Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5371 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני תושב רעננה

אני אמור להגיע ביום ראשון הקרוב לרמת החייל קריית עתידים

אני יודע להגיע למקום עצמו אבל מישהו יודע היכן ממוקם בניין 1?

ועוד שאלה, אני מגיע עם הרכב והבנתי שיש שם מצוקת חניה, מישהו יודע היכן אפשר לחנות שם אפילו בקרבת מקום, לא מעוניין להחנות בחניון.

תודה ושבת שלום :)

פורסם

אם זה לכמה שעות, אז אפשר לחנות ליד הקאנטרי קלאב הסמוך לחניון המרכזי של המתחם*.

לחילופין, איפשהו ברחובות הסמוכים ואז ללכת קצת ברגל, סה"כ מקום נחמד לטייל בו.

לגבי בניין 1 - המקום לא כזה גדול, שריין לעצמך 10 דקות אקסטרה לאתר אותו.

באופן כללי, החניה ברחובות של רמת החייל היא למיטב זכרוני* בתשלום (כחול-לבן), אך מיותר לציין

שלא בכל רחוב יש מדחנים. אי לכך, מומלץ להצטייד באיזי פארק, כרטיסי נייר או מנוי לחניה סלולרית

לפני ההגעה לאזור.

למיטב ידיעתי ישנן גם אפשרות להגיע לשם עם תחבורה ציבורית. הייתי בודק את האפשרות להשאיר

את הרכב בחניון רידינג ולהמשיך משם עם אוטובוס, ע"מ להימנע מעומסים מיותרים.

* פעם אחרונה שביקרתי שם הייתה לפני כשנה, כך שיש לקחת את המידע בע"מ.

פורסם

80% מרחוב הברזל הוא אדום אפור מה שאומר שזה מיועד לפריקה וטעינה.

לעומת זאת אם אתה מגיע בשעות הבוקר המוקדמות שזה אומר 8 בבוקר תוכל למצוא עדיין חניה על רחוב ראול ולנברג.

לפני הכניסה לרחוב הברזל אם אתה בא מכיוון פנחס רוזן יש חניון חינמי מצד ימין.

ומקסימום יש חניונים שעלותם 15 ש"ח.

פורסם

הוא כתב עתידים , לא הברזל - חבל שהוא יצתרך ללכת הרבה.

חבר - בשעה הזו וותר - שלם על חניון, או שתחנה באחת השכונות הקרובות ותלך רבע שעה עשרים דקות.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

תחנה בחניון של מגה, תאכל איזה שנדוויץ שם ואם אני זוכר נכון כל קניה נותנת לך איזה שעתיים חניה חינם. תחצה את הכביש כשמגה מאחוריך ותחנת הדלק פז משמאלך ולפניך, ובנין 1 הוא הראשון מימינך.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
תחנה בחניון של מגה, תאכל איזה שנדוויץ שם ואם אני זוכר נכון כל קניה נותנת לך איזה שעתיים חניה חינם. תחצה את הכביש כשמגה מאחוריך ותחנת הדלק פז משמאלך ולפניך, ובנין 1 הוא הראשון מימינך.

אם אתה לא רוצה לשים איזיפארק ממש ליד הבניין, זה הפתרון. קח בחשבון פקקים די רציניים בשעות האלה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• תוכן חדש...