Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אפשר להיכנס לטסט בלי ביטוח?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5359 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

5 מכוניות זה כנראה לא מעבר לגבול האחריות,

הערך של מכונית ממוצעת לא מגיע ל100K ש"ח.

(אלא אם במקרה לא מדובר במכוניות ממוצעות...)

לגבי המוניות קחו בחשבון שאם מדובר בנזק מוחלט (ולא ברור למה החלטת שזה המצב) אז המחיר הוא חצי כי הן פטורות ממס קניה.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

אני לא מאלה שמצלמים תאונות, אבל מי שעבר בין יום חמישי בלילה ליום ראשון (הבוקר) ברח' הרב קוק בהרצליה לפני הפניה לבר-כוכבא יודע על מה אני מדבר. חוץ מהמונית שעמדה ראשונה בשורה (נפגעה אחרונה) ונפגעה קל יחסית ,הרכבים שעמדו מאחוריה ממש הועפו למדרכה, כשכל הצד שלהן , שפנה לכביש מעוך מפגוש לפגוש. ברכב של החברים שלנו (מאזדה 121 שהיתה ישנה אבל מאד מאד מטופחת) שני הגלגלים שפנו לכביש פשוט נעקרו ממקומם, כולל הנאבות. (נשברו משולשים? לא ניגשתי להביט מקרוב, עדיין) והיא אכן היחידה שכרגע עדיין חונה שם.

(הבחור עוד בשלב ההכחשה. :| הוא היה ממש קשור לרכב.)

כמובן שהשאלה שלי היתה היפותטית. (למזלי) לא אני חניתי שם באותו ערב. זו סתם סקרנות

החשבון פשוט. מישהו זרק כאן 0.5M ש"ח גבול אחריות הביטוח למקרה צד ג'. זה סביר והגיוני לפרמיה(זה גם מה שזכור לי מהפוליסות שלי).

כמו שאמרת רכב ממוצע 100K ש"ח , +פיצוי על אובדן ימי עבודה לנהגי המוניות.

זה מקרה גבולי, אבל נצא מנקודת הנחה שהכיסוי לא מספיק.

מה עושים הלאה במקרה כזה? מסתבר שזה לא כ"כ נדיר.

מעניין שאני לא מצליח לגגל שום פסיקה על מקרה כזה.

כנראה שכן יש פתרון.

(שלא נדע)

נתקו

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

קיבלת כבר תשובה ממני. אתה כנראה עוד מזועזע מהמקרה.:-)

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אתה נתת לו תשובה במקרה שיש מקיף.

במקרה שיש צד ג', לרוב הם מתעלמים מלהגיש בשמך תביעה. ואתה צריך לקת את זה לבית הדין.

במידה ולפוגע אין כסף, הוא יכול להגיע להסכם אצל השופט לחלוקה לתשלומים. היה מקרה כאשר אני הייתי בבית הדין, של מישהו שהיה צריך לשלם על נזק של 3000 שקל, שהשופט קבע שהוא ישלם שקל אחד כל יום במשך כ8 שנים. בגלל מחסור גדול בכסף ומשפחה מרובת ילדים.

נראה אותך גובה ממנו שקל ביום. ואני משוכנע שהיו מקרים של שקל בחודש ופחות מזה.

בקיצור, בבית המשפט, למישהו בלי כסף, ישנה סבירות שלא תראה את כל הכסף, אם בכלל, ממנו, אי פעם בחייך.

פורסם

כמו שסרק אמר, התשובה שלך נכונה לאלה שיש להם ביטוח מקיף.

(למרות שאני ממש לא מבין למה אדם שישן בזמן התאונה שנת ישרים במיטתו לאחר שהחנה את רכבו במפרץ חניה מסודר בערב קודם צריך לספוג השתתפות עצמית ועלית פרמיה בשנה הבאה).

רכב כמו ה121 של החברים שלנו, שהיה מבוטח בביטוח צד ג' יהיה כנראה בסוף התור, אחרי שחברות הביטוח ישאבו מהבחור את כל משאביו, מהפוליסה , ומשזו תגמר,מחשבונותיו הפרטיים.

ומשלא ישאר כלום, הבחור יגיע ל"חקירת יכולת" וישלם כמו שסרק אומר ב500 תשלומים נוחים את היתרה.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

לבחור הפוגע אולי אין בכלל ביטוח מקיף/ צד ג'. אולי הרכב בכלל גנוב וגם רשיון נהיגה אין לו.

מאידך ייתכן ויש לו ביטוח מקיף שכולל בתוכו צד ג' על מיליון ש"ח והוא גר בוילה מקסימה עם בריכת שחיה בסביון .

ן החיים מזמנים לנו הפתעות.

חברת הביטוח / הסוכן שלך צריכים לסייע לך בכל ההליכים המשפטיים.

לא ? תחליף אותם!!

ואין לאף אחד זכות קדימה על הנזק שנגרם לו כולם יעמדו בתור בחברת הביטוח של המזיק.

לכן רצוי להקדים בהגשת התביעה לחברת הביטוח של המזיק.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
אצלי זה היה הפוך. חבר שנוסע בלי ביטוח שנים עובר טסט כל שנה במכון רישוי בנשר ומעולם לא התבקש להציג תעודת ביטוח ואיך שאני הגעתי לשם עם הקטנוע הפקידה ביקשה ממני ביטוח חובה. כששאלתי אותה למה היא מבקשת ממני ביטוח חובה כשמפרייבטים היא לא מבקשת היא אמרה לי שזה בגלל שהיא יודעת שרוב הדו גלגלי לא מבטחים את הכלים. :roll:

הוסף לרשימת ההבדלים בין ת"א לירושלים... :arrow:

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

נשר זה באיזור חיפה.

כן גם העיר הזו נמצאת בישראל ואכן במכון המדובר לא מבקשים לראות תעודת ביטוח.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

• תוכן חדש...