Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

שאלה לבעלי מצלמת GOPRO MOTORSPORT


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5360 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

 

אני מעוניין לרכוש את המצלמה אבל שמתי לב שבמצלמה חסר "פיצ'ר" שולי:

 

אין לה מסך...

 

איך בעצם אתם יודעים שמה שאתם רוצים באמת מצולם ? איך אתם מכוונים את המצלמה ?

 

תודה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

 

http://www.sheynjewellery.com.hk

  • תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אז לי יש את המצלמה, נכון, אין לה מסך אך אפשר להוסיף לך התקן LCD שנקרא LCD BackPack בעלות של 80$~ ההתקן מתחבר למצלמה ומגיע עם מארז גדול יותר נגד מים ע"מ שיכיל אותו.

 

אני חסכתי את הכסף וכמה טיולים פעלתי בשיטת הניסוי והטעיה, אין הרבה מקום לטעויות שכן ברוב מצבי הצילום המצלמה מצלמת בטווח של 170 מעלות שהוא טווח עצום, פשוט הגעתי למסקנה שכל פעם שאתה מתקין אותה וחושב שככה זה צריך להיות - תרים אותה סנטימטר יותר גבוה והיא תתפוס את הכל!

 

סרטון שעשיתי לא מזמן עם הGOPRO בלבד

 

http://www.youtube.com/watch?v=aCki8LsudNU דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

 

מומלץ לצפות בHD

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

רוב תודות נבו, עזרת לי מאוד!

 

אחת הסיבות שאני רוכש את המצלמה זה שמעבר לפונקציונליות המגניבה שיש לה בתיעוד ספורט מוטורי, היא אטומה למים ואני יכול להשתמש בה בשיעורי השחייה של האפרוח שלי למשל, ובשביל זה אני מעדיף שיהיה לה מסך שכאשר אצלם אותו או אישתי תצלם אותו נוכל לראות מה אנחנו מצלמים.

 

הזמנתי כרגע סט של המצלמה ביחד עם המסך.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

 

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

שמחתי לעזור עידן, אני בטוח שאתה תהנה מהמצלמה מאוד, מדיי פעם אני זורק אותה לבריכת דגים שלנו ומדהים לראות את הצילומים.

שני דברים שתשים לב לגבייהם הם תאורה, המצלמה לא מסתדרת טוב בחושך ובמקום ללא תאורה טבעית.

הדבר השני זה במידה ואתה רוצה צילומים יותר איכותיים מתחת למים יש עדשות שטוחות ״אפטרמרקט״ דיי פשוטות להתקנה שמוציאות צילומים מדהימים מתחת למים (עם העדשה המקורית יש סוג של טשטוש ממש עדין מתחת למים והן מבטלות אותו)

דרור האם בצילום בלופ אתה מתכוון לתמונות סטילס כל X שניות? כי יש את האפשרות הזו במצלמה, היא יכולה לצלם לבד כל 1,2,5,30 ו60 שניות. 

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

מצלמת 1080P FULL HD בטווח של 127 מעלות.

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם
חסר לה עוד פיצר "שולי" שמונע ממני לקנות אותה.

צילום בלופ.

שים לב אם זה חשוב לך (כנראה שלא לפי השימוש שכתבת)

 

למה אתה מתכוון צילום בלופ ?

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

 

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

רגע רגע, באתי לענות :)

נניח והכרטיס התמלא, ה GOPRO מפסיק לצלם

לא טוב למצלמת רכב שרוב הזמן מצלמת דברים לא מעניינים.

מצלמה פשוטה מדיל-אקסטרים פשוט מתחילה לדרוס מההתחלה.

ככה יש לי בפנים כרטיס של 16G ותמיד יש לי את 4 שעות הנהיגה האחרונות ואם קרה משהו מעניין רק אז אני מוציא את הכרטיס ולוקח מה שאני צריך

כל עוד לא קרה כלום היא לא מצריכה שום התעסקות.

איכות הצילום לא משהו, ביום סביר בלילה ממש לא שמיש, אבל זה מה יש כרגע.

 

יש מצלמה מעולה שמתחרה ב GOPRO

http://contour.com/products

עם אפשרות לחבר את האיפון בתור מסך ב BT וגם לשלוט במאפייני הצילום

רק שאין רמז במפרט אם אחד המאפיינים הוא צילום רציף בדריסה של הכי ישן, חבל, כבר עשיתם את כל הבלאגן הזה של חיבור BT, שימוש כמסך וממשק ניהול ולא יכולתם להוסיף פיצר קטן של "תצלם וידאו עד אין-סוף"?!

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

אוקיי, עכשיו הבנתי למה כוונתך.

 

יכול להיות שעבורך זה יותר קריטי, עבורי זה דווקא ממש לא קריטי כי פרט לצילום נהיגה ספורטיבית אני לא מתכוון להשתמש במצלמה לתיעוד כל נסיעה.

 

מעבר לזה, יכול להיות שאתה מכוון מאוד גבוה עם איכות הצילום, לטעמי איכות הצילום שלה ב-1080 ממש לא רעה ובהחלט מספקת אבל כל אחד והדרישות שלו.

 

מבחינת הפיצ'ר של צילום בלילה, מהיכרות עם המצלמות מבוססות נורות LED IR- פיצ'ר מיותר שעושים ממנו הרבה רעש ובפועל כמעט לא משתמשים בו מהסיבה שלא ממש מעניין לראות סרט בשחור לבן וגם ככה התאורה של הרכב מאירה לטווח רחוק מזה שאותן נורות לד מאירות. (אלא אם כן אתה רוצה להשתמש במצלמה כמצלמת אבטחה לחלל סגור).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

 

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

איכות הצילום של ה GOPRO מעולה לגודל שלה, הכוונה היתה שמצלמת דיל-אקסטרים שקניתי היא בינונית, אבל בהתאם למחיר היא תמורה הוגנת

הלדים האלה לא נותנים כלום כמו שאמרת ואני מסכים, לצילום נהיגת לילה צריך חישן ומעבד טובים ואז זה בטוח לא תמצא בדיל אקסטרים כרגע.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

מסכים איתך לגמרי, יתרה מכך, במבחן התמורה לשקל לדעתי המצלמות הזולות (כמו אלה באיביי שנמכרות סביב 70-100$) נותנות תמורה טובה יותר ממצלמת ה-GOPRO עבור המשתמש הממוצע.

 

ה-GOPRO נותנת את התמורה עבור מי שבאמת יעשה את השימוש ה"מלא" בפיצ'רים שיש לה להציע, שם כבר היא מקבלת יתרון משמעותי על פני המצלמות הזולות, וזה לפני שנכנסים לעניין איכות התמונה בה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

 

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

כמעט שקניתי את הGoPro, אבל נראה לי יקר מדי להוציא 300 דולר על הדבר הזה.

איזה מצלמות דילאקסטרים מומלצות יש ?

Of all the things I've lost, I miss my mind the most

פורסם

אני נוהג עם זאת

http://www.dealextreme.com/p/5mp-8-led-night-viewing-digital-car-dvr-camcorder-with-tf-slot-2-0-tft-lcd-53557

 

ד"א לא הצלחתי להדליק לה את הלדים מעולם :p

הא ועוד פיצר חמוד שהיא יודעת זה להפוך למצלמת USB (אינטרנט)

ואם שמים אותה בחדר כמצלמת אבטחה היא תופסת זוויות מצויינות שאף לוגיטק לא מכוונת לתפוס.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com


×
×
  • תוכן חדש...