Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עיכוב בהגעת סקודה יטי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5371 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ההתייחסות לגבי הזמן הארוך של החמישה חודשים הייתה בהקשר ששלושה חודשים זה כאילו "לא נורא" בתוספת ל5. אם זה היה המתנה של שלושה שבועות והיו אומרים עוד שלושה חודשים זה משהו אחר.

אין פה שום עניין של פראייר או לא, הבחור רוצה סקודה יטי ומוכן לחכות מה הבעיה.

ה"תלונה" שלי היא לגבי הזלזול עם הפיצוי בכרטיס לסרט. זו חוצפה להשוות שלושה חודשים של המתנה לכרטיס לסרט. הפיצוי המינימאלי צריך להיות רכב חלופי לשלושה חודשים.

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כשאני הולך לאכול צהרים ב hawker center ורואה תור גדול בדוכן, לא משנה כמה טעים יהיה האוכל שם, אני לא עומד בתור.

נכון שאי אפשר להשוות ארוחת צהרים לרכב, אבל לחכות שלושה חודשים לרכב (ולא תגיד פרארי) זו לא הגזמה הפראית זו שטות.

קל וחומר עם המוניטין השרותי שהיבואן הזה מתחיל לצבור לעצמו.

אבל אני, קטונתי.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
ההתייחסות לגבי הזמן הארוך של החמישה חודשים הייתה בהקשר ששלושה חודשים זה כאילו "לא נורא" בתוספת ל5. אם זה היה המתנה של שלושה שבועות והיו אומרים עוד שלושה חודשים זה משהו אחר.

אין פה שום עניין של פראייר או לא, הבחור רוצה סקודה יטי ומוכן לחכות מה הבעיה.

ה"תלונה" שלי היא לגבי הזלזול עם הפיצוי בכרטיס לסרט. זו חוצפה להשוות שלושה חודשים של המתנה לכרטיס לסרט. הפיצוי המינימאלי צריך להיות רכב חלופי לשלושה חודשים.

+1

רכב חלופי באמת יהיה התחלה של פיצוי הולם לזמן המתנה הזה.

וצריך לערוך את הכותרת ל:עיכוב בהגעת סקודה יטי(שרשור פולני)

כמה אתם מתלוננים יש עיכוב בכל העולם במלאי של סקודה למה סתם להאשים ישר ולהציע "חרם" על צמפיון אם זה בעיה בסקודה עצמה.

קחו נשימה ואז תגיבו לפני שאתם משפריצים סתם באוויר.

החיים הם חצי הימור - למה לא להנות מזה?:twisted:

YOU DON'T KNOW HOW DEEP YOU CAN RIDE UNTIL YOU CANT GET BACK OUT

VW גולף- עוד אחת מהנאות החיים8)

פורסם
יש קושי בהבנה? מחסור מלאי עולמי.

אני מבין שההערצה העיוורת לאוטו של אמא מעבירה אותך על דעתך.

זאת פאקינג סקודה, לא פגאני זונדה שאתה בוחר מראש את העץ שממנו יעשו את ידית ההילוכים עוד כשהוא בלוט.

אם יש מחסור עולמי (מי ישמע) בסקודה ייטי, החברים הנכבדים בצ'מפיון שיודעים על הדברים האלו ויש להם לו"זים מפורטים של כמה חתיכות יקבלו גם עוד חצי שנה צריכים להפסיק לקחת מאנשים כסף ולהבטיח תאריכים מפוברקים ואז לפצות בפינטס את הנייטיבס שעומדים בתור בשביל הרכב הדי סתמי הזה.

אם יש רעידת אדמה בצ'כיה והייצור נפגע - ניחא. אצבע אדושם. אבל אני לא רואה שום סיבה אחרת לזלזל ככה בלקוחות חוץ מהעובדה שהלקוחות נותנים שיזלזלו בהם.

