Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתגייס בעוד חודש, צריך עזרה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5333 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

...אולי זה יעזור

כשהתגייסתי ב-97 (שנת 1997 (במאה הקודמת (לפי 14 שנים (ה"י)))

רציתי רק גולני (אלוהים יודע למה...) אבל הצבא בחר שאתגייס להנדסה.

כמובן שזה לה היה בא בחשבון אז ברגע העליה לאוטובוסים הודעתי עם עוד כמה חברה שאנחנו להנדסה לא הולכים.

וככה בערך שבועיים של איומים וקישקושים שיעשו לנו ככה וככה בסוף עשו פיזור חוזר (ספיישל) של מי לצנחנים ומי לגולני.

לגיבושים היתה הזדמנות לחזור עם המחזור החדש שהתגייס ואז זה או שאתה יורד מחזור או הולך למחזור שלך

שייתכן וצריך כוח אדם.

עם כל הכבוד למערכת הצבאית, היא כל כך איטית ומפגרת, אני לא מאמין שכל כך הרבה דברים ברמת החשיבה הזאת השתנו מאז.

בהצלחה.

[CENTER] [/CENTER]

פורסם

תודה על התגובות.

אני לא מאמין שמשהו השתנה מאז.

אני אנסה להשיג שיבוץ טוב יותר דרך קצין מיון, אבל אני לא בטוח שהוא יעזור.

אם עכשיו ע"י סירוב פינוי היה אפשר להשיג צנחנים ככה בקלות, היה יכול להיות לא רע :\

פורסם

עד כמה שאני יודע, בגלל שצנחנים היא יחידה התנדבותית אתה יכול לבקש לצאת אליה גם במהלך השירות, והם מחוייבים לאפשר לך להתמיין.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

אני חושב שלמג"ב יש את הימ"מ, השאלה היא אם זה מורכב מאני קבע או סדיר?

עצה שלי, לך עכשיו לתחנה המרכזית בת"א ותחפש איזה קצין ברמת רס"ן ומעלה שמשוייך ליחידה שאליה תרצה להגיע.

פשוט תספר לו על המוטיבצייה והנתונים שלך והוא כבר ימשוך אותך.

בשבילם זה שום דבר למשוך.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

כן, לגבי הצנחנים אני באמת מתכנן לנסות לצאת לגיבוש לאחר הגיוס כבר.

טוסטוס, יש קצינים בדרגות כאלה בתחנות המרכזיות? חשבתי שיש להם איזו אקסנט. בכל מקרה, מה הסיכוי שקצין שאני פוגש ברחוב בכלל יחשוב על לעזור לאיזה ילד שנטפל אליו ברחוב וחופר לו כמה היחידה שלו טובה וכמה הוא רוצה לשרת בה?

פורסם

תפנה בכתב למפקדי היחידות עצמן, תסביר להם שזאת פסגת השאיפות שלך, ותמיד חלמת על זה ורק בגלל הטופס התנדבות הזה נתקעת.

מנסיוני כאשר מציקים מספיק לצבא, מישהו נכנע שם בסוף.

בכל מקרה, לגבי שלד"ג או מטכ"ל - חוץ מאימונים רוב הזמן הם לא עושים כלום.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם
בכל מקרה, לגבי שלד"ג או מטכ"ל - חוץ מאימונים רוב הזמן הם לא עושים כלום.

ואת זה אתה אומרת משירות ארוך וממצה באחת משתי היחידות האלו,נכון ? :x

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

אין מה לפחד מ"תיק אישי" מריתוקים וממעצרים בתחילת השירות (כאשר הרקע הוא סירוב פינוי מהבקו"ם) כל אלה לא שווים כלום כבר כעבור מספר חודשים ולא מתייחסים לזה בכלל.

בהצלחה.

מחזק !

בברכה ירון

אני תמיד אומר שיש דבר אחד שמפריד ביני לבין גאונות: וזה אני:shock2:

פורסם
ואת זה אתה אומרת משירות ארוך וממצה באחת משתי היחידות האלו,נכון ? :x

לא, שירתתי בתותחנים.

אבל היום אני מכיר את היחידות האלה מאוד מקרוב.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם
אני חושב שלמג"ב יש את הימ"מ, השאלה היא אם זה מורכב מאני קבע או סדיר?

היחידה מורכבת מאנשי קבע והקבלה לשם אולטרא קשה. אם את גיבוש מטכל, שלדג וכן הלאה הבחור לא עבר, סתם לדוגמא,

אז על יממ אין מה לחלום אפילו. היחידה נמצאת כמה רמות מעל כל יחידות צה״ל.

פורסם
לא, שירתתי בתותחנים.

אבל היום אני מכיר את היחידות האלה מאוד מקרוב.

כנראה שלא מספיק מקרוב.

כבודה של כל אחת מהיחידות הנ"ל במקומה מונח,הן עושות מספיק (חוץ מלהתאמן כל היום) כדי שיחשבו לטובות ביותר בתחומן.

יוסי

פורסם
היחידה מורכבת מאנשי קבע והקבלה לשם אולטרא קשה. אם את גיבוש מטכל, שלדג וכן הלאה הבחור לא עבר, סתם לדוגמא,

אז על יממ אין מה לחלום אפילו. היחידה נמצאת כמה רמות מעל כל יחידות צה״ל.

רק הבהרה,הגיבוש למטכ"ל ולשלדג הוא אותו גיבוש ונעשה בשיתוף של 2 היחידות יחד.אין גיבושים נפרדים לכל אחת.לגיבוש הזה מגיעים שאחרי שעוברים בהצלחה יום סיירות.

יוסי

פורסם
כן, לגבי הצנחנים אני באמת מתכנן לנסות לצאת לגיבוש לאחר הגיוס כבר.

טוסטוס, יש קצינים בדרגות כאלה בתחנות המרכזיות? חשבתי שיש להם איזו אקסנט. בכל מקרה, מה הסיכוי שקצין שאני פוגש ברחוב בכלל יחשוב על לעזור לאיזה ילד שנטפל אליו ברחוב וחופר לו כמה היחידה שלו טובה וכמה הוא רוצה לשרת בה?

ביחידות הקרביות מאוד חשוב רמת הרעל והמוטיבצייה, ברגע שמג"ד כזה יראה שאתה מורעל הוא ממש לא ירצה לוותר עליך.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

• תוכן חדש...