Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5347 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

לפני כחודש עשיתי תאונה קטנה עם הרכב בנסיעה לאחור וגרמתי לעצמי נזק שהצריך עבודת פחחות.

לאחר סיבוב בין הפחחים בבאר שבע הגעתי למוסך "פחח השלום" המנוהל ע"י מיקי.

התרשמתי ממיקי כי הוא אמין ואדיב וכי העבודה המתבצעת במוסך שלו היא ברמה גבוהה.

כמו כן, משנודע לי שהרכב יהיה מושבת לעבודה לשלושה ימים הבטיח לי מיקי רכב חלופי על חשבונו לכל מהלך התיקון.

לאחר שטיפלתי בניירת מול הביטוח ניגשתי לתיקון אצל מיקי, וזה עמד במילתו וסיפק לי רכב חלופי.

התיקון ארך יומיים ולבסוף, לאחר מקצה שיפורים קטן קיבלתי את הרכב בריא ושלם ולשביעות רצוני.

ראוי לציין כי צוות המוסך טיפל בכל הבירוקרטיה והניירת מול הביטוח, למרות שהמוסך איננו בהסדר עם חברת הביטוח שלי.

גם כאשר קיבלתי את הכסף מהביטוח יחד עם ערימה של ניירת מיקי הסביר לי מה אומר כל סעיף, למי פונים ומה עושים.

בסופו של דבר, יצאתי מרוצה, הן מהתיקון שבוצע ברכב והן מהיחס האדיב וההגון של צוות המוסך.

ממליץ בחום לכל מי שמחפש פחח בבאר-שבע.

גילוי נאות: לא שילמו לי כדי לכתוב את זה, אני לא מכיר את מיקי באופן אישי ואין לי שום קשר ל"פחח השלום" מעבר למקרה הנ"ל.

חשוב גם לספר על בעלי מקצוע טובים ועל שירות אדיב בענף הרכב (נראה כי אלו נדירים) ולתת את הקרדיט למי שמגיע לו.

Nissan Maxima A33 2L V6

Nissan Almera N16 1.8L

פורסם
איפה הוא נמצא בבאר שבע?

"קרית עתידים"

צמוד לתחנת הקמח לפני הכניסה לתחנת דלק 10

Nissan Maxima A33 2L V6

Nissan Almera N16 1.8L

פורסם

שאל אותו:

08-6272596

אני עשיתי לפני כשנה אצל "עמית שירותי רכב" מוסך רנו-ניסאן.

עלה לי 50 ש"ח.

Nissan Maxima A33 2L V6

Nissan Almera N16 1.8L

• תוכן חדש...