Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב משפחתי עד 140k

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5340 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה מזה 5 שנים אבא שלי מחזיק ג׳טה 2007 1.6 סמ״ק, בכללי רכב מעולה אבל הגיע זמנו, מחפשים רכב חדש שאחד הדברים הבולטים בו יהיה נוחות ומרווח, כמו כן משהו שיעשה מ0-100 בפחות מ 10 שניות :),כמובן שמדובר אח ורק על רכב חדש יד שנייה לא באה בחשבון.

האוטו יעשה בסביבות ה 30k קילומטר בשנה ככה שאמינות המנוע והגיר חשובה, ניסיתי לשכנע את אבא לגבי ידני אבל ... אז אוטומט חובה.

חשבתי על הג׳טה החדשה אבל בגירסה של ה 140k האבזור קצת אנמי, כמו כן גם הפוקוס החדשה באה בחשבון בגרסא של ה 2.0 ליטר.

אשמח לקבל עצות בנוגע לרכבים בסכום הנ״ל ובכללי מה דעתכם על הגט והפוקוס החדשות. 

פורסם

גם אני חושב שדיזל תהיה בחירה טובה.

בתקציב הזה הפלואנס תשאיר אתכם עם עודף. היא אמנם לא מאיצה בפחות מ-10 שניות אבל עונה לשאר הדרישות.

בהצלחה.

פורסם

רכבים עם תאוצה מתחת ל-10 חוץ ממה שציינת הם סיטרואן C4 1.6 טורבו (8.7 שנ') וסקודה אוקטביה 1.4 TSI (9.7 שנ') פיאט ברבו 1.4 טורבו דינמיק (9.7 שנ')

בברכה netmag.

פורסם
רכבים עם תאוצה מתחת ל-10 חוץ ממה שציינת הם סיטרואן C4 1.6 טורבו (8.7 שנ') וסקודה אוקטביה 1.4 TSI (9.7 שנ') פיאט ברבו 1.4 טורבו דינמיק (9.7 שנ')

+1 לסיטרואן. מהירה, נוחה, מאובזרת עד האזניים (כולל מסאז' במושבים הקדמיים!), מרווחת ומאוד נאה (לטעמי).

שים לב שתיבת ההילוכים רובוטית (6 הילוכים) עם מצמד יחיד. בצע נסיעת מבחן לראות אם זה מפריע לכם.

בהצלחה!!

פורסם

תודה לעוזרים :), בסופו של יום כניראה נחליט או על הפוקוס או על הג'טה, סיטרואן ירדה מהפרק בגלל תיבת ההילוכים.

פורסם

מבחינת תאוצה והתנהגות ג'טה מנצחת בגדול אבל איבזור דל ומחיר גבוה נותנת היתרון לפוקוס אבל אם אתה מחפש אוטו מרווח אז זה לא פוקוס

בברכה netmag.

פורסם
מבחינת תאוצה והתנהגות ג'טה מנצחת בגדול אבל איבזור דל ומחיר גבוה נותנת היתרון לפוקוס אבל אם אתה מחפש אוטו מרווח אז זה לא פוקוס

כל מילה של נטמג מדויקת. תשקול אוקטביה 1.8T כרכב מאוד זריז - וזול.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אני הייתי הולך על ההונדה סיויק אתה יכול לשחחר אותה בתמורה ל137K ותאמין לי שזה מה שאתה מחפש גיר ומנוע הכי אמינים שיש במשפחתיות וכמובן גם לא רעה בתאוצה.

אם תירצה משהו יותר מהיר אך פחות אמין אני הייתי מציע לך לך על הלאון 1.8 TSI מקווה שעזרתי :p

פורסם

לא הצעתי את לאון בגלל גודל שלה.

הונדה סיויק רכב נחמד מאוד אבל למי שמחפש חללית עם מליון כפתורים....גם תאוצה מעל 10 שנ'

בברכה netmag.

פורסם

גם אני חשבתי על הלאון אבל אנחנו משפחה בת 5 נפשות ואיך נאמר את זה כולנו בריאים :), ככה שגם היא יורדת מהפרק, לגבי ההונדה נסעתי בא כמה וכמה פעמים הרכב מרגיש ״קל״ מידיי, אני לא יודע איך להסביר את זה אבל לדוגמא הדלתות בג׳טה שוקלות פי 4 מהדלתות בסיוויק ובכלל אתה מרגיש כיאילו שאתה נוסע בחללית שעשויה מקרטון.

פורסם

לגבי תאוצה אני חושב שהפוקוס מנצחת,

לפי נתוני יצרן הג׳טה 1.4 tsi 122כ״ס עושה מ 0-100 ב 9.7 לעומת הפוקוס 2.0 שעושה את זה ב 9 שניות.

לגבי התנהגות זה דיי ברור לנו שלא נמצא בתקציב הנ״ל רכב טוב יותר מהג׳טה אחרי הכל אנחנו כבר 5 שנים אם אחת כזאת ודיי בדקתי אותה לעומק 8)

פורסם

תאוצה על הנייר לא אומרת הרבה (וגם לאו דווקא מדוייקת). קח נסיעת מבחן בשני הרכבים ותבחן בעצמך את תגובת הדוושה. הפוקוס הולכת על מנוע "בריא" יותר בנפחו; הג'טה על טורבו. אלה אסכולות שונות ואופן העברת הכוח שונה מאחד לאחד, שלא לדבר על זה שאף שהגירים דומים - הם שונים. לגופו של עניין, מחיר הג'טה מאוד מכעיס, אבל רק נסיעת מבחן תעזור לך.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...