Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת מקרר של האייר מדגם : Haier HRF660FFASS SBS

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5305 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חבר'ה,

ברצוננו לרכוש מקרר חדש SBS כמובן.

ראיתי את האייר בשקם אלקטריק בכ 5,000 ש"ח.

נפחו של המקרר מספק בהחלט וכמו כן שאר הנתונים הטכניים שלו.

אשמח לדעת, האם מישהו התנסה איתו? היה בבעלותו כזה? שמע דברים עליו? אשמח לכל פיסת מידע שתספקו לי כמובן.

מצורפת תמונה כמובן למי שמתעניין, זה הדגם המתקדם יורת, הכסוף כפי שרשום בכותרת.

*** כמובן שאשמח גם להמלצות, הצעות למקררים מחברות אחרות... ואשמח לפירוט מדוע לא את זה ואת החברה האחרת כן, סיבה טכנית? ויזואלית? אמינות? וכו'

טווחי מחירים? 5-7 מקסימום.

תודה מראש.

*** מצורף לינק למדיע טכני :

http://www.shekem-electric.co.il/?CategoryID=502&ArticleID=268

SFF000_0512x0384x0072_000xFFFFFF_660s1@jpg.png

פורסם

לגבי דגמים וכדו'- איני מבין. אבל יש לי כמה נקודות אישיות למחשבה:

לגבי זה שמדובר במקרר SBS- אנחנו לא אהבנו את זה. הדלת הכפולה לא כ"כ יעילה מבחינת ניצולי שטח ונפח יחסית למקררים רגילים גדולים. לפחות כך התרשמנו ממה שהיה אצלנו (חלק עליון דלת כפולה, קירור, והחלק התחתון מקפיא שגם הוא דלת כפולה, סה"כ 4 דלתות).

הדגם שבתמונה, כך זה נראה- המקפיא בשמאל והמקרר בימין- נראה פחות יעיל- ומה אם תרצה לשים משהו רחב יחסית במקפיא?

עוד דבר- כל התצוגות והמסכים ובקרי שליטה שבמקררים- מיותר ומהווה עוד מקור פרנסה לטכנאים. לא אמין יחסית ומקור לתקלות אלקטרוניות יקרות.

סה"כ הכוונה שלי שאתה צריך לראות האם זה באמת טוב ומתאים לצרכים שלך. תשאל אנשים לגבי המקררים וחוות הדעת שלהם על היעילות והנצילות בתצורות והדגמים השונים. אנחנו הגענו למסקנה מנסיונינו ומהצרכים שלנו שדלת אחת גדולה יותר יעיל (דלת פחות עבה- יותר נפח במקרר. הנפחים המצויינים הם ברוטו, לידיעתך!) ויש יותר גמישות לגבי המודולריות שעל הדלת עצמה (בקבוקים וכדו') ולמקרר עצמו.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם
כיום במקררים סמסונג וLG במחירי הביניים שולטים. (עם המלצה לסמסונג שמיוצר בדרום קוריאה )

אם כבר, בדרום הודו...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

תודה רבה על התגובות .

שמתי לב שבהאייר, האחריות הינה ל 7 שנים, שנה + 6 אבל... תשלום של 200 שקל לביקור טכנאי, שזה אומר 6 שנות אחריות נוספות למקרר אבל משלמים כביכול על הגעת טכנאי וזה הכל? מעניין מאוד, אם כן, זה מעולה.

אשמח לדעת מאנשים מסוגי המקררים שמצויים בבתיהם, מה הנסיון שלהם עם חברות שונות ושוב פעם, לשמוע כמובן דעתכם על SBS.

פורסם

לפני כשנה רכשתי מקרר של סאמסונג עם מקפיא תחתון. קשה מאוד למצוא איזה מקרר לקנות, לא משנה איזו חברה, תמיד תמצא מישהו שיגיד לך שהחברה הזו על הפנים ו"על תגע בזה". בכל מקרה, קניתי סאמסונג ואני מרוצה ממנו. המלצה שלי, אל תקח SBS, יותר נוח מקפיא תחתון.

פורסם

יש לי בקו SBS בלי "קיוסק". אני מרוצה מאוד מהצורה והמימדים (וזהו בעצם. מלבד זאת איכות הגימור מזעזעת, הנירוסטה מחלידה, הפלסטיקה מתפוררת, ועל השירות של ברימאג לא צריך לדבר. לזכותו, יאמר, שבשלוש השנים שהוא אצלי, הוא עדיין לא התקלקל).

:turn-l:
  • תוכן חדש...