Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תשלום עבור סיום הקורס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5311 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פורמולה

לא יותר טוב שאתם תשפרו את התנהלותכם במקום להטיף לאחרים

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
לאחר שיחה עם בועז, אינני מבין מהיכן הגיע שרשור זה.

בועז טוען שהוא לא שמע על עניין זה ובקשה זו, עומר ואהובה, ייתכן ונוצר מצב של דיסקומיוניקציה.

אבקשכם לנסות בשנית עכשיו לדבר עם בועז לאחר שיחתו איתי.

מי אדוני אשר מתפעל את היוזר "פורמולה ישראל"?

מדוע אתה מתייחס סלקטיבית לתלונות על חברת ההפקות עבורה אתה עובד?

ראית לכמה אנשים הבטחתם החזר כספי על דמי ההשתתפות ומשכתם ומשכתם ומשכתם אותם?

אני חושב שאם לא תגיב בעניין ההוא זכותך לכתוב פה מוטלת בספק.

אי אפשר להגיב איפה שמתאים לכם ואיפה שלא פשוט להעלם.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

Casper

זאת התשובה המוסמכת שלהם בשרשור שפתח שלומי . עכשיו כל אלה שלא מרוצים , יפעלו כרצונם.

ישה ההחזרים לאלו שעל פי החלטת הנהלת פורמולה ישראל מגיע להם החזר התקבלו.

כל השאר יכלו לקבל את הפיצוי שהוצע או לפנות לרשויות החוק בנושא.

יתרה מכך אין לי מה להוסיף, אינני מתעלם מהאנשים אלא זאת התשובה שיש לי לספק בנושא.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
Casper

זאת התשובה המוסמכת שלהם בשרשור שפתח שלומי . עכשיו כל אלה שלא מרוצים , יפעלו כרצונם.

ראיתי והגבתי.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
חבל שלא קראת את התביעה ומה הפסיקה, בנוסף זה בוודאי שלא המקום לעניין זה.

והבנו כבר שכל מטרתך היא ליצור נזק, אתה יכול להפסיק.

ומה מטרתכם אתם?

מדוע תלונות החברים כאן (ואני בטוח שיש עוד הרבה בחוץ) לא מטופלות ומקבלות טיוח פרקסלנס מצידכם.

קיבלתם פה בית חם וחירבתם אותו.

אני לא נכנס לסיבה בגינה עדיין יש לכם במה בפורום המכובד הזה טבל כן מציע שתפסיקו להתעסק עם המניין תיגשו לעניין.

פיתחו שרשור בו תבקשו מכל מי שיש לו מענה או טענה לכתוב אותה בצורה מרוכזת או שיפנו אליכם בה"פ ופיתרו כל בעיה לגופה. בלי טיוח בלי ביזבוז זמן ובלי מריחות.

תאמינו לי שעדיין ניתן לתקן לפחות חלקית את המצב שנוצר.

אם כפי שטענתם, אתם מתכננים להישאר לזמן הארוך ולא לתת מכה ולברוח טוב תעשו אם תתנו שרות תקין לחובבי הספורט המוטורי שמין הסתם יהיו הלקוחות הכי גדולים שלכם.

אז או שכוונותיכם לא טהורות או שחסר לכם קצת שכל בקודקוד.

עלו והצליחו,

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

הבנו כבר שכל מטרתך היא ליצור נזק, אתה יכול להפסיק.

ונהפוכו! מטרתי היא למנוע נזק!

נזק של לקוחות נוספים אשר עלולים ליפול בפח!!

(וכמובן אם אפשר לקבל את כספי בחזרה ללא טירטורי בית משפט , אשר לא מוסיפים כבוד ונחת לאף אחד מהצדדים)

אם היית הולך ומפשפש בהיסטורית התפתחות הדיונים של הכספים שלא הוחזרו, היית מגלה כי הצטרפתי "לחגיגה" בשלב מאוחר יחסית.

וזאת בשל הנסיון (שכאמור, העלה חרס), להסדיר את העניין כמקובל במהלך עסקים תקין - ולא תחת פורום ציבורי.

ההתעלמות של פורמולה ישראל (כולל אתה כנציגם בפורום) מנושא זה, היא זו שהביאה את העניין לאסקלציה.

• תוכן חדש...