Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עיכוב בהגעת סקודה יטי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5370 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
יש קושי בהבנה? מחסור מלאי עולמי.

ואם אינך יודע, באירופה - עבור (בעיקר) רכבי הפרמיום - יש זמן המתנה של 8 חודשים ומעלה.

כדי לקבל אודי A6 חדשה תצטרך להמתין 10 חודשים לפחות.

בעבור Q7 תצטרך להמתין כ-8 חודשים.

אם תחשוק ב-R8, לא משנה הגרסה, תמתין שנה לפחות.

כדי לקבל את הסדרה 1 החדשה יש המתנה של בין 5 ל-7 חודשי המתנה. ו

זאת רק סדרה 1...

אנחנו מדברים על סקודה ייטי :roll:

לא במו לא מרצדס ולא למבורגיני

HU: Clarion CZ702 AMP 1 : Celestra FA475x

AMP 2: Phoenix Xenon 400.1 Sub: Seas Lotus

COMP : Ground Zero Uranium

[h=1][/h]

פורסם

מה הקשר? לא משנה אם מדובר בסקודה ייטי, מרצדס, או מכונית על שמייצרים אותה מאשכים של פר.

יש מחסור עולמי כי הביקוש בעולם עולה על הייצור. זאת עובדה. חסרים רכבים בעולם.

מה שלא הבנתי איך זה גורם לעיכוב באספקה של הרכב שלך, מה, שלחו את הרכב שלך למקום אחר??

פורסם

מי שחושב שזה רק בסקודה טועה, בעיה כלל עולמית במכוניות הנדרשות. תנסו להזנמין יונדאי IX35 ותראו כמה תחכו. בין 5-7 חודשים ואל תתעקשו על צבע מסוים, קחו מה שיש ותגידו תודה. הצונאמי ביפן מחד יחד עם הגידול המהיר בשווקי הרכב של סין הודו רוסיה ואוקרינה הוסיף דרישה של מליוני מכוניות והיצרנים לא היו ערוכים לכך במועד. סקודה לבדה דיווחה כי היא מקימה חמישה מפעלים חדשים כדי להדביק את קצב ההזמנות, אלא שהמפעלים הללו יתחילו ליצר רק ב-2012. מי שרוצה מכונית טובה, שיחכה ומי שמוכן להתפשר שיקח מה שיש. עשו פה שירשור על כן כרטיס לקולנוע או לא. בחייכם. אפשר לחשוב שלאנשים אין איפה לגור וישנים ברחוב בגלל שלא קיבלו את המכונית שהזמינו. תזמינו את הרכב שאתם רוצים, תמשיכו עוד חודשיים שלושה עם מה שיש לכם ויהיה בסדר. בלי לחץ. שנה טובה לכולם

פורסם
בטוח שאם זה היה קורה בפורד, מאזדה או יונדאי - אף אחד מכם לא היה זורק הערות שכאלה. הייתם מז***** בשקט עד לקבלת הרכב, בלי להוציא ציוץ!

נכון, כי כולנו נהנים להתעלל בצ'קודה, ומעריצים באופן עיוור את האדמה שעליה דורכת יונדאי.

בקיצור - אל תגיד שטויות. אם זה היה קורה במאזדה או יונדאי אנשים היו מתרעמים לא פחות, ואולי אפילו יותר - כי מהיבואניות הללו כבר התרגלנו לקבל מכוניות במרווחי זמן נורמליים.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

רוני, יש לי מכר שמחכה זמן דומה ל-IX35, ואני לא רואה אותו מתלונן...

זאת העובדה שברגע שזה קורה אצל יצרן פחות מקובל או נערץ באדמת הזבל - אז מתלוננים. אבל ברגע שזה יונדאי (לצורך העניין), הלקוח מקבל את זה, סותם את פיו ומחכה כמו ילד טוב.

בעיית מלאי עולמית היא - עולמית. משמע שגם בשאר מדינות העולם יש להמתין לרכבים, ואני לא רואה את הגרמנים / אירופאים בוכים ומתלוננים על זמני ההמתנה הארוכים להחריד לרכבי הפרמיום שלהם (אודי / במוו / מרצדס).

