Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5359 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

אני מכיר בחשיבות מסנן השמן המקורי למכונית כגורם חשוב מאין כמוהו.

המסנן המקורי עומד בלחצים לפי דרישות היצרן ,ואיכות נייר המסנן שבתוכו חשובה לנקיון השמן.

ובכל זאת -האם קיימת חברה שמייצרת מסננים לרכבים יפנים ,שהם באיכות כמו המקור?

אני יודע למשל שרכבי VW "נהנים " ממסננים תחליפים ,שלא נופלים מהמקור כמו מסנני "מאן".

שאלתי עליהם אך נאמר לי כי בארץ הם תואמים רק למכוניות ארופאיות בלבד-ולא מביאים למכוניות יפניות.

בנוסף אני קונה מחנות חלקים מסנן מקורי לדייהטסו (80ש"ח),ובקרוב אצטרך לסוזוקי.

מאיפה אני יודע שהמסנן לא מועתק, ובתוכו יש נייר סינון סיני -איך בודקים מקוריות מסנן?

בתודה מראש לעונים.

סוזוקי SX4 2008

דייהטסו סיריון2008

דייהטסו YRV-נמסר לביתי.

פורסם

אני לא יודע אם תעשיית הזיופים הגיעה לתחום מסנני שמן. אני לא נתקלתי בפילטרים מזוייפים.

בכל מקרה - מוצר מזוייף אפשר לזהות על ידי פוליגרפיה (הדפסה על האריזה ועל המסנן עצמו) מרושלת, שגיעות כתיב, נייר סינון בפנים מסודר בצורה לא אחידה וכו'

אגב, מסננים מקוריים של סוזוקי (של סוויפט בכל אופן) מיוצרים בפולין.

פורסם

מי שמחליף שמן לבד יכול להזמין חלפים מקוריים \ תחליפיים איכותיים מחו"ל במחירים משתלמים מאוד.

לפני כמה שנים שמעתי שניתן למצוא פילטרים של חברת DENSO בארץ, יצרן ה OEM לטויוטה ולהערכתי גם של דייהטסו.

פילטר שמן מקורי של סוזוקי עלה לי 50 ש"ח בחנות חלפים, ללא מיקוח ובטח שלא שווה חסכון של 15-20 שקל לטובת תחליפי סיני.

80 ש"ח לפילטר של דייהטסו זה אולי יקר, אבל לא נורא אם עושים את הטיפול לבד וחוסכים את עלות המוסך.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
פילטר שמן לסוזוקי באלנו עולה 51 ש"ח והוא כולל גם שייבה לבורג ריקון .

נו, וחליפי עולה 15 ש"ח סיני, ואולי בלחץ 25 ראביט קוריאני מצוין.

פורסם

תודה חברים.

שכנעתם אותי.ברור שאם פילטר שמן מקורי עולה 50-60 ש"ח אין מה לחפש אחר.

מה הכוונה מכשירי תנועה? ללכת למוסך מורשה סוזוקי ושם לקנות?

לגבי זיופים שתדעו שכל דבר מקורי הסינים מזייפים.

כך שמעתי על פלאגים של דנסו מזויפים ,וגם מסננים -אם מוכרים מסנן ב80

והמזויף עולה 15-20 ש"ח אתם יודעים איזה רווח זה?

בכל מקרה תנחו אותי איזו חנות מומלצת למסננים במרכז לגבי דייהטסו ,לגבי סוזוקי

איפה מכשירי תנועה?

דרך אגב אני מביא את המסננים לאוטו דיפו בבילו רחובות,קונה שמן ליקווי מולי MOS2

והם גובים 50 ש"ח על ההחלפה -לא שווה להתעסק עם זה בבית מה עוד שאין לי ליפט.

תודה!

סוזוקי SX4 2008

דייהטסו סיריון2008

דייהטסו YRV-נמסר לביתי.

פורסם

נצל"ש לבירור עניין

חזרתי מגרמניה ורכשתי שם פילטר שמן של חברת MAHLE

לא שמעתי על החברה לפני, אולם ממה שראיתי שם מדובר בחברה רצינית מאוד.

מישהו מכיר ?

http://www.mahle-aftermarket.com/C12570B3006C0D49/CurrentBaseLink/W26NKCE9986STULEN

"שלום מותק מדבר סרג'יו קונסטנסה, מה שלומו?"

אוהבים אותך פולי.

פורסם

הכל במבחן הזה טוב ויפה, רק חבל שמי שביצע אותו השווה פילטרים שלא תואמים לפילטר המקורי של טויוטה, שהוא פילטר ארוך יותר מכל מה שהוא הביא ולכן ברור שיש בו יותר חומר סינון.

השרשור פילטרים הזה הוא עוד עדות למצב העגום של עלויות החלפים בארץ. הפילטר המקורי של טויוטה שמוצג בשרשור עלה פחות מ 4$, בארץ מחירו למעלה מ 100 שקלים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
תודה חברים

.

מה הכוונה מכשירי תנועה? ללכת למוסך מורשה סוזוקי ושם לקנות?

תודה!

אני קניתי בירושלים, פעם באולם תצוגה של סוזוקי (יש מחסן חלפים בסוף האולם) ופעם במוסך מורשה מטעם מכשירי תנועה. בשני המקרים שילמתי 38 שקלים

.

• תוכן חדש...