Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5340 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 69
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני גם מתנדב.

יש לי גם מערכת חשמלית קטנה, וגם מגבר שבכיף יכול לתת פייט קטן ולהזיז סאבים.

אז אני פה בשבילכם.:-P

W520 Alpine. Focal Utopia Mid. Focal utopia tweeter. Focal Utopia Woffer. JBL MS-8. Celestra -DA2K.tru- super billet 6 . 33KX Focal.

by: 2 xs-power

פורסם
נגייס את דודי למבחן או שאני יבוא

ועד המפגש הבא אולי ההפתעה תגיע אשמדאי בדרך

חחחחחח ***חחח היא לא מילה תקנית ובטח שלא מוסיפה לנראות הפורום. קרא את כללי הפורום*** באמת אשמדאי.

שוב,באמת שהיה מפגש מהנה למרות הגשם בהתחלה.

דוידי תוכל להעלות את כל התמונות שצילמת?

פורסם

ישראל כרגע הודיעו לי מחברת החשמל שהם צריכים את הרכב שלך בשבת לתיגבור הם בונים על עומס בגוש דן

ואתה היחידי שיש לו תחנת כוח ניידת :twisted:

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

נראה שבאמת היה מפגש יפה - של מי המערכת עם האמפליטוד? (סינפוני)

אפרופו - יום שישי נאלצתי לעבוד, תוסיפו לזה אח"כ חד"כ ומשפחה עם נסיעה ארוכה הלוך חזור ותוסיפו לזה שהיום אני עובד מ8 בבוקר בעצם עד מחר 8 בבוקר

אתם מבינים כבר באיזה מצב הייתי ביום שבת אחרי שבבוקר היה לנו מפגש משפחתי בירושלים

בואו נאמר אני כבר ככה :puppydoge:morning::silly::help_sos::drool:

והזרוע עוד נטוייה... :-D

:?

טוב לפחות זה יכסה לי על הארון קיר שאני הולך להזמין :roll:

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...