Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5338 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. רכשנו דירה לא מזמן שכרגע בתהליך בנייה וכעת אנחנו בתהליך האבזור שלה.

אתמול רכשנו מטבח מחברת טופז. היום, אני רואה באינטרנט הרבה דברים מדאיגים כגון מטבחים שלא הגיעו בזמן, פגמים וכו׳.

קראתי שהנגרייה של החברה פשטה רגל לפני כשנה + וחברה אחרת רכשה את מטבחי טופז.

עכשיו, רציתי לדעת- לי יש ממה לדאוג? רכשנו מטבח בעלות של כ-66 אלף שקל ואני רוצה לקבל מטבח כמו שתכננתי ולחיות בשקט נפשי ולא לדאוג שכל רגע הדלת של הארון לא תיסגר טוב או שתהיה בעיה כלשהי.

אתמול רכשתי את המעבח(התשלום מחולק ל24 צ׳קים) וקיבלתי כבר חוזה עם שרטוט והכל, וברצוני לבטל את העסקה, הם רוצים לקחת ממני כ - 7.5 ש״ח. האם זה חוקי? או שיש איזשהו חוק שמגן עליי ואני יכול לבטל ללא תשלום?

איך אני יכול לכסות לעצמי את התחת ולהבטיח שאקבל מטבח איכותי כמו שהזמנתי ללא פגמים ובעיות( כמו שיש שלא הגיע או כיור חבר או דלתות עם פגמים). מה אני עושה במקרה והחברה תפשוט רגל?

פורסם

לא הבנתי.

אתה רוצה לבטל את העיסקה כי אתה חושש שהמטבח לא יגיע או כי יהיו בו פגמים? למה לחשוב ישר דברים שליליים ?

אולי תופתע לטובה? אולי הכל יהיה בסדר? יכול להיות שהחברה שקנתה את טופז דוגלת בפדנטיות ותקבל את העבודה הכי טובה שאפשר,מאיפה לך לדעת ? תן להם לעשות את העבודה,להרכיב לך מטבח,ואח"כ במידה ולא תהיה מרוצה תוכל לחשוב מה לעשות.

לדעתי אתה נלחץ שלא לצורך.

למה לרתום את העגלה לפני הסוסים ?

פורסם

לא יודע מה עם מטבחי טופז.

משהו אחר מציק לי:

למה לא לשלם 5% עם ההזמנה וכל היתר בהמשך?

אני מקווה שרשמת את הצ'קים לפקודתם בלבד.

אם לא, עכשיו הצ'קים שלך בידם, ואם הם מועברים לצד ג,

אתה מחוייב לשלם אותם!

מקווה שהכל ילך חלק עבורך.

סלע

פורסם

הצ׳קים הם למוטב בלבד.

אני דואג בגלל דברים שקראתי ברשת. מה שאני רוצה זה לקבל מטבח איכותי מפואר כמו שהזמנתי.

לכן, אני רוצה לבטח את עצמי נגד מקרים שיפגעו ברצון הזה.

אני לא אמרתי שאני סגור על ביטול ההזמנה, אני מנסה לברר אילו אפשרויות יש לי.

אני מסתמך על כך שהחברה היא גדולה ומוכרת ונחשבת לאיכותית מאוד אבל מטריד לחשוב על הדברים שנאמרו עליה ברשת ובחדשות.

הסיבה לכך שאני דואג לזה עכשיו היא כמו שאמרתי כדי למנוע מדברים רעים לקרות. לתקן את העוול אחרי שדברים רעים קורים זה קשה יותר.

פורסם

שאל אותם אם אפשר לקבל ערבות בנקאית.

תציע אתה לשלם את עלות הערבות.

לפי התשובה שתקבל תראה עם מי יש לך עסק.

בהצלחה.

סלע

פורסם

מה שכתוב בחוזה בקשר לביטול העיסקה מחייב , אלא אם מה שנכתב שם עומד בניגוד לחוק.

אז תקרא ונלמד ביחד.

ואת הבדיקה על החברה רצוי לעשות לפני העיסקה ולא אחרי כן.

חלק מצרכנות טובה.

מה זמן האספקה המובטח?

אם מדובר בעוד חודשים מספר אז אין לחשוד שהיום כבר מישהו התחיל בייצור המטבח.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

תבקש ערבות בנקאית לסכומים שנפרעים תוך ציון שאתה מוכן לשאת בעלות שלה. אם הם יסרבו אז ספוג את הקנס כשכר לימוד וברח כל עוד כספך בידיך.

ד"א, בסכום כזה המטבח צריך להיות לא רק מפואר אלא גדול מאוד. אני עשיתי ברגבה אשדוד לפני שנתיים (והם ממש לא נחשבים זולים) מטבח יקר יחסית (דלתות כפריות עם שפשופים, בוצ'ר בלוק והכל נשלף) ב 48K+6K לשייש. אם תבטל ותרצה פרטים על המעצב שעבדנו מולו צור קשר בה"פ.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אימי שאלה בנוגע לערבות ולא הייתה עם כך בעיה.

המטבח שלנו די גדול כולל גם אי ושלל דברים כגון שיש קוריאן ודלתות זכוכית.

המחיר ברגבה לאותו הדבר בדיוק היה 75 אלף לאחר הנחות, בטופז זה גם התחיל מזה אבל הגענו למחיר הנוכחי.

איש המכירות ברגבה גם היה מוכן להוריד עכשיו עוד מהמחיר ולהגיע לסכום דומה(אם כי קצת יקר יותר) אך בגלל החוזה כבר לא נעשה זאת.

החוזה נחתם לפני בדיקה על החברה בגלל אילוצים מסביב ואכן לא נעשה בחכמה אך מקווה שהכל יהיה בסדר.

אין לי מושג מה זה בוצ׳ר בלוק נשלף אבל ממה שידוע לי המטבח תוכנן למקס׳ נוחות ומקומות אכסון.

• אחראי פורום
פורסם
6K לשייש.

אם אפשר לדעת, כמה מטר שיש ומאיזה יצרן עשית בעסקה הזאת?

תודה.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

15 מטר קיסר עם קנט קדמי ואחורי (לא לוותר על קנט אחורי. תמיד מקבלים באיזה שלב סדק באיטום בין השיש לקרמיקה ומים חודרים מאחורי הארונות).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
מניסיון של אבא שלי, ועוד 2 חברים - הכי טוב למטבחים זה - אביבי מטבחים

נמצאים בראשון לציון, יחס מעולה, שירות מעולה, ואיכות גבוהה

1+

יש להם עוד סניפים, בראשון זה הסניף הראשון שלהם אם אני לא טועה.

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...