Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוג של חיפושית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5371 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שלום לכם, מישהו יכול להסביר לי מה זאת החיפושית הזאת שדומה למרצדס?

zyjdeuwgmmm4.jpg

תודה.

מתי צילמת את החיפושית הזאת? קניתי אותה לפני שנתיים בערך למטרת חלקים ושימוש במנוע המשופץ שהיה לה לאחר שעברה תאונה והורדה מהכביש. ד״א עדיין יש לי את מכסה המנוע שלה והדלתות. את מכסה הבאגז המכוער עם גריל המרצדס השארתי אצל הפחח שאצלו היא עמדה. דווקא היית חיפושית עם בודי טוב אבל מעוך בגלל התאונה.

רכבים בבעלותי:

רק אספנות וכמה שיותר...

פורסם
מתי צילמת את החיפושית הזאת? קניתי אותה לפני שנתיים בערך למטרת חלקים ושימוש במנוע המשופץ שהיה לה לאחר שעברה תאונה והורדה מהכביש. ד״א עדיין יש לי את מכסה המנוע שלה והדלתות. את מכסה הבאגז המכוער עם גריל המרצדס השארתי אצל הפחח שאצלו היא עמדה. דווקא היית חיפושית עם בודי טוב אבל מעוך בגלל התאונה.

לא אני צילמתי אותה זאת תמונה מקבוצה בפייסבוק.

הנה הקבוצה:http://www.facebook.com/#!/groups/230202387000835/

Volkswagen POLO 6R

פורסם

מי שמתעלל ככה בחיפושית, לא מחפש חיפושית יפה, אלא חיפושית שונה.שידברו עליה יותר מאשר על כל חיפושית אחרת.

Avi66 כתב:

דווקא היית חיפושית עם בודי טוב אבל מעוך בגלל התאונה.

נכון שהיא נראתה אחרי התאונה יותר טוב?

אין לנו על מי לסמוך,אלא על ABS,ESP ושאר צירופי האותיות באנגלית.

פורסם

לא יודע, כל היופי בחיפושית זה המראה העגלגל והפרצוף המחייך...

לא אוהב את כל הקומבינציות האחרות-רכב עם אופי היסטוריה ועתיד מזהיר

לא צריך שום תחפושת, עוד תהיה לי חיפושית אחרת על השמנמנה....

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

האמת נשמע פרקטי, מגדיל את נפח הבגאז'.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

זה כמובן הויכוח הנושן בין הטהרנים הרוצים רכב משוחזר עד לרמת הבורג המוזיאוני, דרך אלה שמשדרגים, עבור באלו שמקצצים, מכסחים ומעוותים ועד לאלו שמעצבים מחדש. אנשים נותנים 'פרשנות' יצירתית בסגנונות של צ'ופר, בוב טייל וקאסטום באופנועים והוט-רוד במכוניות.

אפשר לאהוב או לא לאהוב את החיפושית הספציפית אבל צריך לזכור שחוץ מהאמריקאים המטורפים לא הרבה אנשים יעשו משהו דומה לפורשה או יהפכו מרצדס 'יוקרתית' לחיפושית. מה שמזמין את הויראציה היצירתית הוא דווקא העובדה שהחיפושית הייתה כל כך נפוצה ותמיד יש מי שרוצה משהו קצת אישי יותר, החל במדבקה על הרכב, צבע קצת אחר, ג'נטים מגנזיום בשלל צורות, 'פנסים צהובים' ועד יצירות מופת.

פורסם

בגלל זה אספן אמיתי צריך שיהיו לו כמה מכוניות:

אחת מקורית עד רמת הבורג במצב מוזאוני.

אחת משודרגת לרמה מטורפת להוצאת תיסכולים ורעלים.

אחת אישיית שלו ובה ינתן דרור ליצריו ותשוקותיו.

טנדר

אופנוע (אחד לפחות)

מכונית גג פתוח שני מושבים.

והרכב הבא שהוא מחפש.....

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

האמת נשמע פרקטי, מגדיל את נפח הבגאז'.

זה לא מגדיל את נפח הבגאז' מפני שמשאירים אותו כמו שהוא ועליו מרתכים תוספסת של פחים בצדדים ולמעלה שעליהם מורכב הגריל של המרצדס.

זה לפחות מה שהיה בחיפושית הצהובה סגולה בתמונה בתחלית השירשור.

רכבים בבעלותי:

רק אספנות וכמה שיותר...

• תוכן חדש...