Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אפשר להיכנס לטסט בלי ביטוח?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5359 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

להיכנס לעמדה - אפשרי (בתנאי שיסכימו לך), אבל לעבור טסט לגמרי (לקבל חתימה סופית) לא תוכל בגלל שהם יבקשו ממך ביטוח.

subaru grand leone 94 ידנית - נמכרה.

chevrolet spark 2014 1.0 manual רכב נוכחי.

פורסם

לפני הכניסה למסלול הבדיקה מבקשים את רשיון הרכב משולם ואת אגרת הביטוח התקפה לרכב.

במקום שבו אני מבצעת טסט לרכבי, רכבים ללא ביטוח לא נכנסים למסלול הבדיקה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אתה יכול לעשות ביטוח ליום אחד או ליומים או אפילו לשבוע וככה תוכל להעביר את הרכב טסט.

ביטוח הפול עושים ביטוח כזה.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

נכון,

אבל לא יקרים מדי ליום אחד!

בכל מקרה שווה לדבר עם הסוכן הרגיל לפני כן.

והכוונה בנושא זה היא רק לביטוח חובה (צד ג' או מקיף הם לא חובה חוקית, אם כי צד ג' לפחות הוא המלצה חמה מכל הלב!)

פורסם
שלום אני צריך לעשות טסט לאוטו מחר וכרגע אין לי ביטוח. אני יכול להכנס בכלל לעמדה?

תודה רון

אם מדובר בביטוח חובה וזה מה שבודקים בטסט אתה לא יכול להיכנס למסלול.

ובכלל מי מזיז את רכבו בלי ביטוח חובה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

בטסט לרכב תמיד התבקשתי להראות ביטוח חובה, אך בטסט לקטנוע מעולם לא ביקשנו ממני, והפקידה אפילו לא הבינה למה אני מראה לה תעודתת ביטוח.

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם
אם מדובר בביטוח חובה וזה מה שבודקים בטסט אתה לא יכול להיכנס למסלול.

ובכלל מי מזיז את רכבו בלי ביטוח חובה.

צד ג' לא פחות חשוב. תאר לך שאתה נוסע ומשבית פרארי חדשה מהניילון שרק עלתה לכביש (כולנו מכירים את מרפי), אתה תעבוד כל החיים רק בשביל לשלם את הנזקים. עושים ביטוח ליום, לשבוע, הרבה יותר זול.

צד ג' גם הוא מוגבל בדרך כלל ל-450 אלף כיסוי לצד הנפגע, כך שגם זה לא ממש עוזר במקרה של הפרארי.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

בפוליסות של מגדל אפשר לשחק עם גבול אחריות צד ג. בפוליסה שלי עשיתי הרחבה למיליון ₪. כסטנדרט הציעו לי

600000

.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

אם כבר סטינו לענייני גבול אחריות -מנצל"ש כדי להעלות משהו שמסקרן אותי מיום שישי

(אחרי שביום חמישי לפנות בוקר איזה נובליסט פירק 3 מוניות ושני פרייבטים,כולל אוטו של חברים שלנו,שחנו בתוך מפרץ חניה בצד הדרך, רובן לרמה של אובדן גמור,לאחר שאיבד שליטה בכביש ישר ויבש אצלנו בשכונה) :

האם הביטוח של אותו פיזיקאי גאון יסכים לכסות נזק כ"כ גדול? הרי כמו שאמרנו, יש גבול אחריות!

ואם לא מה קורה? לחלק מהרכבים יש בוודאי ביטוח מקיף, והם יכולים לתבוע את הפוליסה שלהם, אבל, אלו לדעתי לא יסכימו להכיר באחריותם למקרה, ויסרבו לשלם ,שהרי יש כאן אשם ברור (שנמצא ע"י כוחות ההצלה , יושב ברכבו ההרוס ,מבולבל ומגמגם)

ומה עם מי שאין לו מקיף? ישנם כאן נהגי מוניות שנזקם לא מסתכם בערך הרכב בלבד, אלא שעל כל דקה שאין להם מונית , ישולם להם גם הפסד הכנסה. הנזק כאן גדל, מי יקבל ראשון מהעוגה (המוגבלת כנראה) של הפוליסה של הפוגע?

