Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8029 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אתם שואלים אותי, אפשר גם לעצב סטיקר (כמובן נחפש חומר שלא יהרוס את הצבע) אחד וברור, עם אימרה ברורה, שקשור לכל האירוע הזה ויהיה מודבק אצל כל התומכים בעניין

סטיקר שאנשים יראו ברחוב וישר ידעו במה מדובר, דבר כזה יכול להוסיף אימפקט נרחב לאירוע הספציפי ולכל העניין של הספורט המוטורי בכלל

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שלום..

אני חושב בכיוון של דני ג'י. צריך מקום שיכלול לפחות כמאה מכוניות.

חשבתי אולי על מפגש של לפחות מאה מכוניות ספורטיביות, אך ורק. כמובן שגם משופרות.

הכניסה של הרכבים למתחם והחניה שם לא תעלה כסף, אלא תצטרך לעבור דרך "ועדה" של כמה אנשים

מביני עניין (יש לנו כמה כאלה פה..). זה יימנע כניסה של רכבים שאנחנו לא רוצים שם.

את עלות השכרת המגרש, אפשר לממן על ידי חסויות(הפרסום יגיע אל החברות), או מדמי

כניסה מהקהל שיגיע(משהו כמו שקל או כמה שקלים בודדים כניסה כדי לכסות את עלות ההשכרה וכל מה שמסביב).

הרכבים יוחנו בשורות סימטריות, עם מכנסי מנוע פתוחים, ואפשר גם עם שלט שיסביר מה

משופר במכונית, או האם היא סטנדרטית בכלל.

הבעיה היא, שרב השיפורים אינם נחשבים לחוקיים על ידי המשטרה. שכן, אם הארוע יצולם

לטלוויזיה(שזה מה שאנחנו רוצים שיקרה), אני לא חושב שזה יישחק לטובתינו שמפקדי המשטרה

ייראו כמות כזו של רכבים משופרים שאינם חוקיים.

נראה לי שהמגרש של אלטרנתיבי קטן מדי. המון אנשים יגיעו למפגש הזה.

כמובן שיתנופפו כרזות בסגנון "הגיע הזמן לחקיקת הספורט המוטורי" או מה שזה לא יהיה.

אני חושב שזה בר-ביצוע. אנשים רציניים שיש להם זמן לתרום לפעילות הזו, יכולים להקים כזה דבר.

המפגש יגיע לחדשות בטלוויזיה, ולהמון עיניים בארץ, וגם אל השרים והממשלה.

השאר, תלוי בם.

:idea:

172

• תוכן חדש...