Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5326 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מסכים עם MAX.

YNET בעיקר מנסים לעשות שטיפת מוח לציבור, כמעט ואין שם כתבות אובייקטיביות ומאוזנות, הם מוטות והם לא מנסים להסתיר את זה יותר מדי.

כשאני קורא את הכתבות שם אני יודע שלרוב רק צד אחד של המטבע מופיע ולא צריך להתייחס יותר מדי ברצינות לכתוב.

מי שמאורה קצת בהיסטוריה של העם היהודי יכול לראות דימיון רב בין העיתונות הישראלית של היום לעיתונות האנטישמית המסיטה של המאה ה-19 ותחילת ה-20 באירופה.

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עוזי התארח קודם בתכנית חדשותית והסביר שלא מדובר בחסימת החשמל לאף אחד, אלא בשינוי שיאפשר שימוש בחשמל בשבת, לכולם.

dirty old man

need love too

פורסם

וכמובן בעלויות גדולות לכולנו. לחברת החשמל חסר כסף כדי להקים תחנות כוח על מנת לענות לצרכי המדינה - אז יזרקו כסף כדי לענות לצרכי הרבנים. לא ראיתי כי נכתב בכתבה שיש בכלל דרישה של הרבנים, נראה כי יש התרפסות בפניהם.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
תזכרו מה שאני אומר: החוק הזה יעבור. אם לא עכשיו אז עוד שנתיים שלוש כחלק מעסקת חבילה קואליציונית.

אני מאוד מאוד מקווה שאתה טועה בענק, מכיוון שהצעת החוק הזו מופרכת בכל כך הרבה רמות שקשה להאמין. קשה גם להאמין שהציבור (ונבחריו הנורמליים) ישתוק ויתן לזה לעבור, כי זו כפייה דתית מהסוג הרע ביותר.

עוזי התארח קודם בתכנית חדשותית והסביר שלא מדובר בחסימת החשמל לאף אחד, אלא בשינוי שיאפשר שימוש בחשמל בשבת, לכולם.

אהה, עכשיו זה ברור. אז בעצם עד עכשיו לא כולם יכלו להשתמש בחשמל בשבת, ואחרי יישום החוק הם יוכלו כי לא יהודים יהיו אלו שילחצו על השאלטר, והמכונה היא גם גויה - אז הכל תקין. ואם חס וחלילה יתקרב איזה יהודי לאזור תחנת הכוח, יוכלו הרבנים להוריד מיד את השאלטר לכולנו בכדי להציל את העם משואה שנייה. אני כבר מרגיש יותר בטוח.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

הסיפור אמיתי ואני יודע מי האשם.

כאשר הייתי ילד וזה היה מזמן גרה לא רחוק מאיתנו משפחה חרדית.

אצלם בשישי שבת הדליקו עששיות נפט כי...

בחברת חשמל עובדים בשבת ולכן החשמל לא כשר.

והיו עורכים תפילה בבית , במרפסת ביתם שהייתה גובלת בשביל חשוך ומזמינים דתיים אחרים , וזה היה נחשב לכבוד גדול למוזמן , ואח"כ ארוחת שבת מהודרת גם היא מחוממת על פרימוס או משהו בסגנון.

וגם ילדים לרוב היו במשפחה הולכים בבגדי עור כדי לא לחטוא בחטא השעטנז וכו' ובחצר הבית גידלו תרנגולות ותרנגולי הודו.

והשכנים היו מביאים להם שאריות לחם ושאר ירקות שהתקלקלו להאכיל את כל הלול.

ויום אחד הבאתי להם מלוא הטנא וכל הילדים במקהלה צעקו לי גוי , גוי ,גוי ( את הטנא כמובן לקחו )

נעלבתי ובליבי אמרתי הנקמה בוא תבוא.

ואז בליל הסדר תוך כדי שהם סועדים את סעודת החג לאור העששיות , השלכתי לחם לתוך המרפסת ונסתי על נפשי.

מרוב המהומה מישהו פגע באחת העששיות ופרצה שריפה שכילתה להם חצי משולחן האוכל.

זה נודע לי אח"כ.

