Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5381 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

יש לי קליאו B 2001 ידני, נפח 1200 סמ"ק.

הקלאצ' תמיד היה מאד גבוה והרגשה של "חופשי". לדעתי טרם הוחלף קלאצ' ומדובר על 164000 קילומטר.

אני לא חושב שדמיינתי, אבל היום הרגשתי את הרכב מחליק מהילוך תחת עומס (כאילו הרכב העלה הילוך בצורה אוטומטית) אבל נשאר משולב רק בצורה של "הילוך גבוה יותר" (יכול להיות הצמדה חלקית? יש כזה דבר?)

האם הלך המצמד? האם רק הכבל מצמד? איך אני יודע? יש לי פעולות לעש/ות טרם פניה למוסך?

אולי דמיינתי ואין חיה כזאת? יש בדיקות עצמיות שאני יכול לעשות טרם פניה למוסך? מה הדחיפות של הבעיה שאני מתאר ?

המון תודה על ההסברים והתשובות.

פורסם

160 אלף קילומטר לא אומרים כלום.

אצל נהג מתחשב ובשימוש סביר מצמד יכול להחזיק גם 300 אלף קילומטר.

נקודת חיבור גבוהה אכן מעידה לרוב על שחיקת המצמד אך כל עוד אין החלקה-אין צורך לטפל בזה.

החלקת מצמד באה לידי ביטוי בכך שבהאצה הסל"ד (טורים) עולים אך הרכב לא מאיץ בהתאם.

לא נראה לי שזה מה שהרגשת.

• תוכן חדש...