פורסם
+1

כמה אתם מתלוננים יש עיכוב בכל העולם במלאי של סקודה למה סתם להאשים ישר ולהציע "חרם" על צמפיון אם זה בעיה בסקודה עצמה.

קחו נשימה ואז תגיבו לפני שאתם משפריצים סתם באוויר.

אף אחד לא קרא להחרים יבואן או מותג.

כל מה שנאמר שאם ליצרן או יבואן יש מחסור בדגם מסוים זה נשמע לי, באופן אישי, מפגר לחכות לו חמישה עד שמונה חודשים.

מה שכן נאמר היה שהיבואן מזלזל בלקוחות שלו, עם זוג כרטיסים לסרט.

נגיד שיש עיכוב וזה יכול לקרות לכל יצרן או יבואן. תהיה גבר ותיתן פיצוי הולם (כמו רכב שכור) על חשבון עשרות אלפי השקלים של רווחי היבואנים.

בכנות גם אם היו נותנים לי רכב שכור, אם זו לא היתה פרארי, ימות העולם לא הייתי מחכה.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

צר לי, אני לא רואה בזה זלזול - זאת בעית מחסור עולמית, והפעם צ'מפיון לא קשורים לזה.

הם לא יוצרים את הבעיה - הם כן ממשיכים אותה בכך שהם ממשיכים לפתוח הזמנות על שלל הדגמים שאינם נמצאים כלל במלאי ואין מידע לגבי מתי יהיו.

וצר לי עוד יותר לאכזב אותך שאין כל קשר בין המשפט הראשון שלך לבין דבריי.

אין כאן כל קשר בין הערצה כלשהיא לבין דבריי - יש כאן עובדות שידועות לי ואני מנסה להעביר אותן הלאה.

לגבי פאגאני - זה מפעל זערורי עם מעט מ-א-ו-ד עובדים, גם אם הם היו רוצים לעבור ליצור המוני, זה לא היה מתאפשר כרגע. אבל יופי של מפעל ותענוג של ממש להתארח שם ולראות כיצד מיוצרות מכוניות העל המטריפות האלה.

השנה הנוכחית הם ב-Over הזמנות (22 הזמנות - במקום 18 הזמנות ב"רגיל") וגם מתכננים לעבור למפעל מעט גדול יותר שהוקם לאחרונה, ממשך בהמשך הרחוק - מרחק יריקה ממשכנם הנוכחי.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
אני מבין שההערצה העיוורת לאוטו של אמא מעבירה אותך על דעתך.

זאת פאקינג סקודה, לא פגאני זונדה שאתה בוחר מראש את העץ שממנו יעשו את ידית ההילוכים עוד כשהוא בלוט.

אם יש מחסור עולמי (מי ישמע) בסקודה ייטי, החברים הנכבדים בצ'מפיון שיודעים על הדברים האלו ויש להם לו"זים מפורטים של כמה חתיכות יקבלו גם עוד חצי שנה צריכים להפסיק לקחת מאנשים כסף ולהבטיח תאריכים מפוברקים ואז לפצות בפינטס את הנייטיבס שעומדים בתור בשביל הרכב הדי סתמי הזה.

אם יש רעידת אדמה בצ'כיה והייצור נפגע - ניחא. אצבע אדושם. אבל אני לא רואה שום סיבה אחרת לזלזל ככה בלקוחות חוץ מהעובדה שהלקוחות נותנים שיזלזלו בהם.

אז אתה מודה שהבעיה היא ביבואן ולא במותג עצמו.

אז תגיד שהיבואן חרא ואל תערב את המותג, ידוע לכולם שהיבואן בארץ גרוע זה לא חדש לנו. היה ראוי לתת רכב חליפי עד קבלת הרכב החדש.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אין בעיה במותג. כל יצרן יכול להיכנס לעיכובים זה לא הופך אותו ליצרן רע.

אין גם בעיה שהיבואן מודיע לך על כך, כי זה "תיק" שנפל עליו משמים.

