Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ההתקנה שלי:)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5327 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה לאחר הרבה שאלות והתעניינות בתחביב החלטתי להתקין סוף סוף מערכת באוטו,אני מודה לכל חברי הפורום שעזרו לי בשאלותיי,ובבחירת הרכיבים!

hu -alpine 9855

אז ככה מגבר ראשון mac audio zx4500 4 ערוצים כל ערוץ מוצהר על 120 rms

מונובלוק-sundown 1500d

קומפוננט-מורל דוטק אוביישן

סאב-קיקר cvr

וכרגע גם יש רמקולים אחוריים,לא מכיר את החברה אבל הם נשמעים נחמד ולא "נחנקים "מהר..

rca -rca monster cabel

חייוט כבל + הישתמשתי בכבל רתכת 50 מ"מ מטעמי תקציב,ותאמת עכשיו שאני יודע איזה כבל זה אני שמח שקניתי אותו ,הכבל מיפלצתי עבה מאוד ,עם הרבה גידים של נחושת,2 שכבות בידוד,אחלה כבל!

חיווט לרמקולים-2.5 מ"מ של סאונד סטרים,תודה רבה לישראל על הכבלים,באמת כבלים איכותיים,עבים,ונוחים לעבודה.

חיווט טויטרים-כבל 1.5 מ"מ גם של סאונסטרים.

פיוז 150A של סאונדקווסט,או איך שלא קוראים לזה..

מפצל מתח גם של סאונקווסט.

אז ככה אני וחבר קודם כל, ואחרכך רחוק/קרוב מהמישפחה, המכונה mcl_91 או"המשמיד" מה שתבחרו התחלנו את העבודה ביום שישי בבוקר,הגעתי עם כלים מכל הסוגים,מברגות מקדחות,בוקסות,מברגים,אלנים,וכל מה שצריך,התחלנו את העבודה בכך שפירקנו את כל הרכב,וזה כולל ,כיסאות אחוריים,קדמיים,שטיח,דלתות,וממש הכל,פירקנו את המגבר של הmac audio שהיה מחובר ואת הרמקולים והכל,התחלנו את העבודה פירקנו את כל החיווט הישן והתחלנו להריץ כבלים,יותר נכון "המשמיד" הריץ כבלים ואני פירקתי דברים אחרים לא זוכר בידיוק מה,העבודה זרמה אך לא הספקנו הכל גם בגלל שנכנסה שבת מוקדם,מוצאי שבת הכנו את הפלטה וחיברנו את המק אודיו..,דיברתי הרבה מידי עכשיו ניתן לתמונות לדבר...לא סתם אומרים תמונה אחת שווה אלף מילים..:wink: ושוב תודה רבה לmcl_91 על העזרה המקצועיות,ועל ההשקעה גם על הפרטים הקטנים ביותר! אין עלייך!

פורסם

הסולטן - לא דיברתי אליך, רק ניסיתי להציל את הבחור מהערת מנהלים.

קובי, תנסה אתר כמו Photobucket. זה יהיה הרבה יותר פשוט, להעלות לשם ולפרסם פה קישור מקודד.. כמו שאני עושה.

דיוויד

פורסם

נראית עבודה לעניין.

חבל שלא צילמת גם את התקנת הקומפננט.

אבל הדבר הכי חשוב: לך לגזור ציפורניים!

:lol:

מתחדשת*

מתחדשת*

• תוכן חדש...