מאז הם מחפשים את האשם ואת הפתרון. ומי שקרא את הכתבה למד כי בשכונות החרדיות הפתרון המודרני הוא גנרטורים שמתחברים בצורה פרטיזנית לרשת החשמל והם אלה שמספקים להם את החשמל בשבת.

מכאן כאילו התחילה "הדאגה" הממשלתית.

בין הצפי של רוני לבין הצפי של נהג מתחיל אני באמצע עם נטיה לכיוון של נהג מתחיל כי כפי שזה נראה כרגע , זה עוד מקור פרנסה למשגיחי כשרות שחונקים אותנו ומייקרים לנו את החיים אלא..

אם העם הזה יתחיל להזיז את התחת שלו ולעשות מעשה.

ושימוש בגוי של שבת כבר קיים מאות בשנים

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%92%D7%95%D7%99_%D7%A9%D7%9C_%D7%A9%D7%91%D7%AA

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

הבעיה אינה הספר, הבעיה היא הפריושים שניתנו לו במהלך אותן 3,000 (למעשה פחות) שנים, ובעיר התחרות על מי יהיה יותר קיצוני בפירושיו.

וכמובן - מדובר במקורות לכסף וכוח פוליטי (ברמת הקהילה וברמת המדינה).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

למי שלא יודע, יש קבוצה הולכת וגדלה של חרדים

המשתמשים בגנרטורים "שומרי שבת"

המחוברים השד-יודע-איך באלף ואחד חיבורים פירטיים.

בשכונה הקודמת שבה גרתי התקינו בבתים מסביב, וניסו להתקין גם בבית שלנו.

(בטח הצליחו בינתיים, כבר חלפו כמה שנים).

מדינה מתוקנת הייתה נלחמת בתופעה, אבל פה מנסים להכשיר את השרץ.

הבעיה כרגיל לא נמצאת במיעוט המפלס את דרכו בכוח,

אלא ברוב שמניח לו לעשות זאת.

אז נכון שצריך לבדוק תמיד ב-7 עיניים מה נכתב ב-YNET ולהתייחס למה שנכתב שם בחשדנות,

אבל לא יזיק גם להכיר את העובדות בשטח.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אין אפשרות טכנית "לכבות" תחנת כוח סתם ככה ובטח שאין אפשרות טכנית "לכבות לכולם את החשמל" סתם ככה בשבת. רשת החשמל הארצית, בניגוד לשאלטר שאצלכם בחדר, היא מנגנון עדין שברגע שיצא מאיזון יכול לקחת שעות ארוכות מאוד עד שיחזור לסדרו.

תחשבו על זה ככה - אם איזה משגיח כשרות מכבה את תחנת הכוח בחדרה בלי להודיע לאף אחד בשבת בצהריים, יכול להיות שרק ביום ראשון בבוקר יחזור החשמל בבאר-טוביה.

די ברור לי שמדובר בהצעת חוק שלא תגיע לשום מקום, כמו לא מעט הצעות חוק אחרות. יש חברי כנסת ושרים שלא מדברים עליהם מספיק בתקשורת והם צריכים להמציא כל מיני הצעות חוק ביזאריות כדי שיעלו אותם לשידור ברדיו. ליברמן לא צריך את זה, עליו מדברים כל הזמן. גם ברק לא. עוזי לנדאו? עד שלא קראתי את הכתבה הזאת לא היה לי מושג שהוא שר התשטויות (pun intended).

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

Ynet, נענע10, וואלה!, תמיד אהבו לצעוק "פיל!!" מכל חולדה קטנה, הרי ברור שהחוק ההזוי לא יעבור.

דוגמא טובה להתנהלות שלהם היא בסיקור הנרחב עקב דבריו של הרמטכ"ל בני גנץ במהלך תרגיל צבאי קטן. נו באמת, אין לכם עבודה שאתם מתעסקים בשטויות האלו ?

הבוז לך.

פורסם

לפוניקס, העניין הוא שמלכתחילה העם העלה לכנסת חבורת אנשים הזויים שבכלל חשבו על הצעת חוק כזו.

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5326 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...