Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Audi A4 חדש

ronen7
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5342 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם ה Audi A4מצדיק את המחיר הגבוה ?

אין לי ("במרכאות") בעיה להשקיע הרבה , אך האם התמורה באמת שווה ?

ישבתי ברכב , מאד נוח ומשדר איכות , המחיר זהה לפאסאט , אני מתכוון להשאיר הרבה זמן את הרכב

ומתלבט אם לשלם סכום גבוהה על הA4

פורסם

ה-A4 מתחרה בסדרה 3 של BMW, מצרדס C ולקסוס IS.

והתמחור שלה בהתאם למתחרות, אפילו בגרסאות הבסיס האאודי יותר זולה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

התמחור של הרכבים האלו בישראל גבוה מאוד, באירופה הסגמנט הזה נחשב במכונית משפחתית גדולה והמכוניות בו מתומכרות בכ4000 אירו יותר מאשר מכוניות משפחתיות "קטנות יותר".

פורסם

נהגתי באודי A4 הרבה שנים. הרכב נעים מהנה וכייפי.

כתבת כי בכוונתך להחזיק ברכב הרבה זמן. צריך לקחת בחשבון, כמו כל רכב, יש לבצע טיפולים בהתאם להוראות יצרן.

צריך להבין שעלות האחזקה יקרה יותר. כאשר האחריות מסתיימת, ויש תיקונים הם עולים כסף והרבה כסף.

קנייה של רכב כזה היא קניה רגשית ולא בחינה של כדאיות. פעם משהו אמר לי : אם הולכים להשתכר לא סופרים את הכוסות ששותים.

כך גם עם אודי.

יש לך אפשרות לרכוש רכב כזה וזה "עושה לך את זה..."

לך על זה !!!!!

פורסם
נהגתי באודי A4 הרבה שנים. הרכב נעים מהנה וכייפי.

כתבת כי בכוונתך להחזיק ברכב הרבה זמן. צריך לקחת בחשבון, כמו כל רכב, יש לבצע טיפולים בהתאם להוראות יצרן.

צריך להבין שעלות האחזקה יקרה יותר. כאשר האחריות מסתיימת, ויש תיקונים הם עולים כסף והרבה כסף.

קנייה של רכב כזה היא קניה רגשית ולא בחינה של כדאיות. פעם משהו אמר לי : אם הולכים להשתכר לא סופרים את הכוסות ששותים.

כך גם עם אודי.

יש לך אפשרות לרכוש רכב כזה וזה "עושה לך את זה..."

לך על זה !!!!!

קלעת למטרה . תודה ! :-)

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

חזרתי מנסיעת מבחן ב Audi A4 חדשה , 120 כ"ס , 1800 סמ"ק ,

יתרונות :

מאובזר יפה , ריפודי עור , חלון בגג, טכנולוגיה ( אין צורך בתפעול Hand Brak + מגבים + אורות )

הרגשה מאסיבית , איכות בניה יוצאת מן הכלל , יופי חיצוני , גודל בינוני - אהבתי )

סביבת נהג מרשימה - ארגונומטרית .

חסרונות :

רעש בנסיעה ,רעש בנסיעה , רעש בנסיעה !

אין הרגשה של רכב חדש , גם מאחור וגם בסביבת הנהג , הרכב פשוט מרעיש ( מנוע + כביש ).

הנהיגה טיפה רכה וקיימת הרגשה של רכב שעבר 200 א' ק"מ ועמד בשמש מספר חודשים .

יש לציין גם כי הרכב טיפה קופצני ...

אין מנוע TSI וגיר DSG.

מחשב דרך : אין מחשב מודרני כמו בשאר ה VW הקיימים היום ( בגולף שלי המחשב משוכלל יותר )

נסעו איתי גם אשתי ( האובייקטיבית ) וגם אחי , שנינו באנו ברצינות לקנות , התיאור הנ"ל בהחלט משותף לשלושתינו .

יש לי כרגע גולף 2010 עם מנוע TSI וגיר DSG , אין מה להשוות לשקט ולהרגשת "רכב חדש" כמו בגולף !

מבחינת איכות נסיעה לעניין רעשים - הגולף מושלמת .

רכב שני שלי : פאסאט 2002 , רכב פשוט נהדר !

לסיכום :

אכזבה !

אני מצפה מרכב פרמיום שייהיה פרמיום ולא להבחין בקלות במגרעותיו העולות על יתרונותיו .

פורסם

אמא שלי נוהגת בA4 עם אותו מנוע רק דגם ה160 כח וחבילת לקשורי שאני נוהג בה שמתחשק לי.

כשרכשנו אותה לפני שנה היה לי משקל גדול בבחירה.

כיום אחרי שנה+עם הרכב ואחרי שאני מכיר אותו לעומק אני לא ממש יודע על איזה רעשים אתה מדבר, בנהיגה יומיומית ובשיוט בכביש בינעירוני האודי נותנת תחושה מבודדת ושקטה בהחלט (אמנם טיפה פחות מהA6 שהייתה לנו לפני) אבל אין טענות בקטע הזה. נסיעות ארוכות הן תענוג.

יצא לי לנהוג על פסאט חדשה מהנילונים, לא שמתי לב להבדל גדול בבידוד הרעשים.

לגבי המחשב רכב, המערכת שליטה ברכב בפירוש משוכללת ומציעה יותר אופציות מRCD510. (סתם דוגמא-באודי אפשר לבדוק את מפלס השמן במנוע).

אולי יכול להיות שרכב המבחן נמצא במצב ירוד, כי מה שאתה מתאר לא ממש מוכר לי.

לגבי שילוב הTSI+DSG, אני שמחתי להמנע ממנו, אני אוהב יותר את המולטיטרוניק למרות הביקורות של כתבי רכב ושאר "מבינים".

נסיעה נעימה ורגועה יותר ללא "בעיטות וקפיצות". כשרוצים ללחוץ קצת מעבירים למצב S ומקבלים תחושה דומה לDSG.

השורה התחתונה שלי, לדעתי גרסת ה120 כח בלי התוספות היא לא קניה נבונה, עדיף לקחת פסאט פרימיום. גרסת ה160 עם התוספות זה כבר משהו אחר.

לשימושים של אמא שלי הרכב מושלם, אני אתאר את זה במילים שלה- "משרה בטחון ונוח".

לעומת זאת, אם ההחלטה הייתה נטו שלי ועבור השימושים שלי סביר להניח שהייתי בוחר ב BMW סדרה 3.

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

• תוכן חדש...