הלקוח הישראלי הוא לקוח שחושב שהכל מגיע לו, ומ-ה-ר. כעובד חברת תעופה - אני נתקל בזה אלפי פעמים ביום - מה שתתקשה למצוא אצל הגרמנים, למשל.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
שלום,

בחודש יוני הזמנתי מסוכנות צ'מפיון קאררכב מסוג סקודה יטי.

מכיוון שהביקוש עולה על ההיצע, נאמר לי שאקבל את הרכב בחודש נובמבר.

לפני כשבוע קיבלתי מכתב ממנהל המכירות הארצי של סקודה המבשר לי שמועד הגעת הרכב נדחה בשלושה (!) חודשים נוספים וכאות פיצוי קיבלתי זוג כרטיסי VIP לסרט.

רציתי לשאול האם עוד משהו קיבל מכתב כזה?

האם זוהי פעילות תקינה של היבואן? כלומר, לחכות 8 חודשים לרכב חדש, הרי לא מדובר כאן בלבורגיני בהזמנה אישית או משהו, זה לא נשמע מוגזם? האם יש משהו שאני יכול לעשות?

אודה לעצתכם.

תמיר.

טוב ידידי קודם כל שנה טובה וחג שמח דבר שני גם לי לקח משהו כמו 3 חודשים לפני שקיבלתי את הייטי וזה עם המון לחץ מצידי רק לידיעה ברמה העולמית יש פשוט דרישה עצומה לרכב הזה בכל אירופה והחברה פשוט לא מצליחה לייצר ולעמוד בדרישת הלקוחות כמו כן קח בחשבון שמרגע שהרכב בבונדד בארץ ייקח לך גם איזה שבוע עד 10 ימים לקבלת הרכב מאחר ויש התקנות ברכב אז אתה מעוניין ברכב תמתין אני חושב שכדאי לך הרכב הזה פשוט עולמי מקווה שהזמנת את דגם האקספיריינס ,כמו כן דע לך שבארץ שירות הלקוחות של סקודה הוא כזה שמבחינתם אם תבוטל העסקה שלך הם ינשמו לרווחה יש עליהם עומס שאתה לא מאמין זו ם אחת הסיבות שעל הרכב הזה אין וכנראה גם לא יהיה שום מבצע .

בהצלחה

fly low drive fast

zx volcane- c4 vts-B4 spec b -Leon fr-Bmw e46 330i-Mustang gt 4.6

פורסם
תזכרו בכל שרשורי הפיקנטו וההמתנה הארוכה.

שבמידה ואתה מזמין כרגע - מדובר על אספקה משוערת של אפריל / מאי, וגם על זה הם בספק רב.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
אפריל/מאי היה נכון למי שהזמין לפני חודש - חודש וחצי. היום זה כבר יותר מאוחר.

אלי, אלה מועדי האספקה המשוערים - על הזמנה מלפני שבועיים...

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

לא חייבים לרכוש פיקנטו , יש אלטרנטיבות אחרות בשוק, וגם לא את ה IX35 כאשר יש את הספורטאג במלאי והוא נראה הרבה יותר טוב מהדובון של יונדאי.

ומי שלא מעול רק על יאטי ( ועם כל הכבוד כולה יאטי) , יכול לרכוש את הקיה סול דיזל ולקבל רכב חסכוני מאוד באותו כסף ואשר לא נופל מהיאטי.

בקיצור הכל תלוי בלקוח, אם אתה מוכן לחכות 5 חודשים לרכב זה בעיה שלך, אם אתה מוכן להתגמש יש אלטרנטיבות ראויות לא פחות.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

CX, ה-IX35 והספורטאז' יקרים מהיטי ופער לא קטן, כך שזה לא בדיוק בר השוואה.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

לך לסרט, ואז תבטל את ההזמנה:wink:

Honda Civic 5DR MT - 2014 ~ HU - Zed Android

Front - Morel Tempo Ultra Comp. 602 ~ Rear - Morel Maximo Comp. 602

Amp - PPI P900.4 ~ Sub.W - Ground Zero 400Wrms, Original Ported Box

• תוכן חדש...