Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תשלום עבור סיום הקורס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5310 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי בועז,

אני נמצא בסיטואציה שהייתי מעוניין לקבל תשובה הגיונית מצידכם . השתתפתי במיונים ונבחרתי להיות בקבוצה שיצאה לצרפת

ושם הוחלט מסיבות שלכם שלא אהיה חלק מקבוצת פורמולה ישראל . לפי התקנון אתם מציינים שקבוצת הנהגים שתצא לצרפת תעבור את הקורס ותקבל את הרשיון ללא תשלום נוסף .

כדי לקבל את הרשיון עלי לעבור יום נוסף של הדרכה (בדיוק כמו צוות פורמולה ישראל ) בעלות של 650 ש"ח .

אני אחד הנהגים שאמורים להשתתף במירוץ הקארטינג באילת. והתנאי הוא סיום הקורס .

אני לא מוצא שום הגיון כנהג שהיה חלק מהקבוצה בצרפת וכמו כן אני נוטל חלק פעיל ותורם כנהג במירוץ הקארטינג ובכך תורם להצלחת הארוע כמו כן אני רואה את עתידי בענף הספורט המוטורי .

אשמח לתגובתכם ,

עומר מנור

פורסם

את ההגיון לא צריך לחפש, קוראים לזה חמדנות וקטנוניות.. (תכונות אנושיות לגמרי אם כי גם בזויות)

בכלל, לא נראה לך מגוחך שאתה כחלק מהקבוצה צריך לפנות לבועז דרך הפורום ואין לך גישה לדרך מודרנית מקובלת אחרת לפנות אליו???? (הוא ירד למחתרת כמו אחרון המבוקשים והוא מסתובב עם טוקמן??)

אני זוכר מתקופת הצבא כשהייתי חניך באחד הבה״דים, ותרגיל היה קם או נופל על הגחמות של הנהגים אם להיכנס לכלים או לא..

מקווה שנהגי הקבוצה ידעו לנצל את הכוח הקיים ברשותם אם יתקלו בהתנהגות לא הוגנת כלפיהם של פורמולה ישראל

אני מאחל למדינתנו תרבות מוטורית יותר הוגנת מזו שמטפטפת לנו קבוצת פורמולה ישראל.

פורסם

היי,

אני מרשה לעצמי לענות בשם עומר ( אמא שלו ),

והגיע הזמן שלפני שאתה מכפיש או כותב חזרה לעומר ,

רצוי שתדע... ניסיתי לדבר עם בועז והוא לא עונה

הצלחתי לדבר עם הצוות הם מבינים את טענתנו

ובפרוש הודיעו שבועז לא יענה ...

עומר עמד בכל הדרישות ואין פה חמדנות או קטנוניות

אם אנחנו מקבלים מייל וטלפון מצד הצוות והקטע

הוא רק תאום ולאחר שבועיים הוא מתחמק מלתת

תשובה אז תשאל את ההתנהלות הזו ...

הגיע הזמן שתדעו שאלוהים נמצא בדברים הקטנים

והדרך היא הנחשבת ולא רק המטרה ..

אביב אהובה מנור

פורסם

אני מתנצל אבל הבנת אותי לא נכון.

אין לי שום טענות להתנהלותו של עומר!

החמדנות והקטנוניות יוחסו לארגון פורמולה ישראל ולא כלפי עומר!!

בזה שכתבתי שדרך ההתקשורת עם בועז על גבי דפי הפורום היא מגוחכת, התכוונתי להמעיט מערכו של הארגון המפוקפק הקורא לעצמו פורמולה ישראל וממש לא כלפי עומר, שנסגרו בפניו כל הדרכים האחרות לפנות למר בועז מאירי.

הכתיבה נעשתה במתכונת צינית, ואני מצטער ומתנצל אם הובן על ידך או ע"י עומר אחרת.

אני מתנצל על חוסר הנעימות שנגרמה לעומר מתגובתי (אם עדיין קיימת לאחר שהבהרתי את עצמי),

אך אני עדיין עומד מאחורי הדברים שרשמתי.

פורסם

מצטערת כנראה לא קראנו אותך נכון ...

וחבל שבזה אנחנו צריכים להתעסק ,כל כך שולי וחשיבה צרה

של אנשים שאולי לא חושבים למרחקים ארוכים...ושוב ליבי

וטענותיי הן כלפי ההתנהלות וחלילה לא כלפיך

פורסם

במבט מהצד וכדי ש-gidimi לא יחשוב שהוא השתגע, קשה לי להבין איך אפשר להבין את ההודעה שלו בצורה שהבנתם. אולי רק אם מנסים בכוח. בכל מקרה, הצדק עם כולכם - זה באמת חסר הגיון.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
מצטערת כנראה לא קראנו אותך נכון ...

