Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5312 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בקיץ אני מתכנן טיסה לחבר במוסקבה, יהיו לי שם הרבה רכבים שאני ממש ארצה לנהוג עליהם ואעשה זאת בין עם במסגרת החוק או לא (כי בינינו, מי יוותר על מכוניות על יפניות ואיטלקיות?) אבל בכל זאת, אם יש דרך שהעניין יהיה חוקי ואני לא יצטרך לנסוע בדרכים נטושות בשביל להמנע משוטרים, מה עלי לעשות?

פורסם

טוב, בוא ונגמור עם הסיפור הזה. לך לדואר המרכזי בעיר שלך, הכוונה בית הדואר הראשי, לא בשכונות. קח איתך את רישיון הנהיגה שלך, שלם לפקידה שם משהו באיזור ה 40 שקלים ואתה טוב לצאת לדרך. הרישיון הוא בין לאומי ותקף לשנה מיום ההוצאה.

זהו, נגמר הסיפור, אין לך מה לדאוג ולחשוש יותר. תהנה בטיול, אל תשלם יותר מדיי שוחד. תתכונן לספר לנו אחרי זה עד כמה זה הייתה תחושה של הקלה לפגוש בשוטר ישראלי בארץ לעומת שוטר רוסי.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

רשיון בי"ל כבר אי אפשר להוציא בדואר רק בממסי.

זה עולה 19 ש"ח בערך.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם

תודה רבה, מסתבר שלא הייתי מעודכן. מודה לכם על העידכון.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• תוכן חדש...