Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבקש עזרה במציאת תיק נשיאה לכלב(Doggy Backpack)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5362 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נעזוב את הבלבול פה בין שני דברים לא קשורים (קולר משקולות לעיצוב הכלב לבין תיק לכלבי עבודה), השני מאוד מקובל ( אני שמעתי על אחוזים נמוכים משמעותית ושזה מתאים בקר להליכה ולא לריצה).

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

שיטות אילוף לא חיוביות הן שיטות שלא צריכות לבוא לידי ביטוי.

אתה מסתמך רק על מה שאתה רואה בתוכנית?

קולר חנק, זה בכלל דבר מזעזע, לטעמי.

אני לא מדבר על דברים שטותיים, כמו "הוא בעט בכלב", אלא על הרבה יותר מזה.

כנראה, שהדרך שלי והדרך שלך הן דרכים שונות וזה בסדר. לא צריך לנסות להוכיח את זה, הודעה אחר הודעה.

פורסם

רשמתי במפורש שאני לא מסתמך על מה שאני רואה בתכנית אלא בעיקר על ספרים שאני קורא בנושא פסיכולוגיית כלבים.

אתה ממשיך ומבלבל בין שני דברים - אילוף כלבים וחינוך כלבים. אילוף איננו קשור כלל לעניין שאנחנו מדברים עליו. וכן, נכון, באילוף צריך להשתמש בחיזוק חיובי בלבד היות וזה הדבר היחיד שיגרום לכלב לרצות לבצע פקודות. (מן הסתם הוא לא ירצה לבצע פקודות כאשר הוא ייחס אותן לכאב ולדברים שליליים).

בקשר לחינוך כלבים - ישנם סוגים של תיקונים על מנת לתקן התנהגות שלילית של הכלב וזה לאו דווקא מלווה בכאב. תיקון אמור להוציא את המוח של הכלב מהמצב שהוא מקובע עליו, יתרה מכך, במידה ויודעים לזהות אז גם למנוע מראש התנהגות לא רצויה והדבר נעשה ללא כאב בכלל אלא על ידי נגיעה בכלב וליווי של צליל. אתה מציב לכלב גבולות וחוקים שהוא אמור לפעול על פיהם, במידה והוא עובר עליהם או בדרך לשם, אתה מתקן אותו ומחזיר אותו להתנהגות הרצויה. הדבר אינו בא בכפייה, הדבר אינו מלווה בכאב ואין שום דבר שלילי בכך.

פורסם

חבל האמת דווקא היה מעניין לראות את דעתך בנושא ולמה אתה מתכוון אבל זכותך להפסיק את השיחה.

בכל מקרה - בחזרה לנושא השרשור. אני עדיין מחפש אפשרות לרכישת תיק איכותי בארץ.

תודה!

• תוכן חדש...