Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

"בילוי " בתחנות דלק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5359 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני שונא לתדלק ולא בגלל המחיר . מזמן משאבות התדלוק הפכו לעסק משני אצל חברות הדלק .אני מתדלק בכסף מזומן ועומד תמיד ב"שרות מלא ". אני מוכן לשלם בשביל זה. אם אתדלק בשרות עצמי אצטרך לרוץ ל"חנות הנוחות " בתחנה . נוחות בתחת שלי .לחכות שם כדי שיואילו בטובם לקבל ממני כסף .בשרות מלא כמעט ולא רואים מתדלקים והמעטים שישנם עסוקים בבדיקת שמן ומים לאיזו גברת שנזכרה לעשות את זה דוקא כשאני ממהר . הם כמובן לא שוכחים להציע לי מ"המבצעים" שלהם . מה פתאום הם בודקים שמן? מה הם מבינים בגובה השמן דקות מספר אחרי שכיבו מנוע?. שמתם לב למחירים בחנויות שלהם ? תבדקו טוב . בחלק מהתחנות החנות הפכה מזמן לסופרמרקט . אני לא מדבר על המזגן שתמיד מקפיא שם ועל העובדים שצריכים לעבוד עם מעילים ביולי אוגוסט או לקפוא . תמיד קשה להכנס לתחנה בגלל שטיפת הרכב בשטח כשהמכוניות שמחכות ש"יפנקו" אותן מפוזרות במעבר . כולה אני רוצה קצת בנזין ולא איזו "חווית קניות" .

• תגובות 99
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ניראה לי שפשוט תידקלת בתחנה עמוסה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אולי אני פרייר ועצלן אבל זה הכסף שלי , אני לא משתמש בכרטיס אשראי . כסף מזומן בשרות עצמי פירושו לרוץ לחנות הנוחות , לעמוד בתור עם כל אלה שדוקא עכשיו רוצים קפה ומאפה .

פורסם

אם כל כך חשוב לך הזמן, פנה לתחנה אחרת קרובה ותדלק בשירות עצמי.

או שתהיה חכם ותדלק בערב כשאין עומס, למה אתה חייב לתדלק בבוקר ? בקיצור יש מספיק פתרונות לא חייב תמיד לתדלק בבוקר עם כל העדר.

פורסם

אלעד , לא לזה התכוון המשורר .אני כבר רגיל שמזיינים אותי עם המחירים בכל אתר ואתר . אולי המחאה תעשה משהו .אני התכוונתי שכולה אני רוצה דלק , וכמה שיותר מהר , בלי שיעבירו אותי טירונות נוספת , עברתי אחת קשה לפני 42 שנה .

פורסם

יעקב היקר.

לא הבנו......

האמת גם לא ניסינו........

תנסה בלי לתדלק בכלל.... או שתזמין משלוח.... זה כסף שלך לא??

פורסם

תוציא כרטיס אשראי תדלק כמו מלך תקבל הנחה ותפסיק להיות עקשן ונרגן.

עולם כמנהגו נוהג אתה דופק רק את עצמך ידידי

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם

תפסיקו לנסות לחנך אותי . אני כבר ילד גדול . עם הטרוף של מחירי הדלק לא יקרה שום דבר אם ישימו עוד עובד ב"שרות מלא ". בשביל מה השרות הזה קיים בכלל ?. לא אמרתי כל תחנות הדלק . אני מסתובב הרבה בדרכים ואני ממש נהנה לתדלק במקומות מרוחקים שיש שם תחנות שקיימות הרבה שנים ללא מרכז קניות בתוך התחנה ובכל זאת לא נסגרות .

פורסם

העיניין הוא שאתה מנסה לחנך את האחרים.

אם זה באמת כ"כ מפריע לך, אז יש לא מעט דרכים שאפשר להתעלות על זה. בינהן גם תחסוך זמן יקר (מה שכנראה ממש חשוב לך), ואפילו יותר חשוב מזה, עצבים.

כרטיס אשראי יעשה עבודה נפלאה, או תדלוק בחזרה הביתה כאשר אתה לא לחוץ בזמן.

פורסם
אלעד , לא לזה התכוון המשורר .אני כבר רגיל שמזיינים אותי עם המחירים בכל אתר ואתר . אולי המחאה תעשה משהו .אני התכוונתי שכולה אני רוצה דלק , וכמה שיותר מהר , בלי שיעבירו אותי טירונות נוספת , עברתי אחת קשה לפני 42 שנה .

תשמע, אם אבא שלי, שזקן ממך בדור, יכול לתדלק בשירות עצמי מומלץ לך - אם אתה בריא - להתחיל להשתמש בשירות זה. יחסוך לך גם זמן המתנה וגם כסף. ותתפלא - אפילו הידיים שלך לא יתלכלכו.

אם אתה מתעקש על שירות מלא מצא תחנה שבה לא גובים עמלה על שירות זה. מצאתי תחנה כזו במפרץ חיפה שבה מחיר הדלק הוא הזול ברדיוס של כמה עשרות ק"מ, מחיר הדלק בשירות מלא ובשירות עצמי זהה והתשלום נעשה בעמדות סמוכות למשאבות, כך שלא צריך להכנס לחנות ה"נוחות" (עד היום לא הבנתי מה נוח בחנויות אלה).

אני בטוח שגם במסלול הנסיעה היומי או השבועי שלך יש תחנה העומדת בתנאים אלה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מעבר לתועלת הכלכלית שבתדלוק בשירות עצמי, אתה גם מצמצם למינימום את האפשרות שמתדלק רשלן יכניס את הפיה הלא נכונה. אז נכון, התחנה תפצה אותך על הנזק שייגרם לך, אבל בינתיים אתה נשאר תקוע ללא רכב.

אני כבר לא מדבר על כל אותם מקרים שבהם אנשים ששומרים על מכוניתם כעל בבת עיניהם מביטים בעינים כלות במתדלקים חאפרים שנשענים על הרכב, שורטים אותו מבלי משים באמצעות התיק שלהם או גורמים לו כל נזק אחר מבלי לתת על כך את הדעת.

גם אני, שמתדלק את הרכב על חשבון העבודה, לעולם לא נכנס למסלול בשירות מלא, על אף שהתשלום כלל אינו יוצא לי מהכיס. זה עניין של עקרון מבחינתי.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

חלק מהכותבים אינםיורדים לסוף דעתי .אני מוכן לשלם על שירות מלא . אני לא מדבר על המחיר . אבל אני רוצה שעבור תשלום זה אקבל באמת שירות מלא ומהיר , מה לעשות אני יש לי שריטה ואני רוצה לשלם יותר ואני רוצה שישרתו אותי יותר ואני רוצה לתדלק רק במזומן ואני רק רוצה שיתנו לי דלק ולא יזיינו לי המוח על "מבצעים" ולא ישלחו אותי לשלם בחנות הנוחות ולחכות בתור ואז המוכרת בחנות תזיין לי המוח עם המבצעים של החנות , כי אני רוצה רק "פסק זמן " אחד במחיר זול ולא 3 ב10 שקלים . די , עייפתם אותי .

• תוכן חדש...