Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

zed audio draconia II

AUDI-BOY
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5337 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אחרי שאני יתקין אני יגיד לכם אם שווה. אצלי בכלל הוא יצטרך להרים סט cdt hd, מידים cdt m6+ וסאב 10״ memphis...

ויחידת ראש עטורת פרסים sony xav70bt

הבעיה שהמתקינים רוצים כמעט 3 אלף על התקנה זה מטורף...

פורסם

להגדיר לך מינורים. זה בעייתי..

זה היה לפני כשנתיים לפחות.

היה הבדלים שלולה היכולת להתקין אחד מול השני. ולבדוק חי, ימין שמאל. אני דיי בספק שהייתי יכול להבדיל ביניהם.

או להגדיר באמת עם יד על הלב. איזה יותר טוב.

אגב אני מוכן לתרום את הP-2 לבדיקה דומה.

המגבר שלי (הדיוס נמצא כרגע אצל FASTGT. אני חושב. והוא מפורסם למכירה. )

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

הי אלי אתה טועה, ברשותי לוויתן שקניתי ישירות מסטיב מנץ. (זד אודיו), המגבר הגיע לצערי תקול והוחלפו חלקים מקוריים בלבד שסטיב שלח לארץ.,

בכל מקרה מאז התיקון קיבלתי מגבר נהדר, חזק מאוד , חסכוני בחשמל וזה מדהים שלא משנה כמה חזק שומעים הוא לא מתחמם או נכנס למצב הגנה.

נכון שהמגבר שלי למכירה אבל זה מהסיבה שקניתי מגבר שעל הנייר אמור להיות איכותי יותר (משמעותית) וכל מי שנתפס אצלו החיידק משדרג ללא היכר וממילא לא מרוצה אף פעם. :lol:

דרך אגב לכל המפקפקים ,ניתן לבוא לשמוע את המגבר בפעולה (גם אם אתם לא מתעניינים לקנות), אני מאיזור חולון.

במהלך השבוע לאחר שחרור המגבר מהמכס של המגבר חדש-ישן (שנת יצור 1997) אני אדע אם ההשקעה הייתה משתלמת....

פורסם

אם התקלה ידועה ויש את כל הסכמות לתיקון הבעיה אני לא מבין למה עדיין מפיצים את המגברים האלה?

לדעתי זו ממש בושה לבעלים של החברה.

כמו שחברות רכב יודעות לעשות ריקול במוסכים על חשבונם כך צריכים בזד אודיו להחזיר את כל הסחורה שעדיין לא נמכרה לתיקונים וזאת שכן נמכרה גם.

רק על המחשבה של לקנות מגבר חדש בידיעה שאני צריך להתחיל לפתוח ולהתעסק איתו הייתי מוותר על הקנייה לא משנה כמה טוב המגבר.

פורסם
אדי-

עם יד על הלב.בדיעבד,האם המגבר הזה (עדיין) שווה את תלאות הדרך שאתה וחברים אחרים כאן עברתם?

ליאור,

הלוואי והייתי יכול לעשות את זה אבל שכחת דבר אחד, אין לי לב!

אני פולני :-P

ונעבור לתשובה הרצינית:

כן! חד משמעית כן!

תחשוב - הוצאתי סה"כ 3500 על הקניה הראשונה כולל משלוח כולל מיסים שאפרופו פתחו לי את התחת ב900 שקלים.

ואחרי זה הוצאתי עוד 400 שקלים על התיקון.

סה"כ 3900 שקלים.

מה קיבלתי בתמורה:

1. מגבר שישה ערוצים שיכול לעבוד או בהספק של 33 וואט לערוץ או בהספק של 150 וואט לערוץ ושניהם אנדרייטד מאוד.

אפשר בעצם לעצור כאן לא? איפה תמצא עוד מגבר שיודע לעשות את זה - אין!

2. מגבר שחתימת הגודל הפיסי והמשקל שלו בגודל של מגבר 4 ערוצים סטנדרטי.

3. מגבר שלא דורש בפועל זרם רציני וקבל 4 גייג' זה יותר ממספיק עבורו בפועל כל המערכת שלי יושבת על כבל 4 גייג' בודד.

4. מגבר שיש לו קרוס אובר סופר גמיש לכל ערוץ וערוץ עם אפשרות BYPASS לכל אחד מהם.

