Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5380 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אני דיי מבולבל ...

עכשיו שיחקתי עם הכיוונים וכששמתי את ה MID HIGH על 20KHZ ,כלומר נתתי לוופר תדרים גבוהים , המערכת נשמעת הרבה יותר טוב ...

אולי אני לא מחבר משהו כמו שצריך ?

מישהו יכול לעזור ? מישהו יכול אולי לכוון אותי למידע באינטרנט בנושא הזה? כי אני מרגיש שבגלל כיוונים לא נכונים דברים לא נשמעים כמו שהם צריכים להשמע .

פורסם

שמע - אני באמת מקווה שאתה יודע מה אתה עושה כי בסוף השרשיר הזה יגמר ברמקול שרוף.

אני מקווה שזה באמת הוופרים שאתה חוסם בטווח של המיד בHU ולא הטוויטרים - כי אחרת יש מצב שכבר שרפת אותם מזמן ורק המידבאסים מנגנים לך.

לא ברור לי מה עשית שם ומה חיברת למה.

אם עכשיו המידבאסים שלך באמת מנגנים הרבה יותר גבוה - כנראה שחסר לך מאוד מיד, הם מנגנים כנראה עד הרול אוף שלהם עכשיו ויכול להיות שלך זה נשמע טוב יותר.

יש יצרן מסויים שמכוון את האלמנטים שלו לעבוד ככה אבל מוראל עובדים קצת אחרת.

אם זה נשמע לך טוב יותר, תשאיר את זה ככה - מציע לך להגיע למפגש מתישהו בכדי שיהיה אפשר לעזור לך באמת ולא לנחש.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הטויטרים לא שרופים ... שומעים בהם והם עובדים

עכשיו המערכת נשמעת טוב מאוד וכמו שציפיתי .

אבל נשאלת השאלה אם הכל מחובר כמו שצריך ?

מה אין איזה מדריך או משהו באינטרנט שמסביר ?

כי חבל השקעתי המון בהתקנה, חבל ליפול בכיוונים...

פורסם

לדעתי אם אתה לא בטוח במה שעשית עדיף שלא תפעיל את המערכת,לפחות לא ווליום גבוהה.

מציע לך לבדוק קודם

ב HU מאחורה אמור להיות לך יציאות RCA

HIGH- אתה מחבר למגבר שאתה רוצה להגביר את הטוויטרים,אם זה מגבר 4 ערוצים,תחבר ליציאה של FRONT אותם.

MID-אותו דבר רק ליציאה במגבר על REAR

SUB-למגבר שמפעיל את הסאב(בד"כ מונובלוק)

עכשיו אתה מחבר כל יציאת +- לכל צד ומכל אלמנט אתה מעביר חיווט עד המגבר בלי קרוסים בלי שום דבר-ישירות.

תגדיר בכל המגברים על FULL בחיתוך.

תוריד גיינים תיגש לרדיו,תעשה את החיתוכים המומלצים ע"י אדי,שים ווליום על כ 70-80% ברדיו,ותתחיל להרים ווליום של כל אלמנט בנפרד דרך המגבר,ז"א קודם טוויטרים,מידבאסים,סאב.

בהצלחה.

Scan Speak

פורסם

את ה RCA חיברתי אדום לאדום ולבן ללבן ביציאה של הטויטרים . (היציאות העליונות)

ואותו דבר עשיתי גם ביציאה של ה מידים .

בוקר טוב,

ע"פ החוברת של המכשיר (PDF) היציאות העליונות זה בעצם ה-REAR כלומר המידבאסים האמצעיות זה FRONT כלומר טוויטרים והתחתונות SUB (עמוד 45,46,47)

אם החיווט שלך הוא לא נכון אז זה ברור שיהיו לך בעיות של כיוונים, תבדוק שוב איך ה-RCA עומדים תתקן ואז תמשיך לפי הפרמטרים ההתחלתיים שאדי ודן רשמו לך.

חג שמח,

אלי.

HU: Pioneer 880PRS Amp: Digital Designes C2b

Comp: Rainbow Vanadium Phase Plug Cross @ Focal Utopia Crossover

Mono: Zapco REF500.1 Sub: Digital Designes 510b

פורסם

אני חושב שהכי פשוט זה להביט בגב המכשיר - רשום מה זה FRONT רשום מה זה REAR ורשום מה זה SUB - זה חרוט במתכת.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...