Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבקש עזרה במציאת תיק נשיאה לכלב(Doggy Backpack)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5361 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן. למי שלא יודע מה זה, ככה זה נראה:

AVZ0GrgCc3s8p74jJbpCSU8oaQXpLIEGi0J8KeOS-ZeYpvyhQw30K3mLycYR0kNYoPEa-Ns9RgqyIkfaEKokIkDOjeioiKM6sQD1PQrcgbYCCiTy_fLah0-D1WeFkIb38tDszCPDSujEBi5E208o9bRM_AILZqSsl5-974TCF1Co794UjV2eLhXzhc1oZ94L_HKQvDhPQutMtgIggfKZfYG3PTQ9FKnZM3lQxErwQyPnj9CxOID4ujaZ1Ur0sDfqubQhj75mh6cEbMr0cYAGpLPuEY8wOpfGiOTx8lU

ישנן כל מיני סוגים אבל בעקרון זה תיק שמלבישים על הגב של הכלב שיסחב בתוכו משקולת או חפצים. הדבר נעשה על מנת להקנות לכלב עבודה שיבזבז אנרגיה(לכלבים בעלי רמת אנרגייה גבוהה מאוד זה דבר מאוד מומלץ לדעתי).

מן הסתם הדבר אינו התעללות בכלב או דברים מהסוג הזה אז אין מה לחשוב לכיוון הזה בכלל.

העניין הוא, שהדבר היחיד שנתקלתי בארץ הוא סיני באיכות ירודה. להזמין מEbay פחות קורץ לי אז רציתי לברר אולי מישהו מכיר מקומות שניתן לרכוש בהם דבר כזה בארץ.

אשמח מאוד להמלצות. תודה רבה!

פורסם

משקולות? אחד הדברים היותר טיפשיים ששמעתי לאחרונה:shock: .

בכל מקרה, יצא לי לקרוא על אנשים שאוהבים לטייל עם הכלבים שלהם, ברחבי הארץ בסופ"ש. הם שמים בתיק הזה בקבוקי מים, כך שהכלבים עוזרים להם :).

אם קראתי נכון, הרבה אנשים הזמינו את המוצר/סוג המוצר הזה, דרך EBAY.

לפי דעתי, כדאי לך לערוך חיפוש בפורום כלבים בתפוז.

פורסם

אני הייתי מתחיל בהודעה פרטית לסוחר הלטאות של הפורום, בגירה. אני יוצא מנקודת ההנחה שאם בחנות שלו מוכרים לטאות ארסיות, דגים מיניאטורים ועקרבים בגודל של פודל - בטוח ימכרו שם גם תיק כזה. גם אם לא, בטוח יש לו חבר טוב שהוא בעצמו סוחר תיקים מדופלם.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
משקולות? אחד הדברים היותר טיפשיים ששמעתי לאחרונה:shock: .

בכל מקרה, יצא לי לקרוא על אנשים שאוהבים לטייל עם הכלבים שלהם, ברחבי הארץ בסופ"ש. הם שמים בתיק הזה בקבוקי מים, כך שהכלבים עוזרים להם :).

אם קראתי נכון, הרבה אנשים הזמינו את המוצר/סוג המוצר הזה, דרך EBAY.

לפי דעתי, כדאי לך לערוך חיפוש בפורום כלבים בתפוז.

יש משקולות מיוחדות לתיקים האלה. אין בזה שום דבר מגוחך.

תודה רבה צביקה, אנסה את העניין.

פורסם

להעמיס משקולות על כלבים, זה דבר מיותר.

ראיתי מספיק סרטונים של בעלי אמסטפים וכדומה, עם מבנה גוף שרירי והדברים ההזויים, שהבעלים שלהם עושים, ע"מ להכניס אותם לכושר.

בכל מקרה, שווה לשמוע לעצה שלי, לדעתי:).

פורסם

זה ממש לא מה שאתה מדבר עליו. המשקולות הן משקולות קלות ששמים בתיק על מנת ליצור יותר עומס על הכלב, לא על מנת לגרום לו להיכנס לכושר ולפתח שרירים. את הדברים האלו עושים בדרך שונה לגמרי והתיק שאני מדבר עליו לא נועד לשום דבר שקשור לזה.

אני מדגיש התיק לא נועד על מנת להכניס את הכלב לכושר ולפתח אצלו שרירים. אתה מתבלבל בין דברים שונים.

אני בכל אופן, לא הולך לרכוש משקולת כשאפשר למצוא דברים בבית(כגון בקבוק וכן הלאה) לשים בתיק שלו.

פורסם

אני לא מתבלבל, אבל כן יכול להיות שאני מבלבל אותך :).

הכוונה שלי הייתה שזהו דבר מיותר. "להרגיע"/"לאזן" את הכלב ע"י משקולות זה דבר מיותר ושטותי. אתה יודע מה? עזוב את הדעה שלי. גש לוטרינר שלך ותיווכח בעובדות.

בקבוק מים 1.5 ל' לא שווה ערך לאף משקולת ומבחינה סחיבה, הוא סביל.

נתתי את הדוגמאות של הכנסת הכלבים לכושר בתור מעשה שטותי כמו זה הקשר הוא בעקיפין בלבד.