5. מגבר שבסופו של דבר מעביר את האות אל הרמקולים בצורה מאוד נקיה שמשאירה סימני שאלה מאוד גדולים - לפחות אצלי - לגבי צורך להשקיע מעבר לכך.

אבל עם יד על הלב - האם אני אקנה עוד אחד כזה שוב?

לא נראה לי - מפחד.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני אסכם מבחינתי את הנושא:

- ברור ששוב לא הייתי מזמין מגבר אם הייתי יודע שאני צריך לתקן אותו ,למרות ששוב, נשלחו אלי חלקים מקוריים+סכמה לצורך התיקון., אין שום סיבה בעולם לשלם על טעות של יצרן. UNLIKE גדול מאוד לזד אודיו, שירות שמתאים לארץ הקודש.

- לאחר ביצוע התיקון עדיין מדובר בתמורה גבוהה מאוד לשקל, כפי שאדי אמר 150W * 6 עם קרוס BYPASS פשוט אין ב4000 ש"ח.

דרך אגב, לא פעם אחת אני שומע מחברי פורום "וואו לא האמנתי שהלוייתן יכול להישמע כ"כ טוב" , לצערי יצא למגבר מוניטין של מגבר סיני ב4 אג וחברים זה ממש לא המצב.

השבוע תהיה אפשרות נהדרת לבדוק עד כמה הלויתן טוב או רע כאשר יוחלף במגבר שנחשב מהשורה הראשונה לפחות על הנייר., מבטיח לעדכן.

פורסם

רועי חברי היקר.

רק שאלה לי אליך. איזה מגבר אתה מקבל במקום הלויתן...?:shock:

(היה גם את הדיוס תקופה קטנה יחסית, אבל באמת מגבר בהמתי מאוד, ולא היה לי איתו שום תקלה.)

לעומת הלויתן זה מגבר מאוד אמין.

W520 Alpine. Focal Utopia Mid. Focal utopia tweeter. Focal Utopia Woffer. JBL MS-8. Celestra -DA2K.tru- super billet 6 . 33KX Focal.

by: 2 xs-power

פורסם

אני לא היעיתי מחפש לקנות מגבר כזה.

ובמיוחד אחרי ששמעתי את התוצאות שהוא נותן.

ולאור העונדה שאחד סוגר מערכת בצורה מושלמת.!~!

במחיר הזה. לא 4000! אבל 3000 בהחלט!

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

בואו נדבר גם על אז ועל היום

אז:

הלוויתן עלה 675 דולר כולל משלוח.

היום:

אנחנו כבר מתקרבים ל1000 דולר כולל משלוח.

שזה אומר שמחיר המגבר עלה מ3500 כבר בקירוב ל5000 שקלים

(אמנם מדובר על סדרה 2 שהיא עוד יותר טובה)

אבל כאן זה כבר מגיע לגבול שהמחיר של המגבר הזה כבר לא כל כך משתלם כי במחיר הזה אפשר להביא מגבר 4/5 ערוצים מעולה ולהתאמץ עוד קצת על מגבר שני ערוצים חזק (או מונו אם אתם עובדים 2WAY) מבלי להסתכן יותר מידי.

אז - במחיר שבו המגבר הזה התחיל לא היתה לו תחרות בכלל, לא משנה איך תביטו על זה - גם אם העברתם אותו תיקון.

במחיר של היום?

לסכם את זה - סטפן תודה, אבל לא תודה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

בוריס אז למה מכרת את הרדיו הקודם שלך ,ואת הסאב הקודם שלך,ואת המגבר הקודם שלך???

אנשים משתדרגים לדברים יותר טובים !

הוא הביא מגבר מגברי :-P

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

אני מכרתי ציוד בינוני. ולא מגבר זד אודיו ליוויתן שכולם מדברים שזה ה-מגבר ובעצם רק אדי נשאר מבסוט ממנו.(לא יצא לי לשמוע אותו, אלה רק ביקורות פה בפורום)

הרי אם יש לך ציוד טוב לא הייתי מוכר אותו, אלה כן נכנסה בך רוח השידרוגים :lol:

אז איזה מגבר הוא קנה?

A3

K04 Inside

• תוכן חדש...