Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5328 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ליביבירמן.

שניהם מאותו חומר:

מקשקשים ומקשקשים ומנופפים בכל מיני נוצות,

אבל במבחן המעשה נוחלים כישרון חלוץ.

אנחנו כציבור בוחרים נפלנו בפח הזה פעמיים. :?

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תקרא שוב את מה שכתבתי.

אילו הפוליטיקאים שנבחרו בשנים האחרונות היו מבצעים את מה שכתוב במצע שלהם,

לא הייתי מצייץ.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

יש דברים שבוצעו ויש דברים שלא.

בגלל שיטת הבחירות בישראל קשה לבצע הרבה מן הדברים שהובטחו, אבל זה לא חדש לאף אחד שזה כך ב-63 שנים האחרונות.

פורסם

לראות את ליברמן בתפקיד ראש הממשלה יכול להיות מעניין, ולו כדי לראות אם הוא מסוגל לקבור את מעמדה של ישראל בעולם עמוק יותר משהוא הצליח בתפקידו כשר חוץ.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

הדבר הראשון שליברמן יעשה כראש ממשלה זה להוריד טלוויזיה בכבלים ושתהיה גישה רק לערוצים ממשלתיים, שבהם תהיה תעמולה פוליטית. בנוסף הוא ינתק את האינטרנט מכל האתרים שבהם אפשר לעשות ביקורת על הממשלה.

הדבר השני הוא לאסור על ירידה מהארץ והכרזה על כל מי שנמצא בחו"ל יותר מ10 ימים כבוגד.

אחר כך הוא יגביל תנועה לשעות היום, ויעשה עוצר במהלך הלילה.

חייתי במדינה פאשיסטית תחת משטר צבאי. אני יודע מה זה...

פורסם

כמו שאמרתי

YNET בעיקר מנסים לעשות שטיפת מוח לציבור

יוסי הוא ההוכחה לכך.

רק אדם שמגן בחירוף נפש על כבודה וצביונה של המדינה, מגן על האינטרסים שלה ושל האזרחים שלה נחשב בתקשורת ה"מאוד מאוזנת ואובייקטיבית" שלנו לפאשיסט.

יוסי הוא קורבן התקשורת.

צר לי על שטיפת המוח שלך וראייתך המעוותת, אני מקווה שיום אחד תתעורר למציאות.

פורסם

בריון עם שכל של תינוק.

להושיב את השגריר הטורקי על כיסא נמוך , מתאים לילד בגן . טוב לא הוא עשה רק סגנו מאור הגולה.ללא כל תגובה הולמת מהשר .

קרא כאן על מעלליו כנגד ילדים חסרי ישע מיש"ע

http://www.lawdata.co.il/lawdata/PsakDin/ShowPsakDin.asp?C=7086&SCC=8305871&strCol_C=8305871&IskurHokIndx=&IskurHokSeif=

לפשיסט , יוסי התכוון לפינושה בצ'ילה .

ומעשיו גורמים נזק יומיומי למדינה שבזמנו הופכת ליותר ויותר מבודדת.

אביא לך ציטוט מדבריה של עובדת שלו

"ליברמן עלה לבמה, ומול כל ראשי המדינות נשא נאום של 'ישראל ביתנו', שמכוון לקהל שלו פה בארץ. הוא אמר דברים מנוגדים לכל מה שאמרתי כאן במשך שנתיים. הוא סתר את מה שנתניהו הבטיח בנאום בר אילן. הוא הודיע שאין סיכוי לשלום. התחלחלתי" ~גבריאלה שלו, שגרירת ישראל באו"ם על נאום ליברמן בעצרת, ראיון לעיתון "הארץ".

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

קרא כאן על מעלליו כנגד ילדים חסרי ישע מיש"ע

http://www.lawdata.co.il/lawdata/PsakDin/ShowPsakDin.asp?C=7086&SCC=8305871&strCol_C=8305871&IskurHokIndx=&IskurHokSeif=

ישה איני מכיר את המקרה אך אני לא תומך באלימות מכל סוג שהיא.