והכי מעניין- מי יחליט איך יתחלק הכסף בין כל הנפגעים, האם כל הקודם (לתבוע) זוכה?

ומה עם שאר הכסף? יתבע בתביעה אזרחית?

האם יכול להיווצר מצב , שלבסוף מישהו ישאר ללא רכב וללא פיצוי פשוט כי הפוגע יגיד לשופט "אין לי" , ואחרים כן יקבלו פיצוי מלא?

אני אעדכן ברגע שיהיו התפתחויות לפי מה שאשמע מהחברים שרכבם היה מעורב.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם
בטסט לרכב תמיד התבקשתי להראות ביטוח חובה, אך בטסט לקטנוע מעולם לא ביקשנו ממני, והפקידה אפילו לא הבינה למה אני מראה לה תעודתת ביטוח.

אצלי זה היה הפוך. חבר שנוסע בלי ביטוח שנים עובר טסט כל שנה במכון רישוי בנשר ומעולם לא התבקש להציג תעודת ביטוח ואיך שאני הגעתי לשם עם הקטנוע הפקידה ביקשה ממני ביטוח חובה. כששאלתי אותה למה היא מבקשת ממני ביטוח חובה כשמפרייבטים היא לא מבקשת היא אמרה לי שזה בגלל שהיא יודעת שרוב הדו גלגלי לא מבטחים את הכלים. :roll:

פורסם
אם כבר סטינו לענייני גבול אחריות -מנצל"ש כדי להעלות משהו שמסקרן אותי מיום שישי

(אחרי שביום חמישי לפנות בוקר איזה נובליסט פירק 3 מוניות ושני פרייבטים,כולל אוטו של חברים שלנו,שחנו בתוך מפרץ חניה בצד הדרך, רובן לרמה של אובדן גמור,לאחר שאיבד שליטה בכביש ישר ויבש אצלנו בשכונה) :

האם הביטוח של אותו פיזיקאי גאון יסכים לכסות נזק כ"כ גדול? הרי כמו שאמרנו, יש גבול אחריות!

ואם לא מה קורה? לחלק מהרכבים יש בוודאי ביטוח מקיף, והם יכולים לתבוע את הפוליסה שלהם, אבל, אלו לדעתי לא יסכימו להכיר באחריותם למקרה, ויסרבו לשלם ,שהרי יש כאן אשם ברור (שנמצא ע"י כוחות ההצלה , יושב ברכבו ההרוס ,מבולבל ומגמגם)

ומה עם מי שאין לו מקיף? ישנם כאן נהגי מוניות שנזקם לא מסתכם בערך הרכב בלבד, אלא שעל כל דקה שאין להם מונית , ישולם להם גם הפסד הכנסה. הנזק כאן גדל, מי יקבל ראשון מהעוגה (המוגבלת כנראה) של הפוליסה של הפוגע?

והכי מעניין- מי יחליט איך יתחלק הכסף בין כל הנפגעים, האם כל הקודם (לתבוע) זוכה?

ומה עם שאר הכסף? יתבע בתביעה אזרחית?

האם יכול להיווצר מצב , שלבסוף מישהו ישאר ללא רכב וללא פיצוי פשוט כי הפוגע יגיד לשופט "אין לי" , ואחרים כן יקבלו פיצוי מלא?

אני אעדכן ברגע שיהיו התפתחויות לפי מה שאשמע מהחברים שרכבם היה מעורב.

ביטוח מקיף משלם לך גם אם אתה נכנס בעמוד ומכסח את האוטו לטוטל לוס. כמובן שחברת הביטוח תתבע את העיריה ששמה לפתע עמוד באמצע הדרך שלך:lol:

אתה תקבל מהביטוח המקיף שלך והם יתבעו את הפיזיקאי הגאון.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...