Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ב.מ.וו. E28 525i שנת 1983 - סוף עצוב :(

lior_baruch
שימו לב! השרשור הזה בן 4090 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אז ככה... :cry:

נסיעה בכביש 6 בשעות הבוקר במהירות נמוכה מהרגיל בשל עומס בכביש, בלימת מהירה ולא מובנת של המכוניות לפניי ותגובה שלי של האטה בהתאם ו... בום.. מכה חזקה מאחור שמעיפה אותי לעבר הרכב שלפני.

יציאה מהרכב בניסיון להבין מה קרה שם... כמה מכוניות לפניי רכב בלם בלימת חרום, זה שאחריו פגע בו, עוד אחד אחר פגע בו ואני שכבר הייתי במצב של כמעט עצירה, הועפתי על הרכב שלפניי.

הנזק מלפנים הוא בעיקר קוסמטי, קצת מכסה מנוע, גריל פנסים וכו'.

הנזק האמיתי הוא מאחור, פגיעה שדחפה קדימה את המכלולים המכאניים, תלשה את המוט המייצב האחורי מהשלדה וגרמה לשבירה של תושבת המנוע (אלומיניום).

שמאי בדק את הרכב וטוען שנראה שלמרות שהנזק ויזואלית יחסית קטן (יחסית... הפנים המעוכות גרמו לי לרצות לבכות), הוא גדול ומשמעותי שכן לא ניתן להשיג חלקים כאלו בארץ והתיקון מלפנים ומאחור יעלה משמעותית על מגבלות הביטוח ולכן המליץ על השבתה...

לקחתי את הרכב למוסך הסדר של הביטוח שכן הנהג שפגע מאחור הודה שהוא פגע בי והטיח את הרכב שלי לפנים. שמאי של חברת הביטוח טען את אותה טענה ואין הסכמה משום סוג לשלם את התיקון....

הסרט החדש הוא שחברת הביטוח של הנהג הפוגע מאחור לא מוכנה לשלם את הנזק למרות שהנהג שפגע מאחור הודה באשמה (הזוי, אבל מסתבר ש"מותר להם") וכאן תתחיל סאגה שלמה בעזרתה של סוכנת הביטוח (לשמחתי מדובר בחמדה). אם מישהו מכיר עו"ד טוב שמומחה לנושא תעבורה עם דגש לתאונות שרשרת והתנהלות מול חברות הביטוח (יש לי תיעוד מלא ומצולם... וחברת ביטוח של נהג פוגע שעושה בעיות..) אשמח להמלצות...

כך או כך, לאחר כשבועיים התעסקות עם הנ"ל אני נאלץ להשלים עם העובדה שהבימר כבר לא תחזור לכביש וזה עושה לי עצוב, באמת באמת. היא הייתה מכונית היום יום שלי... ויתרתי על "תענוגות" המכוניות המודרניות בכדי להנות מההנאה שבנסיעה במכונית עם צליל, נשמה, התנהגות ועיצוב של פעם, עם המודרניות היחסית במכונית משנות השמונים המוקדמות (הבימר הייתה מאובזרת בכל מה שיש במכונית חדישה) ובנוסף הרכב היה במצב מכאני מושלם מכל בחינה.

האבסורד הוא שיש לי מכונית קומפלט לחלקים ולמרות זאת התיקון עדיין יגיע לסכום אבסודרי ובכל מקרה הביטוח לא מאשר תיקון ומצהיר על הרכב כטוטאל-לוס :(

זהו... תמו ימי הבימר שלי.

ליאור.

נ.ב.

קניתי כרטיסייה לרכבת.

כך נקנתה.

attachment.php?attachmentid=265010&stc=1&d=1321308631

attachment.php?attachmentid=265011&stc=1&d=1321308631

attachment.php?attachmentid=265017&stc=1&d=1321308631

כך תשאר בזכרוני :cry:

attachment.php?attachmentid=265012&stc=1&d=1321308631

attachment.php?attachmentid=265013&stc=1&d=1321308631

attachment.php?attachmentid=265014&stc=1&d=1321308631

attachment.php?attachmentid=265015&stc=1&d=1321308631

attachment.php?attachmentid=265016&stc=1&d=1321308631

IMG_1262.jpg

IMG_1264.jpg

BMW_E28_525i_IMG_0121.jpg.jpg

BMW_E28_525i_IMG_0139.jpg.jpg

BMW_E28_525i_IMG_0182.jpg.jpg

BMW_E28_525i_IMG_0199.jpg.jpg

BMW_E28_525i_IMG_0209.jpg.jpg

IMG_1285.JPG

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 79
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

היי ליאור ידידי!!

כואב הלב!!העקר שאתה ללא פגיעה!

אסור לותר לחברת הביטוח,זו לא הפעם הראשונה שהם מסרבים לשלם את הערך האמיתי של רכב אספנות!!

נחום

I am a strong believer in luck and I find the harder I work the more I have of it... Benjamin Franklin

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היי ליאור ידידי!!

אסור לותר לחברת הביטוח,זו לא הפעם הראשונה שהם מסרבים לשלם את הערך האמיתי של רכב אספנות!!

נחום

הרכב הוא עדיין לא אספנות 83 (בלוחית) ככה שזה באמת מקרה עצוב

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היי ליאור ידידי!!

נחום

תודה, אני ללא פגיעה, משענות ראש טובות עשו את העבודה היטב לשמחתי...

היה בטוח שלא אוותר... שני שמאים העריכו את הרכב במחיר ריאלי והגיוני, חברת הביטוח מסרבת לשלם וזאת למרות הודאת הנהג הפוגע.. פשוט הזוי.

