Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5341 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 69
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הסינפוני שייך לי.

גם אני נהיינתי מאוד במפגש ובעיקר השמעתי את המערכת שלי לקהל הרחב.

היה כיף לפגוש אנשים רציניים שאוהבים את התחום.

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם

גם כששמעתי אצלך זו היתה אותה ההגברה?

אני זוכר שמאוד אהבתי את המערכת רק ששינינו אצלך נקודת חיתוך לסט ואז קיבלנו ממנו קצת יותר חיים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ההגברה הייתה אותה הגברה.

מה שהשתנה מאז הוא HU אחר, P99 במקום 9887 וסאב אחר.

הP99 הוא שדרוג עצום, אשמח להשמיע לך את הסטאפ הנוכחי במפגש צפון הקרוב.

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם

אני אשמח לשמוע אבל למפגש צפון הקרוב אני לא יכול להגיע.

בהזדמנות אחרת - אני דווקא ממש לא חובב של הP99 הזה - ממש ממש לא.

אבל אם אתה טוען שהשדרוג עצום אז באמת ארצה לשמוע כי אני באמת זוכר שאהבתי את הסאונד נטו ברכב שלך אחרי שעשינו כוונים.

אפילו לא שאלתי איזו הגברה - ואתה יודע מה זה אומר? שהמגברים שלך טובים, כי אפילו לא התייחסתי אליהם.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

איפה התמונות של הBL והשיער?

אז כל מה שהיה אצל ישראל אחרי המפגש שיגיד I .

אלי -I

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

לא נורא, אני עוד יגיע למפגשי מרכז ויצא לנו לשבת, מה שאני אוהב במפגשים זה הפריה הדדית של רעיונות ותובנות, בד"כ מכל מפגש אני יוצא עם תובנה חדשה ולכן אשמח לשמוע את דעתך על הסטאפ הנוכחי.

הP99 מדהים בעיניי, הסיגנל הנקי מרעשי רקע ולכלוך בווליום גבוה, ההפרדה שלו בין הכלים וכמובן אינספור האפשרויות לחיתוך,איקולציה ותקיון זמנים הופכים אותו בעיניי לאחד המכשירים הטובים ברמת המחיר שלו (לא שיש הרבה :-D) אני מבסוט על כל שקל שהשקעתי בו. אני חושב שגם שאר החברים בעליי המכשיר הזה חושבים כמוני.

לגיטימי שלא תתחבר למוצר מסוים, זה בדיוק כמו שאני לא חובב גדול בלשון המעטה של הMS8 למשל.

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם

את הדיעה שלי לגבי MS8 אני בכלל לא רוצה להעלות בפומבי

:-D

בוא נאמר שברעיון שלי לגבי הפרוססור הזה משולבים סוס, עט חפירה, דלי :-P:-P:-P

אה כן וגם צבע כחול... קצת ים... ואני עדיין עדין :wink:

תראה - קצת הפחדת אותי עם הקטע של "הפריה הדדית" אבל בכיף כל עוד אתה שומר ממני מרחק מינימלי של 30 ס"מ :-P

:?

Pioneer TS-X150

פורסם

אני זוכר את המיני ויכוח שהיה לנו לגבי הMS8.

אני יותר ממסכים ב1000% שכל אחד מתחבר או לא מתחבר למוצרים מסויימים, כמו שאני לא אוהב JBL :roll:

היה מפגש טוב, אפילו טוב מאוד למרות שנאכל לי הלב שלא היה לי סאב, ההאבוק היה פשוט משוגע, איזה כיף לשמוע אותו.

צפו לשידרוג הבא :twisted:

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

Bios- חלילה ויכוח\מיני ויכוח, הדעות שלנו נאמרו בצורה חברית ועיניינית וטוב שזו הצורה והדרך.

אדי- איך אמר פעם מישהו לגבי הוצאת דברים מהקשרם בפורום- אני יכול להרשיע אותך ברצח אלנבי ב3 ציטוטים :-D

אם כבר נגענו בMS8 ודומיו, לדעתי הכנה ולא במטרה להעליב משתמשים מסוימים במוצר, לעפמים טוב לחזור למקורות ולדברים בסיסיים כמו למשל שרשורי הסבר על כיוונים בFAQ, יש שם אחלה חומר שגם עובד במציאות ומביא לתוצאות. לפני שרצים לפרוסססורים ופתרונות "קסם"

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם

לגבי הMS8 זה סה"כ מוצר מעולה - למען האמת מוצר ייחודי ומדהים מבחינת היכולת שלו.

אבל באיזשהו מקום זה כמו לקחת M-16 עם כוונת מאסטר וחצובה ולשמוח שהצלחת לפגוע במטרה, איפה הכיף כאן? ללחוץ על ההדק?

כל הכיף זה לרוץ 2 קילומטר, לרוץ בין חורים של צמיגים, לזחול מתחת לגדר תיל, לעבור מקביליות, לרוץ על מדרגות מגלילי עץ ואז לעבור חומה ולטפס על חבל ורק בסוף להגיע למטרה - לכוון, לירות ופשוט לצהול שפגעת במטרה.

אבל יש כאלה שמעדיפים כורסאת טלוויזיה וערוץ 5.

Pioneer TS-X150

פורסם
איפה התמונות של הBL והשיער?

אז כל מה שהיה אצל ישראל אחרי המפגש שיגיד I .

אלי -I

את הדיעה שלי לגבי MS8 אני בכלל לא רוצה להעלות בפומבי

:-D

בוא נאמר שברעיון שלי לגבי הפרוססור הזה משולבים סוס, עט חפירה, דלי :-P:-P:-P

אה כן וגם צבע כחול... קצת ים... ואני עדיין עדין :wink:

תראה - קצת הפחדת אותי עם הקטע של "הפריה הדדית" אבל בכיף כל עוד אתה שומר ממני מרחק מינימלי של 30 ס"מ :-P

:?

Soundman

ישראל I :-P .

אדי לבינתיים הלויתן שלך הוא הכי קרוב לים ועדיף היה אם היה נישאר שם :wink:.

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

ישראל אתה כוכב לכת. ברור שאתה היית. הינו אצלך בבית!

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...