Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5311 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש לי רכב מהעבודה, אני מעוניין לקנות ג'יפ לטיולי שבת עם הילדים.

אני רוצה לקנות ג'יפ בסכום של עד 30,000 ש"ח לכל היותר.

מה אתם ממליצים ?

והאם כדאי לקנות ג'יפ בסכום כזה או שבסכום כזה כדאי לוותר על הרעיון ?

בתודה מראש.

פורסם

כדאי? כלכלית כנראה שלא, אבל נראה לי שגם להתחתן זאת לא החלטה נבונה כלכלית :lol:

על כמה ילדים אנחנו מדברים? שניים? שלושה? חמישה?

על איזה סוג של טיולים אנחנו מדברים? באיזו תדירות בערך? באיזו דרגת קושי?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

ג'יפ קרייזלר רנגלר

לך על שנתונים עד 2000. הם די חזקים ומהנים לאוהבי שטח אמיתיים(ולא ממש חסכוניים)

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

פורסם

שלום

מדובר על 2-3 ילדים (19 חייל, 15 ו-10).

טיולי ג'יפים "עדיניים" לא תחורתיים, כאלה שיוצאים בשבת בבוקר להנות ולחזור אחרי כמה שעות הביתה.

משתלם - כוונתי הייתה, האם קניית ג'יפ בסכום זה, תגרור רכישת ג'יפ "טרנטה" שכל היום יבלה במוסך ויגרור הוצאות גדולות ואפס הנאה (נכון שכל מקרה לגופו, אבל מה בד"כ ?

פורסם

סובארו פורסטר משנות ה90 יכולה להיכנס לתקציב.

בקשר לטראנו - מניסיון של חבר - רכב לא אמין במיוחד, וגם יש לו הרבה חלקים ייחודיים לדגם הזה, מה שיעלה את עלויות הטיפולים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

ב30 אתה יכול להביא גראנד צ'רוקי מאמצע/סוף שנות ה90, רכב שתיין! אך מאוד אמין ואיכותי כמו שהאמריקאים יודעים לעשות!

אם אתה מתעניין בשטח רך + בינוני, גם הGMC JIMMY נכנסת לך בתקציב, היא גם מאוד איכותית ומפוארת,

מתאימה למשפחה עם המון מרחב, אני אוהב את הרכבים האמריקאים באופן כללי, אך במיוחד בשטח!

אתה יכול לנסות גם איסוזו טרופר V6 בנזין שהוא מאוד אמין (הבנזין - בדיזלים שלא תעז לגעת)

עוד רכב שעולה לי לראש (ואין לו מחירון) זה ג'יפ תע"ר סופה, רכב עם באמת בסיס מצויין החל מדור שני ומעלה

(החל מ1995) את רוב חווית השירות שלי העברתי עליו, רכב מצויין! שושרד גם אחרי התעללות של חיילים לא מנוסים,

הרכב האחרון שאני ממליץ לך הוא הגדול הרחב והמאסיבייותר מכולם,

רכב שאתה יכול להעמיס בו אינספור ציוד טיולים, הGMC וואנדורה 4X4 שעוברת כמעט בכל מקום

ותעמיס לך כל סוג של ציוד שטח בצורה הכי נוחה, יש מנוע 4.3 בנזין, יש מנוע5.7 בנזין

ויש 6.5 דטרויט דיזל (עם או בלי טורבו - ממולץ בלי)

גם GMC יוקון הענקית נכנסת יפה בתקציב ל1993 + שידרוגי שטח,

מניסיון! רכב חלומי!

בהצלחה

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

תודה על התגובות.

הרכבים האמריקאים אמינים (חשבתי שהם מייצרים רכבים עם אפס אחוזי אמינות) ?

ומה לגבי צריכת הדלק של הג'יפים האמריקאים, היא 1:1 ?

פורסם

שאלה נוספת

הסתכלתי קצת ביד 2, ראיתי את GMC ג'ימי - נראה אחלה אוטו באחלה מחיר :lol:

גם ראיתי של-GMC ג'ימי אין מגן חזירים, אין את המגן התחתון וכמעט כולם (למעט אחד) הגלגלים לא מוגבהים

האם אפשר לנסוע כך בשטח, או שנדרש להתאים את הרכבים הנ"ל לנסיעה בשטח ?

פורסם

אני מסכים עם קנוורת'

הג'יפים האמריקאים מאוד חזקים ובנויים לשטח ופחות מפונקים מהיפנים ששמם הוזכר פה.

ג'יפ קרייזלר רנגלר/סופה הוא הג'יפ האולטימטיבי לשטח.

בג'יפים מומלץ לבחור רק אמריקה!

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

פורסם
ניסאן טראנו, בתקציב יכנס כנראה 1998 ויגלה אמינות טובה מאוד ונוחות יחסית .

מצטרף! ניסן טרנו זה הג'יפ הכי נורמלי שאפשר למצוא במחיר הזה ! וגם "ג'פוני" סוזוקי למיניהם! אמינים ולא ממש יקרים לאחזקה אבל אני לא יודע עד כמה בנויים שטח!

למרות שאני לא מציע לך לקנות ג'יפ במחיר הזה! כולם גרוטאות! והאחזקה יקרה!

מה שלא יהיה שלא תתקרב לאיסוזו טרופר!! אלא אם כן יש לך לפחות! עוד 50,000 שקל בצד בשנה לתיקונים, אחזקה וטיפולים!

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

• תוכן חדש...