להושיב את השגריר הטורקי על כיסא נמוך , מתאים לילד בגן . טוב לא הוא עשה רק סגנו מאור הגולה.ללא כל תגובה הולמת מהשר

אני מניח כשיוצא סרט בטורקיה שמעליל עלילות דם שקריות על חיילי צה"ל וטוען שהם רוצחים זה בסדר, זה נחמד, זה אחלה!!! על זה בקושי שומעים מהתקשורת, אבל על האירוע הזה (השגריר בכסא הנמוך) שנוצר כתוצאה מכך יש הד תקשורתי מפה ועד להודעה חדשה.

העיקר שחיילי צה"ל נשארו רוצחים והשגריר נפגע עד עמקי נשמתו.

אביא לך ציטוט מדבריה של עובדת שלו

"ליברמן עלה לבמה, ומול כל ראשי המדינות נשא נאום של 'ישראל ביתנו', שמכוון לקהל שלו פה בארץ. הוא אמר דברים מנוגדים לכל מה שאמרתי כאן במשך שנתיים. הוא סתר את מה שנתניהו הבטיח בנאום בר אילן. הוא הודיע שאין סיכוי לשלום. התחלחלתי" ~גבריאלה שלו, שגרירת ישראל באו"ם על נאום ליברמן בעצרת, ראיון לעיתון "הארץ".

זה מה שיפה בליברמן, הוא לא עסוק בליקוקים אלא בלומר את האמת בפנים.

אין סיכוי לעשות שלום בתנאים שהם מציבים:

הם רוצים את מזרח ירושלים, הם רוצים שמדינתם (פלסטין) תהיה נקייה מיהודים (יודן ריין), הם רוצים הקפאה מלאה, הם רוצים לשלוח למדינת ישראל מיליוני "פליטים" וכך בעצם ליצור פה רוב לא יהודי, הם רוצים את הבקעה בשליטתם בכדי שמשאיות האמל"ח מאירן כבר יתחילו לחמם מנועים, שלא נדבר על הסכם השלום עם חמאס (שכל רצונו הוא להשמיד את מדינת ישראל) ועוד כמה קוריוזים...

אם לדעתך אלו תנאים סבירים לשלום אנא הסבר לי למה.

אני מציע שחלקנו נפסיק להתעסק בשנאה עצמית ותמיד נחפש למה אנו לא בסדר, תיגמלו מההרגל המגונה הזה והתעוררו, רק דברים כאלו נותנים לגיטימציה לצד השני לדרישות הזויות.

פורסם

מצויין, ליברמן הוא גבר גבר, אבל מה נעשה שהוא דיפלומט מהתחת

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

נכון, התקשורת אשמה. מעמדנו בעולם טוב מאי פעם, מדינות שהצביעו בעדנו פעם באו"ם לא מצביעות עכשיו נגדנו ובכלל כל מה שאומרים על ליברמן זה קמפיין נבזי של Lienet ובטאון התנועה האיסלמית "אל ארד".

פורסם
בריון עם שכל של תינוק.

לפשיסט , יוסי התכוון לפינושה בצ'ילה .

בדיוק.

לא אמרתי שישראל היא פשיסטית, אלא שיש משטרים כאלו, וליברמן די מתקרב לזה עם ההתלהמות שלו.

ישה איני מכיר את המקרה אך אני לא תומך באלימות מכל סוג שהיא.

זה מה שיפה בליברמן, הוא לא עסוק בליקוקים אלא בלומר את האמת בפנים.

ליברמן לא אומר את האמת כי הוא לא ממש מחובר למציאות.

האמת היא שאני מסכים עם הרבה מהדברים שהוא אומר, אבל לא בהקשר של ישראל ולא במציאות הנוכחית.