משתתף בצערך...הרכב פשוט נראה מושלם...ממש כואב.

אבל מה עושים באמת במקרה כזה כמה מעריכים את שווי הרכב ואיך בכלל?

שמאי/ים.

סיפקתי להם מחירים של מכוניות דומות בחו"ל, מחירונים מחו"ל וכן דוגמאות למספר עסקאות דומות שנעשו בארץ למכוניות דומות ולאחר אימות הנתונים זו הייתה ההערכה שניתנה לרכב. לצערי התיקון עובר משמעותית את ה-50% ומבחינת הביטוח הם לא מוכנים לתקן ואף מתעקשים להשבית את הרכב "על-פי חוק".

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ליאור לצערנו השיטה הנוהגת היא כזו שחברות הביטוח עוברות על החוק ביודעין מתוך כוונה להפחתת הסכומים בהם הם חייבות כדין.

המקרה שלך נופל במסגרת סע' 68 לחוק חוזה הביטוח. הבעייה נעוצה בכך שגם חבות בדין לשלם לא מבוצעת ע"י חברות הביטוח - ומערכת בתי המשפט אינה "מענישה" כראוי את חברות הביטוח על כך. למצער לא תהייה לך ברירה אלא לתבוע את הנהג הפוגע וגם את חברת הביטוח שלו. קח בחשבון שייתכן ויקוזז לך מסך ערך הרכב עלות בגין "רשלנות תורמת".

לי באופן אישי קרה מקרה דומה (אך לא זהה) ולמרות שהחוק עמד לצידי - חברת הביטוח החליטה "שעדיף לה, להדיין עמי בבית המשפט, תוך שהוצעה לי הצעה של כ-60 אחוז מהנזק עם הגשת תביעה מצידי. לא וויתרתי ולא רק שקיבלתי את מלוא הנזק אלא גם קיבלתי פיצויים הגונים בגין הפסד ימי עבודה, ירידת ערך והוצאות משפט בסך הגון.

מקווה שגם במקרה שלך תצא כדיך על העליונה.

בהצלחה.

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שמע, בקשר לביטוח הם יכולים לטעון מה שהם רוצים, אבל אם נגרם לך נזק חובתו של הגורם לנזק לשלם את הנזק שנגרם. זה אלף בית של דיני הנזיקין.

ולכן אם שמאי יעריך את הסכום שיעלה לתקן את הרכב בסכום איקס, הם יהיו חייבים לשלם אותו. יקח זמן, יהיו עצבים, אבל רק תרוויח מזה בסוף. אין לאף אחד זכות לומר לך להשבית את הרכב, הם לא חברת הביטוח שלך, ואם תתבע את המבוטח הם יהיו חייבים לשלם את התביעה עבורו.

בהצלחה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מצער כל כך ,,

רכב מקסים ומושלם .

כמו שאני מכיר אותך אתה לא תוותר וחברת הביטוח תאלץ לשלם בסופו של עיניין .

לי קרה עם רכב מודרני דיהטסו טריוס שהחלטתי לתקן את הרכב לבד ולא במוסך הסדר שהמליצו .

חברת הביטוח לא אהבה את זה בכלל , ליווה אותי שמאי מעולה שנתן הערכה טובה ונכונה של כל הנזק ,

לאחר מכן תיקנתי לבד ותבעתי את חב. הביטוח לפי הנזק של אותו שמאי .(פרטים בפרטי אם תהיה מעוניין )

לאחר משא ומתן מול חב. הביטוח שהעדיפה לא ללכת למשפט הסכום שולם כמעט במלואו !!

בהצלחה לך .

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש דברים שאין להם ערך כספי שחברת ביטוח יכולה לקמט לכסף, מה יפה זה כאשר עושים נזק לאוטו שעבר בעברו תאונה או איזה בעיה יש של השכרה חברה וכיו"ב מיד חברות הביטוח שולחות "נציג" שנכנס למשא ומתן ומנסה להוריד לך את עלות הרכב למרות ששילמנו את הביטוח לפי מחיר מחירון .

כאשר הרכב שווה הרבה יותר מהמחיר במחירון אז פה מתחיל הבלגן.

שאלה האם אפשר לקחת שמאי שיבדוק את הרכב ויתן הערכת מחיר לרכב במידה ולא היה התאונה,אצלי העריכו את הרכב במחיר שאולי קצת גבוה ממחירו בשוק, שאלה האם אתה לא פונה לשמאי עצמאי ומוכר שיבוא ויעשה הערכת מחיר לרכב שלך ותובע את הסכום הזה ולפי זה חברת הביטוח תחליט האם לשלם או לתקן ולא לפי מחירון שהרכב נמוך בו.

ולפעמים אין ברירה ועדיף למצוא אחר ולא לתקן ,אחלה אוטו אני באופן אישי מאוד מאוד אוהב את מודל הזה בגיר רגיל אוטו מדהים מדהים גם בהשוואה לרוב המכוניות של ימינו עומד לידם זקוף בגאווה מכול בחינה .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

איזו באסה....:cry::-(:-( אבל שמח שנגמר רק ככה...

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

פשוט קלאסיקה יפיפיה.

משתתף בצער.

האם מלבד ההיבט הכספי של עלויות התיקון לא נגרמו נזקים "בלתי הפיכים" כמו פגיעה בשילדה שתגרום להחלשות השילדת לאחר התיקון או פגיעה באיזון המרכב?

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4090 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...