Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8014 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא אמרתי שאני משתמש במזגן, שנית למזגן יש עוד מאוורר שנותן אוויר דרך הצינורות, ניראה לי שאני יחזיר את המאוורר ויחבר אותו לסוויץ'. איך הכי טוב להצמיד את המאוורר לרדיאטור ? מקודם הוא היה מחובר עם אזיקונים אבל חתכתי אותם, וזה די קשה להשחיל אזיקונים חדשים, יש הצעות ? אולי להדביק עם דבק מיוחד ? (המאוורר עשוי פלסטיק)

1. איזה צינורות??? אשמח אם תוכל לפרט בנושא- אני מקווה שאתה לא מתכוון לוונטות שבתוך הרכב, כי אז... :roll:

2. יש קיטים להצמדת המעבה לרדיאטור, זה בתכלס כמה פלאנג'ים ממתכת, כך שאין בעיה לאלתר. חשוב לוודא שיש קצת מרווח בין המעבה לרדיאטור (ע"י ספייסרים כלשהם) כדי למנוע חימום מיותר של הרדיאטור- דבר שלא מקפידים עליו בדרך כלל המזגניסטים וחבל.

דני.

פיאסטה MK1 שנת 79 בשלבי שיפוץ ->[thread=41214]כאן[/thread]

מנוע:1L, ממוזגת+ תוספות.

פורסם

לא הבנתי, איך אני מצמיד את המאוורר למעבה של הרדיאטור ?

סיאט איביזה FR טורבו 2005 צהובה 8-)

פורסם

קח חתיכת ברזל (פרופיל מלבן ), קדח בו שני חורים

חור אחד תחבר לוונטה וחור שני תחבר אל הקצה של הרדיאטור.

4 פינות יחזיקו טוב מאוד .

פורסם

נתחיל מההתחממות. מה זה מתחמם? עובר בכמה מילימטר את קו ה 80?

כנראה שהכל בסדר. יתכן שיוניט החום מזיפת אבל באחוזים נמוכים.

אני קורא את התגובות של אנשים שלא מבינים ברכב ופשוט כואב הלב.

אם יש לך בעיה עם מרצדס, עשה טובה לאוטו ודבר אם אנשים שמבינים מרצדס.

צור קשר בה"פ

פורסם

יכול להיות שהבעיה הסתדרה, כניראה שהפקק של הרדיאטור לא היה בסדר

סיאט איביזה FR טורבו 2005 צהובה 8-)

פורסם

אני קורא את התגובות של אנשים שלא מבינים ברכב ופשוט כואב הלב.

אם יש לך בעיה עם מרצדס, עשה טובה לאוטו ודבר אם אנשים שמבינים מרצדס.

צור קשר בה"פ

שמע אתה ממש לא בסדר , אני לא מכיר אותך ויכול להיות שיש לך ידע הרבה יותר ממני ומכל השאר אבל ספי שאל שאלה כללית על מערכת קירור ורשם שהחליף מנוע ,

אנחנו נתנו לו פתרונות שאנחנו חשבנו עליהם שהם קשורים למערכת קירור בכלליות (לא ספציפית של מרצדס) ,אתה בא וטוען שאף אחד לא מבין כלום וכואב לך הלב מהתגובות שלנו?

סליחה באמת :(

פורסם

מנסיון שלי של הרבה שנים עם מרצדסים - הסיבה היחידה שהרכבים האלה מתקלקלים זה קומבינות שעושים בהם ללא שום צורך.

קודם כל - שוב - מתנצל.

עכשיו להסברים ספציפית למרצדס:

1. אין שום הבדל במערכת הקירור בין מנוע 2000 למנוע 2300

2. לבלוק המנוע מוצמדת משאבת מים מכאנית שעליה מחובר מאורר קבוע.

3. ברכבים עם מזגן מותקנת ונטה חשמלית.

4. הרדיאטור הוא רדיאטור מפוצל - חלקו התחתון הוא רדיאטור שמן - לשמן גיר (ברכב אוטומט)

הרכב הוא לא קלאסי אבל בהחלט קלאסיקה - עם טיפול נכון וקצת אהבה אין מה שיעצור אותו מלבד (שוב) קומבינות.

בכל מקרה, אם יש למשהו שאלה או בעיה בנושא מרצדס תמיד מוכן לעזור (ויש עדים....)

• תוכן חדש...