הייתי עם בן דוד שלי בכמה כנסים של ישראל ביתנו בתקופת הבחירות. רציתי לשמוע מה יש לכל מתמודד ומפלגה להציע, ורציתי שבן דוד שלי (עולה חדש), לא יצביע באופן אוטומטי לש"ס כי זה מה שאבא שלו (חרדי) אומר לו להצביע.

בגלל זה אני מאפשר לעצמי להגיד מה שאני אומר, כי שמעתי טוב מאוד את הרעיונות של ליברמן, ולא מהתקשורת.

אני חושב שכל אזרח צריך להראות שהוא אזרח ולהיות מוכן לתת שנתיים-שלוש מהחיים שלו לטובת המדינה. זה יכול להיות בשירות לאומי או בצבא. מבחינתי זה כמעט אותו דבר.

לדעתי בן אדם שלא מוכן לתת קצת מעצמו למדינה (וזה יכול להיות בהמון צורות) ולהראות שהוא אזרח טוב, לא צריך לתת לו זכות הצבעה.

גם לאסירים לא צריכה להיות זכות הצבעה כי הם עשו דברים נגד החברה והמדינה, אז אי אפשר לסמוך על השיפוט שלהם.

בן אדם שלא מוכן להצהיר נאמנות למדינה, לא צריך להצביע.

בן אדם שפועל נגד הדמוקרטיה, לא צריך להצביע.

בן אדם שלא מבין את המהות של דמוקרטיה ומצביע רק אחרי שאומרים לו מה להצביע, לא צריך להצביע.

מבחינתי צריך להיות חוק נוקשה מאוד שלא מפלה בין אנשים.

אבל איפה הבעיה עם כל זה?

הבעיה היא שישנן אוכלוסיות גדולות בארץ שפשוט לא מבינות מהי מדינת חוק ולא מכירות בסמכות של המדינה.

אני מדבר על חרדים וגם על ערבים, ובתקופה האחרונה מסתבר שגם על מתנחלים שלא מכבדים את החוק וחושבים שיש משהו מעבר לחוקי המדינה שלו הם צריכים לציית.

(ובאמת אל תתווכחו איתי על העובדה שחרדים וערבים לא מכבדים את החוק, כי זה חלק מהאידיאולוגיה של רובם וזה נתון שהוכח יותר מדי פעמים).

כל עוד המבנה החברתי של ישראל בנוי מאוכלוסיות כאלו שלא מבינות שום דבר באזרחות, לא מבינות את התפקיד של המדינה ולא מכבדות את הסמכות של הממשלה, אי אפשר לייצר את המדינה שליברמן רוצה.

צריך שינוי מהותי מהבסיס ולמגר המון תופעות של חוסר ציות, לפני שבונים מדינת חוק ומדינת כל אזרחיה.

אם ליברמן היה עולה לשלטון כרגע, פתאום 40% מהמדינה יפסיקו להיות אזרחים כי הוא ידרוש נאמנות (אגב, אין לי בעיה עם נאמנות).

זה מייצר מצב שבו יש צורת שלטון שלא מתאימה למציאות בשטח וגם לא מתאימה לעם.

תוסיפו את זה שהוא יילך למלחמה תוך כמה ימים מהרגע שהוא נבחר, ורק כי המדינות מסביב ירגישו יותר מדי מאויימות.

אני מת מפחד עם בן אדם כזה בשלטון.

פורסם

MYSTOPP, אני אוהב את ההפחדות האלה.

יש אישה אחת שחוזרת על ההצהרה הזו בלי סוף, קוראים לה ציפי לבני.

היא נשמעת כמו גרמפון שבור ותמיד אומרת שישראל נמצאת "בבידוד בינלאומי".

ואני שואל את עצמי, איך זה הגיוני?

כל העולם המערבי נמצא בהאטה חריפה במשק ורק ישראל נמצאת עדיין בעלייה קלה יחסית, האם זה מעיד על בידוד?

