Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5356 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי קומפוננט של מורל דוטק עדיין לא עבדו חדשים. ויש לי מגבר מונו הדגם לא משנה כרגע, הוא מוציא ב4 אום 150RMS

אז אני יכול לחבר אליו את הקומפוננט ? האם זה בכלל רצוי או שעדיף לקנות מגבר 2 ערוצים ונגמר הסיפור?

פורסם

הינה כזן תשובה רציתי פשוטה. כי פשוט ראיתי במגבר שיש שם כניסה לשני ערוצים (יענו + -,+-)

אז חשבתי לשאול אולי זה אפשרי

פורסם

ilusha זה שראית 2 פלוסים ו-2 מינוסים לא אומר הרבה זה יותר בשביל נוחות לחבר שני סאבים או אם יש לך סאב עם שני סלילים אז אתה מחבר כל סליל למגבר {בחיבור מקביל} .

הפלוסים במגבר זה אותה יציאה כנ"ל המינוסים,

2 הפלוסים =לפלוס אחד כנ"ל המינוסים אלה אם מדובר במונובלוק שני ערוצים אז שם זה שונה

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

זה מאוד חשוב מה הדגם של המגבר

ישנם מגברי מונו (כמו מגברי המונו של DLS) שבהם ניתן לבטל את ה LP ולעבור ל FR ואז באמת יהיה יעל מאוד להשתמש במגבר מונו לא יקר ועדיין להגיע לרמה מטורפת של 100-150 RMS לכל צד או לכל קרוס בכל דלת אם תרצה, בעלות של חצי ממגבר סטריאו

לכן זה לא נכון לפתוח שרשור כזה כשבמשפט הראשון של השאלה אתה מתייחס לדגם המגבר כלא רלוונטי

דרור

פורסם

ודאי שהוא יכול

\הוא גם יכול לחבר רמקולים של DJ כמו של הברסלבים :lol:

אבל העיניין הוא לקבל סאונד נכון טוב מדוייק חזק ואמיתי

ואם יש במונו אופציית ביטול של LP אז המונו הוא פיתרון מעולה לסטים שצורכים הרבה כח

וזה גם ישמע מעולה כי בזמן ביטול ה LP המונו בעצם יעבוד כמגבר לכל צד (כאילו שני סאבים) ללא חיתוך של LP אלא ב FULL RANGE וייתן לקרוס של הקומפוננט לבצע את החיתוכים הנכונים

דרור

פורסם

בוא רק תסביר לי איך שני מוניים קלאס A/B זולים יותר ממגבר 4 ערוצים?

סה"כ מורל דוטק. אם היה מדובר ב K2P או HSKXL עוד הייתי יכול להבין.

Clarion CZ500 | Infinity CS6500 | Kicker KX650.4 | JBL GTO 1202D

פורסם

Tami.Z לפני שאני אתחיל להסביר לך.אולי כדאי שאתה תסביר לי איך הגעת למסקנה שאני מדבר על שני מגברי מונו ????

כדאי שתקרא את כל מה שרשמתי בתשומת לב מירבית ואחר כך תשאל שאלות ואני אסביר בכיף ואענה על כל שאלה

מעבר לכך שאני עניתי על השאלה ברמת העיקרון ולא מעניין אותי מה הולך להיות מוגבר בשלב הזה

תשובתי הייתה בהקשר לשאלה של האם זה אפשרי ?

ללא קשר לציוד המדובר

דרור

פורסם

Tami.Z - אהובי שי דיבר על שימוש במונו אחד, אשר יפעיל סא קומפוננט שלם בצורת עבודה של 2 אוהם. זה אפשרי.

כמה זה יעיל? זו שאלה אחרת.

הכל יחסי, אפשר להשיג מונו אשר נותן 300RMS במחיר של למשל מגבר 2 ערוצים חזק ואמין שיוציא 150וואט לערוץ

• תוכן חדש...