Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5307 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

יש לי את הקומפוננט הבא של MB Quart:

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=747267

אמור להיות 40RMS.

יש לי מגבר פשוט של PulseAudio עם 4 יציאות ולפי מה שכתוב כל אחת היא 65RMS. אל המגבר מחובר בגישור הסאב (175RMS שקיבלתי במתנה - שומעים טוב אבל ברור שהוא לא מצליח לסחוב אותו), והקומפוננט הנ"ל.

על פניו המגבר צריך לתת איכות טובה לקומפוננט, אבל עדיין הרבה פעמים בגבוהים הטוויטרים מזייפים ועושים צורם באוזניים, לאו דווקא כי הם הגיעו למקסימום שלהם, פשוט הצליל שהם עושים צורם.

לפי העצות שנתנו לי פה בפורום אני כיוונתי את הערוצים של הקומפוננטים במגבר לסביבות ה-70Hz, וחפפתי אליו את הסאב, אבל עדיין שומעים ככה.

בנוסף, אני שומע את הטוויטרים אבל בכלל לא מרגיש את הקומפוננט - זה אמור להיות ככה?

אשמח לעצות :)

אגב, אם זה משנה, הטוויטרים נמצאים במשולשים...

תודה!

• תוכן חדש...