Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עיכוב בהגעת סקודה יטי

toron
שימו לב! השרשור הזה בן 4777 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום,

בחודש יוני הזמנתי מסוכנות צ'מפיון קאררכב מסוג סקודה יטי.

מכיוון שהביקוש עולה על ההיצע, נאמר לי שאקבל את הרכב בחודש נובמבר.

לפני כשבוע קיבלתי מכתב ממנהל המכירות הארצי של סקודה המבשר לי שמועד הגעת הרכב נדחה בשלושה (!) חודשים נוספים וכאות פיצוי קיבלתי זוג כרטיסי VIP לסרט.

רציתי לשאול האם עוד משהו קיבל מכתב כזה?

האם זוהי פעילות תקינה של היבואן? כלומר, לחכות 8 חודשים לרכב חדש, הרי לא מדובר כאן בלבורגיני בהזמנה אישית או משהו, זה לא נשמע מוגזם? האם יש משהו שאני יכול לעשות?

אודה לעצתכם.

תמיר.

z

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

שלושה חודשים זה באמת מוגזם. מצד שני, הסכמת לחכות חמישה חודשים שזה גם מוגזם.

וכרטיס VIP לסרט זו בדיחה או באמת הפיצוי?

לצערי, זו לא בדיחה.

הסכמתי לחכות 5 חודשים כי אני באמת מעוניין ברכב. מן הסתם אני גם אחכה 3 חודשים נוספים כי אין לי ברירה אחרת, אלא אם כן יש למשהו כאן הצעות.

z

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלום,

בחודש יוני הזמנתי מסוכנות צ'מפיון קאררכב מסוג סקודה יטי.

מכיוון שהביקוש עולה על ההיצע, נאמר לי שאקבל את הרכב בחודש נובמבר.

לפני כשבוע קיבלתי מכתב ממנהל המכירות הארצי של סקודה המבשר לי שמועד הגעת הרכב נדחה בשלושה (!) חודשים נוספים וכאות פיצוי קיבלתי זוג כרטיסי VIP לסרט.

רציתי לשאול האם עוד משהו קיבל מכתב כזה?

האם זוהי פעילות תקינה של היבואן? כלומר, לחכות 8 חודשים לרכב חדש, הרי לא מדובר כאן בלבורגיני בהזמנה אישית או משהו, זה לא נשמע מוגזם? האם יש משהו שאני יכול לעשות?

אודה לעצתכם.

תמיר.

ברגע שיש לך הזמנה (ונלקחו ממך 2000 שקלים) התבצעה הקצאה לטובתך ומאותו רגע לא אמור לעניין אותך עודף ביקוש או כל דבר אחר.

הם לא לוקחים הזמנה אם אין להם הקצאות (רושמים אותך במחברת עד שיהיו הקצאות ולא לוקחים את ה 2000 שקלים).

כנראה אתה לא היחיד שזה קרה לו וה"מחזור" שלך נדחה בגלל שבוטלו הקצאות בחו"ל - אין הרבה מה לעשות וזה לשיקולך אם לבטל את ההזמנה או לא - הם בכל מקרה יחזירו לך את ה 2000 שקלים.

במידה ואינך מוכן לחכות הייתי מציע שתפנה במייל כועס ל [email protected] שהיא מתאמת מכירות ארצית - תודיע לה שבמידה ולא תקבל את הרכב בנובמבר אתה מבטל את ההזמנה ורוכש רכב אחר שלא מבית צמפיון.

לפחות במקרה הרע היא תציע לך משהו מעבר לזוג הכרטיסים שהם אולי פיצוי הגיוני לעיכוב של שבוע שבועיים ולא 3 חודשים.

באופן כללי יש לסקודה בעיה עם זמני האספקה בגלל ביקושים גדולים בחו"ל, יצור מוגבל של המפעל והקצאות מועטות לישראל, אבל עד היום ראיתי שהם לא לוקחים הזמנות כל עוד אין הקצאות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

8 חודשים ?????:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

זה מוגזם בעליל דרך אגב מה הסרט "סיוט ברחוב אלם" .:evil:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

על-פי הידוע לי, קיימת במלאי יטי 1.2 ידנית.

ברר את העניין שכן גרסה זאת מוצעת בזמן אספקה קצר יותר ובנוסף תחסוך לך חמישה עשר אלף שקלים.

בלי קשר לעניין זמן האספקה, אינני חושב שתמורתה של תיבת הdsg על פני התיבה הידנית מצדיקה תוספת כלכך גדולה במחיר, אם והיא בכלל עדיפה.

ממליץ לך בחום לשקול זאת.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

פששש...

כרטיס VIP לסינמה סיטי.

על זה נאמר "לפנק לפנק לפנק"

אוטו שחיכית לו 8 חודשים זה אומר שהזמנת רכב משנת ייצור אחת וקיבלת רכב משנת ייצור אחרת.

אם זה לא מפריע לך ואתה מסתדר - you might as well להשאיר את ההזמנה פתוחה ולהמשיך לנסוע במה שיש לך עכשיו, נראה שזה גם ככה לא מפריע לך*

* מי שמפריע לו לחכות כמעט שנה לרכב (זה כולה רכב, במדינות נורמליות אתה בא לקנות רכב ויוצא מהסוכנות כשאתה נוהג בו) פשוט מבטל את ההזמנה וקונה משהו אחר.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין גבול לחוצפה. אני במקומך הייתי מבטל את ההזמנה (האמת, אני מלכתחילה לא הייתי מסכים לזמן המתנה של 5 חודשים...; מה אנחנו ברוסיה הסובייטית של שנות ה-70 שבה המתינו שנים ללאדה חבוטה?)