פורסם

כל המטרה של המשקולות זה להכביד קצת על הכלב ולעייף יותר כי הוא מוציא יותר אנרגיה בנשיאת המשקולות. זה כן מומלץ לכלבים עם מרץ.

או שיש לך רעיון אחר איך להוציא מרץ מכלב היפראקטיבי?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

פארק כלבים זה נטו למשחק עם הכלב, זה לא משהו שיכול להחליף טיול. מה שאומר, שהכלב צריך להוציא את האנרגיה שלו בטיול ולא במשחק עם כלבים. זה נחמד, אבל לא יותר מזה. זה לא עונה על הצורך של הכלב.

אנחנו מטיילים* עם הכלב מדי בוקר כשעה(משהו בסביבות 2 ק"מ אולי אף יותר), ובערב משהו בסביבות 7-8 ק"מ(בסביבות שעה וחצי-שעתיים ומשהו זה משתנה) ולכלב עדיין המון המון אנרגיה. לכן, על מנת לעייף את הכלב יותר צריך לרכוש תיק כזה.

המשקולת שמגיעה לתיק כזה היא מותאמת במיוחד למטרה שהתיק מותאם אליו ולכן לא תגרום לשום נזק. הדבר ממש איננו שטותי וגם ה'גורו' של פסיכולוגיית הכלבים - אדון סיזר "הלוחש לכלבים" מילאן גם ממליץ על הדבר.

ולא סתם ככה. יש לזה סיבה והסיבה היא שהתיק עונה על כל הצרכים(וזה לא משנה אם בפנים יש משקולת או דברים אחרים במשקל שווה). מן הסתם שיש להתאים את המשקל של המשקולת למשקל הכלב(כ-25 אחוז ממשקל גופו אם אני לא טועה).

*הזמנים והמרחקים משתנים לעיתים ואני לא יודע בדיוק מה המרחק המדוייק אבל יש מס' קילומטרים רב ומהירות ההליכה היא המהירות המתאימה גם לכלב וגם לי כאחד. מה שאומר שהכלב לא סתם זוחל אלא באמת מתאמץ בהליכה.

פורסם

אם היית יודע כמה ה"דוקטור המפורסם" מושמץ באינטרנט, עקב השיטות אילוף הלא חיוביות שלו, כנראה שלא היית כותב את ההודעה האחרונה.

בכל מקרה, בהצלחה.

פורסם

ועדיין, אני לא מבין מה פסול בתיק הזה עם קצת משקל, במקום להגיד שזה לא טוב, תגיד למה זה לא טוב. ותן פיתרון לבעיית מרץ.

גינת כלבים זה ממש לא פיתרון (הוא רק הריץ שם את כל הכלבים מצד לצד כמו חיילים שלו), ולכלב שלי גם לא מפריע אם תרוץ איתו עכשיו 5 ק"מ (זה נבדק).

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

זה שהוא מושמץ באינטרנט לא אומר כלום. לכל דעה יהיו אנשים שיחלקו עליה וישמיצו את מי שתומך בה וכן הלאה.

בלי קשר, סיזר איננו מאלף כלבים. מה בדיוק לא בסדר בשיטות החינוך שלו?

פורסם

התשובה לכך הרבה יותר מורכבת מכמה שורות כתגובה. אם אתה באמת מתעמק בעניין, חיפוש קצר בגוגל ,יניב לך הרבה חומר לקריאה.

ועדיין, אני לא מבין מה פסול בתיק הזה עם קצת משקל, במקום להגיד שזה לא טוב, תגיד למה זה לא טוב. ותן פיתרון לבעיית מרץ.

גינת כלבים זה ממש לא פיתרון (הוא רק הריץ שם את כל הכלבים מצד לצד כמו חיילים שלו), ולכלב שלי גם לא מפריע אם תרוץ איתו עכשיו 5 ק"מ (זה נבדק).

כל מקרה לגופו?

אני לא חוזר בי, אני לא מאמין ברעיון הזה של משקולות ומיותר להמשיך זאת הלאה. אני לא אגיד לך איך להתייחס לכלבך ואין לי שום רצון להתחיל לחנך אנשים. אני רק שמח שאני והאנשים הקרובים לי, מתרחקים מדברים כאלו כמו מאש.

פורסם

מה שמצאתי עד עכשיו זה אנשים שמשמיצים את סיזר מילאן על התנהגות בלתי הולמת עם כלבים כגון משיכת כלב במורד המדרגות כשקולר חנק דוקרנים פוגע בחלק רגיש בגרון שלו, סיזר מילאן בועט בכלב וכן הלאה. אני אישית לא ראיתי אף מקרה כזה בתכנית שלו. ובלי קשר, אני לא מסתמך על התכנית, אני יותר מסתמך על ספרים שקראתי. היות ואני לא משתמש בכוח כלפיי הכלב (אמנם כן משתמש בקולר חנק דוקרנים אבל רק כאמצעי אחרון בלית ברירה) אני לא רואה שום דבר פסול בתיאוריות של סיזר מילאן.

התאורייה הכוללת של מנהיגות כלפיי הכלב ומימוש האינסטינקטים והצרכים הבסיסיים של הכלב כזאב זה משהו מאוד נכון לדעתי. או שאתה אומר שהדברים בעצם אינם נכון כלל?

• תוכן חדש...