וחבל שבזה אנחנו צריכים להתעסק ,כל כך שולי וחשיבה צרה

של אנשים שאולי לא חושבים למרחקים ארוכים...ושוב ליבי

וטענותיי הן כלפי ההתנהלות וחלילה לא כלפיך

אהובה, תקראי קצת שרשורים פה בפורום של פורומולה ישראל ותגלי שאתם לא לבד בעניין הזה.

ממליץ לך לקרוא שרשור ספציפי בנוגע לעניין החזרת הכספים מצד פורמולה ישראל ואז תחליטו אם אתם רוצים להמשיך להתעסק עם חברת ההפקות של בועז מאירי.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

אין בעיה שחברה תצליח אין בעיה שחברת הפקות

תרים ארוע לאומי והנהגים שבני אחד מהם מחכים

חולמים ודואגים להשתתף ולתרום להצלחת הספורט

המוטורי ....

מרגיש לי מאוד קטן להתעסק ולהתחנן למשהו שמגיע

לעומר ... זה לא טובה זה לא חסד זו זכותו לקבל

את הרשיון כמו שהובטח ....

תוד בכל מקרה על העדכון ...

שבת מחוייכת לכולם ...

פורסם

למיטב זכרוני התשלום של 333 ש"ח היה אמור לכסות את כל העלויות ולגבי אלה שהצליחו להגיע לצרפת עד לרשיון המיוחל.

אז הבטיחו וכתבו והתחייבו . אז מה??

עוד בושה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
המחיר ליום המיונים הוא 333 ש"ח, מעבר לכך אין שום עלות נוספת לאחר מכן, זה אומר שכל אלו מכם שיעברו יום מיוניים זה יטוסו לצרפת (כולל טיסה, לינה, הסעות, והאגרות הנדרשות), יוכשרו בקורס ויקבלו רשיון בינלאומי במחיר זה ללא עלות נוספת.

יום המיונים עצמו כולל:

ג'ימיקאנה, קארטינג, מבחני קורדינציה, סימולטורים, מתקן רכב מתהפך, מתקני אקסטרים, מתקן אופניים 360, בדיקות רפואיות ובדיקות כושר וראיון אישי.

מדובר ביום חוויתי מלא פעילויות מהנות ומאתגרות.

אכן הזכרון לא מתעתע וההדגשה במקור

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

לפני ימים אחדים, ניב כתב כאן שהוא מקווה שההפקה הזאת תפשוט רגל, וספג בשל כך ביקורת ממספר מגיבים.

אני מצטער, אבל חברה שנוהגת בחוסר יושר שכזה אינה ראויה לכך שעמלה יישא פרי. לאחר קריאת השרשור הזה, לא נותר לי אלא להצטרף לניב.

חברות כאלה יש להוקיע. מי שאינו עומד בהתחייבויותיו כלפי קהל לקוחותיו אינו ראוי ליהנות מההכנסות שקיבל מהם.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

לאחר שיחה עם בועז, אינני מבין מהיכן הגיע שרשור זה.

בועז טוען שהוא לא שמע על עניין זה ובקשה זו, עומר ואהובה, ייתכן ונוצר מצב של דיסקומיוניקציה.

אבקשכם לנסות בשנית עכשיו לדבר עם בועז לאחר שיחתו איתי.

פורסם
לאחר שיחה עם בועז, ...

אם כבר שוחחת איתו, אולי כדאי שתזרוק לו גם איזו מילה או שתיים על כל החבר'ה שעדיין ממתינים לקבל בחזרה את כספם.

תסביר לו שהשיחה איתך תעלה לו יותר בזול מאשר הרגע שבו הוא יקבל את הדרישה הזאת מעו"ד, כי אם לשפוט ממה שהחבר'ה מדברים כאן, כנראה שהרגע הזה מתקרב בצעדי ענק.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
כנראה שמר בועז מאירי כבר מתורגל בעניני תביעות, בנוגע לנסיונות התחמקות מתשלום חובות

http://www.law4all.co.il/PsakDinShow.asp?RowID=53749

חבל שלא קראת את התביעה ומה הפסיקה, בנוסף זה בוודאי שלא המקום לעניין זה.

והבנו כבר שכל מטרתך היא ליצור נזק, אתה יכול להפסיק.

• תוכן חדש...