Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ב.מ.וו. E28 525i שנת 1983 - סוף עצוב :(

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4633 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 79
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

היי ליאור,

מצטער מאוד לשמוע על הבימר!

היתה באמת יפהפיה אמיתית, במיוחד לאחר שעברה תחת ידי האומן הפרפקציוניסטיות שלך!

גם לי יש חולשה לגרמניות של פעם, בעיקר כשהן נועלות ג׳אנט ״כוורת״ מבית היוצר של BBS ודומיו!

:-)

בנסיון לנחם, אגיד שמנסיוני זה רק עניין של זמן עד שמוצאים חלופה, לפעמים טובה יותר!

לא יודע מה יותר קל לעיכול - אובדן הרכב בגניבה או בתאונה.

שניהם מאוד לא נעימים, אבל כפי שאמרו קודמיי - מה שחשוב זה שאתה לא נפגעת!

תהיה חזק, ועם מעט סבלנות תמצא תחליף ראוי.

אני בטוח!

ערב טוב,

עידו.

פורסם

כנראה שפספסתי משהו. האם ניתן לבטח רכב משנתון כזה בביטוח מקיף? (אני מניח שאין לו מחירון) או שמא מדובר בביטוח צד ג' של הנהג הפוגע?

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

תודה למנחמים :)

כנראה שפספסתי משהו. האם ניתן לבטח רכב משנתון כזה בביטוח מקיף? (אני מניח שאין לו מחירון) או שמא מדובר בביטוח צד ג' של הנהג הפוגע?

רק צד ג' של הנהג הפוגע... וזו הבעיה, מסתבר שלפי ה"נהלים" של חברות הביטוח גם אם הנהג הפוגע מודה באשמה, זה לא מחייב אותן אוטומטית לשלם... ופה נכנסים לסרטים של מי אשם ולמה, למרות שהוא הודה בבירור (בכתב, מול חברת הביטוח שלו.. אפילו לא ביקשתי) שהוא פגע בי מאחור והטיח אותי על הרכב שלפני....

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

ליאור, משתתף בצערך ושמח בשמחתך כי יצאת שלם.

לפני שנים היה לי מקרה שבית משפט נתן פיצוי בגין עוגמת נפש לבעל רכב אספנות שנפגע וריבו הפך לטוטאל לוס, מתוך הכרה שכאן מדובר במצב מיוחד.לידיעתך.

שלמה דן גדרון

פורסם

משתתף בצערך ליאור - לצערי ההיתי בסרט של איבוד רכב יקר ללב ולא לכיס ולך תסביר לשמאי קר הלב שאין להשיג עוד אקזמפלר כזה במצב דומה... מאחל לך שתמצא מחליפה ראויה במהרה...

תום

RACING

because football ,baseball , bowling & golf only require

ONE BALL

פורסם

הלב כואב:-(

אבל, כפי שהרוב קבע: העיקר הבריאות. :-)

חשוב להיות בשמחה!!!:-D:lol:

אך אין להיות עצוב- אם לא מצליחים.

יש הרבה אנשים בעולם- אבל, בני אדם הרבה פחות.

פורסם

ביטוח מקיף ניתן לעשות לרכבי אספנות אבל לא לרכב מיושן (הערכת שמאי ותשלום של 2% מהערכה לחברת הביטוח +500 ש"ח)

פורסם
משתתף בצערך ליאור - לצערי ההיתי בסרט של איבוד רכב יקר ללב ולא לכיס ולך תסביר לשמאי קר הלב שאין להשיג עוד אקזמפלר כזה במצב דומה... מאחל לך שתמצא מחליפה ראויה במהרה...

תום

דווקא יש שמאי שמבין טוב מאוד .. זלטין :roll:

רק צריך לבדוק אם הוא גם מקבל הערכות בצורה פרטית..

• תוכן חדש...