמות על רוב היבואנים אם לא על כולם. מנסיון אישי שלי ב"הילוך שישי".

פורסם
על מה בכלל הויכוח?

הוא שילם 100 אלף ש"ח (איך מבינים באמת מה הם 100 אלף ש"ח, לכו לכספומט ומוציאים 1000 ש"ח - 100 פעמים).

הוא קיבל מוצר ששילם עליו הון, המינימום שהם יכולים לעשות זה לנהוג עליו ק"מ ולבדוק דברים בסיסיים.

ברור! ואני כבר ממתין לראות את גל התביעות שיהיו נגד אותו יבואן שיקום ויעשה דבר כזה. תחשוב על זה שאם פותח השרשור רוצה לבטל את העיסקה כי הצמיגים היו פגומים, אז מה היה קורה אם היה נודע לו שגם אחד מעובדיו של היבואן גם נהג מספר עלום של ק"מ במכונית טרם מסירתה.

ההצעה שלך טובה על הנייר. בפועל, אף אחד לא היה רוצה שמישהו ינהג לו במכונית שרק עכשיו הוא שם עליה קרוב ל-100K ש"ח.

רדו מכלמוביל, ההתנהלות שלהם היתה בסדר גמור. לא צריך למצוא בכוח את הרע בכל דבר.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

כל יבואן שמכבד את עצמו, מבצע נסיעת מבחן של כמה ק"מ עם הרכב לפני המסירה.

העובדה שהחליפו לך צמיגים ונתנו לך טיפול ראשון (שעולה כ- 500 ש"ח) במתנה, מראה שבכלמוביל פעלו ע"פ תנאי האחריות.

יחד עם זאת, הזמן שהרכב בילה במוסך, אינו סביר. נדמה לי שעקב גילו של הרכב והסמיכות למועד המסירה, הצדיקו בקשת רכב חליפי מצידך.

אין שום סיבה לבטל את העסקה, אבל מכאן ועד להציג אותך כבכיין יש מרחק רב.

פורסם

עדכון - אספתי היום את הרכב. החליפו את כל ארבעת הגלגלים ל-goodyear (דגם eagle F1) שלטעמי יפים בהרבה מהפירלי.

התנצלו שלקח יותר מדי זמן שלטענתם נבע בהתחלה מבירוקרטיה פנימית ביונדאי של אישורים ולאחר מכן מחוסר שביעות רצון מהצמיגים שרצו לשים לי. נסעתי עם הרכב היום לערד, בסך הכל מרוצה (מדובר ב1600 ידני). סקירה מקיפה על הרכב נעשה עוד כמה חודשים.

• תוכן חדש...