Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5342 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אדי מי כמוך יודע שכיוון שגוי יוציא תוצאה גרועה גם אם יהיה לך שם MX5000 , אני עדיין לא הצלחתי להבין איך אפשר "לשמוע" רדיו דיסק ואפילו מגבר.

בגלל זה לא ברורה לי התגובה שלך שאתה אומר " שמעתי אותו במערכת ומשהו נשמע יבש \ לא טוב ".

המכשיר עצמו נותן לך את כל מה שאתה צריך בחבילה אחת איכותית וסופר פרקטית ובסיס מעולה לכל מערכת שתרכיב ברמות הכי גבוהות.

ד"א משיחה שלי עם לאון הוא היה מבסוט עד השמיים מהמכשיר ושיבח אותו.

אתה צודק בזה שאתה אומר שאי אפשר לשמוע מגבר או HU אבל זה גם לא ב100 אחוז נכון - אני אנסה להסביר אבל זה יהיה מאוד קשה.

המערכות שאני ישבתי בהן ושמעתי בהן את הצליל בוקע מהמקור הזה היו מערכות שבאותו רגע גם ישבתי ועשיתי עליהן כוונים - באותו הרגע, כמובן, הכוונים היו לפי המקסימום שהצלחתי להוציא באותו רגע וסה"כ הכוונים לא היו שם בעייתיים, ההתקנה עצמה היתה ברמה טובה מאוד וגם שאר הרכיבים היו טובים מאוד.

מה שקרה זה שיחידת הראש היתה שם החוליה החזקה - ולא הרגשתי שהיא לוקחת את המערכת למעלה, פשוט לא קרה.

זה היה נשמע כמו כל מערכת אחרת שתשים בה 9885 או 9887 או כל מכשיר אחר ברמה הזו.

שמעתי שתי מערכות שונות שהיה מותקן בהן F1 - נפלתי.

שמעתי כמה מערכות שונות (יאריק) שהHU היה בהן סוני XES - נפלתי והיה לי קשה מאוד לקום.

אני יכול לאמר לך שמה ששמעתי אצל אליקו עם סה"כ שני רמקולים בלי סאב היה נשמע לי טוב יותר ממה ששמעתי באותם הרכבים עם הP99.

ולא שזה היה רע - זה פשוט לא הגיע לרמה שציפיתי שמכשיר כזה יוכל לאפשר לשאר חלקי המערכת להגיע אליהם.

אם זה היה באמת אשמת הP99 או לא - לא יכול לאמר לך בוודאות כי לא עשיתי השוואה עיוורת

אם המערכות ששמעתי בהן את המכשיר הזה לא עמדו בפוטנציאל שטמון בהן - היה חסר שם משהו.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תגובות 69
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זה פשוט לא הגיע לרמה שציפיתי שמכשיר כזה יוכל לאפשר לשאר חלקי המערכת להגיע אליהם.

אולי פה טמונה הבעיה?

מתחדשת*

פורסם

מתעלק על השירשור !

מישהו יודע מה השם של השיר שהריצו כל הזמן ברכב עם ה 15 אינצ' ?

HU: Clarion CZ702 AMP 1 : Celestra FA475x

AMP 2: Phoenix Xenon 400.1 Sub: Seas Lotus

COMP : Ground Zero Uranium

[h=1][/h]

פורסם

dastik-nuke em

HUPIONEER 80PRS front speaker: cresendo audio pwx+ft1 amp1 celestra fa 475 amp 2celestra fa 2150 amp 3dc audio 3.5k power xs power d3100 front battry xs power d2400 rear battry

פורסם

בוא נשתמש במילה "טרק" או "רצועה"

את המילה "שיר" נשאיר לנורה גו'נס :-D

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

וואו...

:-D

ברוך הבא.

Pioneer TS-X150

פורסם
מישהו יודע מה השם של השיר שהריצו כל הזמן ברכב עם ה 15 אינצ' ?

dastik-nuke em

בוא נשתמש במילה "טרק" או "רצועה"

את המילה "שיר" נשאיר לנורה גו'נס

:-D

מי זאת?

:lol::lol::lol: אדיר! חבל שאני לא יכול להכניס את זה לחתימה שלי.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

חכו שהפסיכיאטר המחוזי יראה את זה!

פחחח..... ואני עוד מדבר על סאב קטן! הצחקתי את עצמי,

תראו בלי עין הרע איזו נשקיה הולכת אצל כל אחד מכם בתא המטען!

התשובה לפצצה האיראנית!

רק שאלה, מאיפה לעאזזל מאדה עם מנוע ואלטרנטור סטאנדרתיים יכולים

לספק חשמל לכל זה???

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

אצלי יש ארון קבורה עם פצצת אטום במושב האחורי!!

המאזדה (אני מניח שמדובר בBL של מייק) עובדת על 4 אוהם כרגע, 500 וואט בערך. אין כזו משיכה רצינית.

כשהוא יביא מגבר יותר חזק, גם החשמל המשודרג יתלווה אליו.

• תוכן חדש...