הרי אם היינו בבידוד לא היה פה יבוא וייצוא, כי היינו בבידוד.

לא היו מספקים לנו נפט, לא היו נשברים פה שיאי טיסות נכנסות ויוצאות, לא היו מגיעים תיירים מחו"ל.

אז מה זה בידוד? שטורקיה מחליטה להצטרף לציר הרשע של אירן-רוסיה-סין-צפון קוריאה ופחות לנקוט בעמדות מערביות, אז אנחנו בבידוד? תעשה לי טובה...

המדינות החברות באו"ם מעולם לא היו אובייקטיביות, פעם התקבלה שם החלטה שהציונות זו גזענות, זה נראה לך הגיוני?

איך אומרים על בה"ד 1? כולם שם צבועים חוץ מהקירות.

זה לא כל כך שונה שם, הנה תראה.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4156248,00.html

אבל איפה הבעיה עם כל זה?

הבעיה היא שישנן אוכלוסיות גדולות בארץ שפשוט לא מבינות מהי מדינת חוק ולא מכירות בסמכות של המדינה.

אני מדבר על חרדים וגם על ערבים, ובתקופה האחרונה מסתבר שגם על מתנחלים שלא מכבדים את החוק וחושבים שיש משהו מעבר לחוקי המדינה שלו הם צריכים לציית.

(ובאמת אל תתווכחו איתי על העובדה שחרדים וערבים לא מכבדים את החוק, כי זה חלק מהאידיאולוגיה של רובם וזה נתון שהוכח יותר מדי פעמים).

כל עוד המבנה החברתי של ישראל בנוי מאוכלוסיות כאלו שלא מבינות שום דבר באזרחות, לא מבינות את התפקיד של המדינה ולא מכבדות את הסמכות של הממשלה, אי אפשר לייצר את המדינה שליברמן רוצה.

צריך שינוי מהותי מהבסיס ולמגר המון תופעות של חוסר ציות, לפני שבונים מדינת חוק ומדינת כל אזרחיה.

אם ליברמן היה עולה לשלטון כרגע, פתאום 40% מהמדינה יפסיקו להיות אזרחים כי הוא ידרוש נאמנות (אגב, אין לי בעיה עם נאמנות).

זה מייצר מצב שבו יש צורת שלטון שלא מתאימה למציאות בשטח וגם לא מתאימה לעם.

תוסיפו את זה שהוא יילך למלחמה תוך כמה ימים מהרגע שהוא נבחר, ורק כי המדינות מסביב ירגישו יותר מדי מאויימות.

אני מת מפחד עם בן אדם כזה בשלטון.

יוסי אני מסכים עם חלק נכבד מדבריך אך יש כמה טעויות.

אם ליברמן עולה לשלטון כרגע זה לא אומר ש-40 אחוז מהמדינה יפסיקו להיות אזרחים באופן אוטומטי.

קודם כל הצעת חוק כזו צריכה לעבור ברוב קולות בכנסת ורק אם היא עוברת אני מניח שאולי פחות מ-5 אחוז מהאוכלוסיה לא יצהירו על נאמנות ותישלל מהם האזרחות. לדעתי זה דווקא יעבוד לטובתנו אם לאנשים קיצוניים לא יהיה אזרחות וזה לא משנה מאיזה צד הם במפה הפוליטית, זה רק ירחיק מאיתנו מפלגות הזויות וחסרות טעם שאינן תורמות דבר לחברה ומוצצות מאיתנו את הדם.

שנית, אני לא מאמין שהוא יצא למלחמה.

אני מאמין שההרתעה בשטח תהיה חזקה בהרבה והחמאסניקים שמשחקים איתנו פינג-פונג יחזרו לחור ממנו הם באו, כי אחרת הם יפגשו 72 בתולות במהרה.

חוץ מזה, אם לא תשתנה שיטת הבחירות בישראל שום דבר לא יזוז פה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5328 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...