Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

"המפגש" מישהו היה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8015 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מי היה במפגש היום?

יש צילומים?

בכל אופן הייתה שם מגאן סטנדרטית שעשתה רייסים עם סקודה .

המגאן עשה צלחות כמו דפוק ומה שהכי עיצבן אותי זה שהוא היה לבד בפינה כשהוא עשה את זה ופתאום הגיע איזה אבא עם תינוק ואופניים והמשוגע (נהג המגאן) התחיל לעשות צלחות ממש לידו והאבא נעמד המום עם בנו .

מחזה מגעיל ומצמרר .

חבל שיש את הערסים שהורסים הכל

פורסם

נהיה כל כך מגעיל שם שזה לא יאמן.

חבורה של קטנועים חמישים סמ"ק מרימים גלגל.

באמת שנמאס כבר לראות את כל זה.

מכוניות יותר מדיי מצועצעות וכו'....

פורסם

לא יודע מה איתכם

פעם ראשונה שאני רואה חיפושיות משופרות עושות רייסים.

:shock:

(ינעל העולם , הגעתי לשם ב 7 וחצי כי הסתבכתי בדרך , אולי פעם באה מישהו יוכל לצאת מרעננה ב 6 , ולהגיע בכלל...)

וואלק אתתתתה

פורסם

על מה אתם מדברים?

היה מפגש ממש נחמד עם מכוניות רבות כגון: קורבט, גולפים ואימפרזות עם אינטרקולרים ענקיים בחזית :twisted:

אה כן, חיפושית עם קיט של שני קרבורטורים... :shock3:

VW beatle 1.6 with 2 karburators kit.JPG

SENA לשעבר

פורסם
Sena, יש לך עוד תמונות מהמפגש?

בטח שיש אבל צריך למחוק את המיספרים מהמכוניות להקטין רזולוציה, זה מתסכל כשיש כל-כך הרבה תמונות...

SENA לשעבר

פורסם

(ינעל העולם , הגעתי לשם ב 7 וחצי כי הסתבכתי בדרך , אולי פעם באה מישהו יוכל לצאת מרעננה ב 6 , ולהגיע בכלל...)

לכתוב יותר קטן לא יכולת :lol::lol::lol:

פורסם

שבוע שעבר הגעתי למפגש אחר היעדרות של חודשיים , והמצב רק מדרדר...

לפני חצי שנה עוד היו מכוניות נדירות ומכוניות באמת משופרות עד שהייתה הפשיטה הגדולה שנתנו כמעט לכל אוטו שני דו"ח ואח"כ הדרדסים הגיעו כמעט כל שבוע ועשו בלאגן.

דיי נמאס כבר מהפוזה של האנשים שם , אנשים נוסעים בלאנטאיכס רגילה ומפרפרים כאילו אין מחר או לראות איזה כמה הונדות מכוערות ועוד כמה איביזות ....שלא נדבר על זה שכל ילדון שקיבל אופנוע 50 סמ"ק מאבא בא להראות כמה שהז*ן שלו גדול ושהוא יודע להרים גלגל .

עם כל הכבוד צריך לארגן מפגש יותר אינטימי של משופרות אמיתיות ואנשים שבאמת אוהבים מכוניות ולא בשביל הפוזה של "להראות לחבר'ה". (אבל ברור שתוך שבועיים הערסים יגיעו גם לשם).

איוו מהיר איוו עצבני

פורסם

לכתוב יותר קטן לא יכולת :lol::lol::lol:

לא , זה כבר ב 0... :roll:

:wink:

ולש"ח (Nis) - לפי מה שראיתי היום יש דווקא די חלוקה טבעית של אזורים ואנשים

אמנם הגעתי מאוחר יחסית (כושילירבאק) , אבל ראיתי שישנו מקום של אנשים שרק עמדו ודיברו

לעומת מקום אחר של צלמים ומכוניות משופרות

וכמובן בכל חור פתוח רייסים של חיפושיות ( :lol: )

:shock:

וואלק אתתתתה

פורסם

מה הציפיות לקראת כזה מפגש בדרך כלל?? מה עושים שם (אם ערסים לא באים ומקלקלים הכל)??

נ.ב.

לא צריך להיות נחמדים מדי , אם הגרעין האמיתי שמארגן את המפגשים מוצא שיש אנשים שלא מתאימים למפגשים אז שיסנן את האנשים , פשוט מאוד. וגם עלי נמאסו כל הערסים עם ה-DT שלהם שעושים סיבובים ברחוב שלי , אז אם הייתי פוגש אחד כזה במפגש רציני (שאמור להתעלות על רמת הערסים בני 17 שמרימים גלגל) פשוט הייתי שם לו מקל בגלגל.

נמאס כבר :bad-word::bad-word:

וואלאק אתה!!

פורסם

כבר באמת נמאס מזה, אין מה לעשות חוץ מלעבור למפגשים הפרטיים, כל סוג והמפגש שלו, מה שהולך בר"ג באמת זוועה.....!! לראיה היונדאי אקסנט 1.3 ה"משופרת" ויונדאי לנטרה 3 דורות אחורה שגם היא " משופרת" , זה ה"קש ששבר את גב הגמל" ..!!!!

נראה לי שאני יימנע מלהגיע לשם כמה שבועות. :roll:

פורסם

ושכחת את הערס בסוזוקי באלנו עם הספוילר הגבוה האולטרה בתוך הרכב

והפליקר בגריל הקדמי שעמד והתחיל לתת פול גז שיהיה רעש מהמנוע "המשופר"

פורסם

אתמול הגעתי למפגש פעם שניה (הפעם הראשונה היתה לפני 5 שנים בערך).

הגענו בשיירה קטנה של אלפות, והיה נחמד מאוד.

וסוף סוף יצא לי לראות את המלכה - האינטגרלה הצהובה... :inlove:

הראל.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

• תוכן חדש...