Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיית זרם מים חלש באמבטיה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4359 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו בכותרת.

אני גר בקומה 8 בבניין בן 20 שנה.

לחץ המים באמבטייה אף פעם לא היה להיט,המים בדוש "מטפטפים".

חשבתי להוסיף משאבה חיצונית שתשב רק על הצינורות מים של הדירה שלי,האם זה אפשרי?

ראיתי משאבות שונות של "המטהר" שמתחילות מ1000 שקל.מישהו התנסה? מישהו עשה פרוייקט כזה?

תודה מראש.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

איך יתר הברזים בבית (של המים החמים) ? יש מספיק לחץ או שגם שם המצב גרוע ?

מה בנוגע למים קרים ?

איזה סוג צנרת קיים בבניין ? (ברזל ? SP ? פקסגול ?)

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אין הבדל לחצים בין מים חמים לקרים.

בשאר הברזים המצב זהה,הלחץ הוא לא די סביר,אם לא הייתי רוצה לחץ חזק באמבט לא הייתי שם לב לנושא הזה.

לפני חמש שנים כאשר נכנסו לדירה נעשה שיפוץ כללי והוחלפו כל הצינורות בבית ל-SP

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

לא ציינת אם קיימת בריכה בגג ואם כן מה מצבה. מה קורה אצל הדיירים האחרים שגרים באותה הקומה .

בכל מקרה ,הייתה לי בעיה דומה לפני כ-20 שנים כשגרתי בקומה 8 (אחרונה) .הייתה בעיית לחץ מים שנפתרה באמצעות התקנת מיכל פלסטי גדול של כ-250 ליטר שהורכב מעל דוד השמש. אני ביצעתי את ההתקנה.

כמובן שזה לא נתן לחץ מים כמו משאבת לחץ אבל לי זה הספיק.

אם יש לך זוג ידיים טובות ,אתה מבצע פיצול של המים הקרים אל הכניסה למיכל . למיכל מתקינים מצוף רגיל (כמו בניאגרה) וכמו כן חשוב להתקין על חוזר .

ככל שגובה המיכל גבוה יותר לחץ המים יגדל .יש לעגן את המיכל בבטחה לדוד.

בברכה

מוטי

פורסם

אין בריכה על הגג. מה שכן יש 3 צינורות שעוברים בדירה דרך כל הבניין(גלויים לעיין)

הדוד שמש שלנו נמצא על הגג(אצל כולם הוא בתוך הדירה).

שוב הלחץ לא נורא ככה שאף אחד לא שם לב,אני אישית רוצה לחץ יותר חזק.

פורסם

תתקין משאבה קטנה להגברת לחץ על קו המים הקרים בכניסה לדוד אם הצנרת תקינה זה יפתור את הבעיה.

1000 ש"ח זה המון חצי מזה אמור להספיק.

דבר נוסף שתצטרך זה קו חשמל ליד הדוד בשביל המשאבה.

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ!

כל הזמן מחכה לחופשה בבית מלון בשביל להתקלח כמו בנאדם:evil:.

כמו שכתבתי הצינורות בבית הם SP אך בכניסה הם עדיין ברזל.

האם אפשר פשוט להתקין משאבת לחץ על הכניסה היכן שנמצא השעון?

כמה כוח סוס אני צריך? איזה ספיקה?

המלצות יתקבלו בברכה!

תודה.

פורסם

קח בחשבון שבעת הגדלת הלחץ יפרצו בבת אחת כל נקודות החולשה של הצנרת.

למרות שהתקנת משאבה זה עניין קטן, העבודה אח"כ של החלפת הצנרת היא חתיכת עבודה.

פורסם

הצנרת הוחלפה לפני 7 שנים ל-SP והאמת שלא זכור לי שהיה לחץ אנושי מתישהוא מאז,

הצנרת שמורה לגמרי.:lol:

פורסם

א,בדוק לחץ אצל השכנים באותה קומה.אים גם אצלם הלחץ נמוך,אז הצנרת הראשית (בין הקומות )סתומה (צינור ברזל ישן),וצריך להחליפה.לבדיקה אפשר לפתוח חיבור לשעון בכניסה לדירה ,וליראות את הזרם(לחץ).בבינינים רבי קומות יש משאבה במרתף ,(מערכת שלמה כולל קומולטורים משאבות שעונים וברזים).אים הצינור ישן וסתום יש אפשרות לעשות מעקף ולהיתחבר ישר לאמבטיה.בקיצור זו בעיה שדורשת בדיקות ועבודה מיקצועית.יש לי בעל מקצוע מצוין שגם אצלי פתר את אותה בעיה.(פרטים בפרטי)

• 10 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

עדכון,

הבניין בן 20 ובעל 8 קומות,בריכה על הגג.

לפני כמה ימים עשו ניקוי יסודי לבריכה על הגג שצברה 15 ס"מ חול בתחתית.

מאז הזרם הסתדר,והיום אפשר להתקלח בכייף.:lol:

• תוכן חדש...