היבואן יחד עם היצרן צריכים להכניס את היד שלהם לכיס (המאוד עמוק שלהם) ולפצות בנדיבות את הממתינים.

טעמה המר של האכזבה נותר אצל הלקוחות שנים רבות.

בלי כל קשר לנ"ל יש פה כמה חברים מאוד מכובדים (4-5) שכל חוות דעת שלילית על יצרן כזה או אחר מוציאה אותם מדעתם.

מינימום רצחו את אמא שלהם ואנסו את אחותם גם אם במקרה (מה שלא יכול לקרות בחיים) אתה צודק.

כי את מי שלא תשאל, לשלושה חודשי איחור באספקת של רכב מגיע "קצת" יותר מזוג כרטיסי קולנוע.

פורסם

אמרתי ש"פיצוי" הזה שווה לת** ורכב חליפי זה התחלה של פיצוי שיכול להיות קצת יותר הולם לעיכוב של שלושה חודשים.

החיים הם חצי הימור - למה לא להנות מזה?:twisted:

YOU DON'T KNOW HOW DEEP YOU CAN RIDE UNTIL YOU CANT GET BACK OUT

VW גולף- עוד אחת מהנאות החיים8)

פורסם
אין בעיה במותג. כל יצרן יכול להיכנס לעיכובים זה לא הופך אותו ליצרן רע.

אין גם בעיה שהיבואן מודיע לך על כך, כי זה "תיק" שנפל עליו משמים.

היבואן יחד עם היצרן צריכים להכניס את היד שלהם לכיס (המאוד עמוק שלהם) ולפצות בנדיבות את הממתינים.

טעמה המר של האכזבה נותר אצל הלקוחות שנים רבות.

בלי כל קשר לנ"ל יש פה כמה חברים מאוד מכובדים (4-5) שכל חוות דעת שלילית על יצרן כזה או אחר מוציאה אותם מדעתם.

מינימום רצחו את אמא שלהם ואנסו את אחותם גם אם במקרה (מה שלא יכול לקרות בחיים) אתה צודק.

כי את מי שלא תשאל, לשלושה חודשי איחור באספקת של רכב מגיע "קצת" יותר מזוג כרטיסי קולנוע.

למה היצרן צריך לפצות? היבואן (או החנות במקרה הזה) מכרה ללקוח מוצר שהיא לא יכולה לספק לו בידיעה מראש. זאת אשמת היבואן נטו. אני מאמין שהיצרן הודיע על כך ליבואן, אבל כמובן למה להפסיד מכירות? נמשיך למכור גם את מה שאין לנו ולא יהיה לנו בשנה הקרובה. הבעיה מתחילה ונגמרת ביבואן במקרה הזה.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

רכישת מכונית זו עסקה. התנאים שלה מעוגנים בחוזה שעליו חותמים במעמד הרכישה. אם היבואן לא עמד בתנאי החוזה - עליו לפצות את רוכש כלי הרכב בכפוף לסעיפי החוזה הרלוונטיים, ורק פיצוי שכזה הוא פיצוי "הולם".

אז תדרשו מהיבואן את כל המגיע לכם על אי עמידה בזמני האספקה על פי חוזה הרכישה. אם הסכמתם לחתום על חוזה שעל פיו לא מגיע לכם כלום במקרה זה - תגידו "באסה!", צאו לראות איזו קומדיה רומנטית עם בן/בת זוג ב-VIP ותשכחו מהעניין. כי זוג כרטיסי VIP זה לא פיצוי עלוב, זה זוג כרטיסי VIP יותר ממה שהסכמתם לקבל בדיוק במקרה הזה.

רכב ישראלי אולטימטיבי: קונטיינר של 'צים' על גלגלים נוצצים עם סלון עור 1+2+3, מסך "LCD 42 וטוסטר עם כניסת USB. מרווח, נוח, מאובזר, גבוה ופח עבה כמו במכוניות של פעם...

• תוכן חדש...