Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5364 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים ובוקר טוב.

 

עקב אי שימת לב שלי, הכלוב של האוגרים בבית נשאר פתוח (פתח עליון).

לאחר 7 שעות הגעתי ומצאתי כי חסר אוגר אחד בכלוב.

הבית שלי הוא בקומת מרתף.

הפכתי את כל הבית ! ולא מצאתי אותו.

 

לכן, השארתי את הכלוב על הרצפה (היה מונח על שולחן קודם לכן) בתקווה שהאוגר ירצה לחזור הביתה וירחרח סביבות הכלוב.

לאחר שעתיים הובהר לי על ידי אשתי, שאין מצב שנכנס החג ויש אוגר שמסתובב לו חופשי בבית (מבחינתה, כשהוא חופשי דינו כעכבר), עקב זאת, פיזרתי 2 מלכודות עם אוכל.

 

עברו עוד כמה שעות, ואין זכר לאוגר.

 

אני נואש, הצעד הבא להכניס איזה חתול רעב לבית ושהוא כבר יעשה את העבודה.

 

יש לכם טיפ טוב יותר בשביל לסיים את הסאגה הזו ?

 

מועדים לשמחה, אריאל.

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

במידה ואין גישה לו החוצה, האוגר כנראה מאחורי תנור האפיה\מכונת הכביסה\מקרר\חפץ גדול אחר שצמוד לקיר.

 

כשברח לי אוגר שמתי כמה צלוחיות עם גבינה מלוחה בחדרים וראיתי היכן הגבינה נאכלת, ואז עשיתי חיפוש באותו חדר (מטבח, תנור אפיה עומד).

 

מקסימום, מחכים שבוע והולכים לפי הריח...

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

 

Winston S. Churchill -

פורסם

לחכות ללילה. לשבת בחושך ולהקשיב. יש לתפוס את האוגר על ידי זריקת מגבת מעליו. אין שום סיכוי לתפוס אותו ביד והוא גם נושך מאוד כואב.

אוגר יכול להחזיק עד 3 ימים בלי אוכל. אחר כך הוא יחפש אוכל. מומלץ לשים אוכל בתוך צלחת קמח. כך תראה לפי עקבות איפה הוא מסתתר.

פורסם

לפי הרעיון הזה.

אני יניח את המקרר שלי בתוך טבעת קמח. ואני יראה לאן ברח הגנב של הגבינה.

אני מנחש שזו חברה שלי. (היא היחידה שגרה איתי)

אבל אין לי הוכחות.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

×
×
  • תוכן חדש...