לדעתי עדיף לרכוש רכב כזה יד שניה - גם לחסוך כסף וגם לקבל את הרכב ללא המתנה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

פששש כרטיס בשווי 200 שקל על שלושה חודשים של המתנה - "שיחקו אותה" כל הכבוד זה מה שהזמן של הלקוחות שלהם שווה ?

אני אישית הייתי מבטל את ההזמנה על משיכה כזו של שלושה חודשים נוספים , כאילו שלא מספיק החמישה שאתה נאלץ להמתין גם ככה .

כשהזמני את הרכב שלי שבועיים היה קשה לי לחכות וספרתי תימים עד שהוא הגיע .

אני לא רוצה לחשוב מה עובר על מישהו שמחכה 8 חודשים לרכב . הייתי טס למפעל ומביא אותה לארץ בנסיעה ולא היה לוקח לי 8 חודשים !

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חבר'ה, המחסור הוא לא נקודתי בארצנו - הוא כלל עולמי. אף אחד לא עושה לכם "דווקא". אתם חייבים להפסיק להתנהג כמו ילדים קטנים ולהבין שזה מצב נתון, גם אם הוא מעצבן ומציק.

שקודה העולמית שוקדת בזמן האחרון על הגדלת פסי היצור והמלאי - ולמרות כל זה הדרישה רק מתרבה.

יש אנשים שמחכים 10 חודשים לקבלת האודי, במוו, מרצדס שלהם - ולאו דווקא כי הן עם תוספות יחודיות, אלא כי זה זמן האספקה המצוי של היצרניות האלה.

אני לא רואה אותם מתלוננים על זה, ואני גם לא רואה אתכם מתלוננים על זה.

בטוח שאם זה היה קורה בפורד, מאזדה או יונדאי - אף אחד מכם לא היה זורק הערות שכאלה. הייתם מז***** בשקט עד לקבלת הרכב, בלי להוציא ציוץ!

בהחלט מסכים שכרטיסי VIP לקולנוע זה עלבון, אבל זה משהו אחר - זאת תלונה שיש לכתוב כלפי היבואן המדהים המקומי.

Abarth 595 Turismo BiColor 2017 :twisted:

Seat Ateca XCELLENCE 2017 :twisted:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם תבטל פיזית את ההזמנה, ייתכן וימצא עבורך רכב או שתקבל פיצוי גבוה יותר בעבור ההמתנה שלך.

ודרך אגב, גם אם הוקצה רכב, ייתכן עיקוב בייצור או במשלוח.

הפיצוי שהוצע כמעט מעליב.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה כולה רכב, במדינות נורמליות אתה בא לקנות רכב ויוצא מהסוכנות כשאתה נוהג בו
כל עוד ימשיכו אנשים לחיות פה במנטליות של "מחכים ארבע שנים לקו טלפון" כמו שהיה לפני ארבעים שנה, ימשיכו לדפוק אותנו.

לחכות 8 חודשים לרכב? מה זה פה, צפון קוריאה?

אני מציע לכמה שיותר אנשים לבטל הזמנות ואז נראה איך המנהלים בצ'מפיון או כל יבואן אחר שחושב שהשמש זורחת לו מהתחת מתחילים לזוז באי נוחות בכורסת עור-הלקוחות המרווחת שלהם.:evil:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מציע לכמה שיותר אנשים לבטל הזמנות ואז נראה איך המנהלים בצ'מפיון או כל יבואן אחר שחושב שהשמש זורחת לו מהתחת מתחילים לזוז באי נוחות בכורסת עור-הלקוחות המרווחת שלהם.:evil:

יש קושי בהבנה? מחסור מלאי עולמי.

ואם אינך יודע, באירופה - עבור (בעיקר) רכבי הפרמיום - יש זמן המתנה של 8 חודשים ומעלה.

כדי לקבל אודי A6 חדשה תצטרך להמתין 10 חודשים לפחות.

בעבור Q7 תצטרך להמתין כ-8 חודשים.

אם תחשוק ב-R8, לא משנה הגרסה, תמתין שנה לפחות.

כדי לקבל את הסדרה 1 החדשה יש המתנה של בין 5 ל-7 חודשי המתנה. ו

זאת רק סדרה 1...

Abarth 595 Turismo BiColor 2017 :twisted:

Seat Ateca XCELLENCE 2017 :twisted:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כל עוד ימשיכו אנשים לחיות פה במנטליות של "מחכים ארבע שנים לקו טלפון" כמו שהיה לפני ארבעים שנה, ימשיכו לדפוק אותנו.

לחכות 8 חודשים לרכב? מה זה פה, צפון קוריאה?

+1

לתומי חשבתי שיורד גשם...אבל מסתבר שמשתינים על הלקוחות.

אני לא מבין אנשים שמחכים 5 חודשים לרכב, כמו שנאמר פראיירים...(ישלים כבודו)

אין עוד מכוניות טובות חוץ מהיטי?

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4777 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...