Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השחיתו לי את הפיאסטה!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5365 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בן דוד שלי התקשר לפני חצי שעה, ואמר לי "תבוא תראה מה עשו לפיאסטה שלך".

באתי וחשכו עייני, שברו חלון קדמי שמאל קדמי ימין אחורי ימין. תלשו פנסי איתות, שברו חובק הגה, שברו ידיות וישר ווינקר,

עשו נזק לסלון, וקפצו על הגג.

גררתי את האוטו עכשיו לבית, הרכב רטוב בפנים.

כיסיתי אותו בכיסוי ניילון שחור.

חברים יקרים אני צריך את עזרתכם.

הרכב עומד ללא חלונות וניראה גרוטה.

אני מפחד שהעיריה תיקח אותו. והגשם יגמור עליו.

תעזרו לי במציאת חלקים.

חלון נהג.

חלון נוסע.

חלון אחורי ימין.

וינקרים מתחת לפנסים הראשים.

לגבי כל השאר אני ישלים תוך כדי השיפוץ שתכננתי בנובמבר.

הפיאסטה דור 1 80.

תודה מראש לכולם

ושבוע זוהר.

הרכבים שלי: פיאט 127 73, פיאט 127 81 ספורט, פיאט 127 81 4דלתות, אלפא סוד 1.3 81, פיאט 131 77, פיאט טיפו 89, פיאט אונו 1.1 91. מחפש כל פיאט או איטלקיה לשיפוץ. חבר מועדון ה-5 מס14409. גיא למברסקי.

פורסם

גיא משתתף בצערך !

אלוהים יעניש אותם מהשמים !

בברכת שנה טובה.

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

אני בהלם!!!!!

איזה אנשים זבל זה לא יאומן!!!

צור קשר עם נדב50 , אולי הוא יוכל לעזור לך... משתתף בצערך!!

חבל שהשארת אותה שם, ראיתי אותה כמה פעמים וזה היה עצוב לראות אותה מוזנחת שם.

פורד פיאסטה 83':arrow:

פורסם

וינקרים אתה יכול למצוא באיביי כמובן בגרושים...

או לחילופין אצל אחים חדד חלפים בנתניה אני מאמין שיש להם.

בקש את עמית.

שי

פורד פיאסטה 83':arrow:

פורסם

אנשים חארות! גם לי כל הזמן מחבלים באוטו, אין מה לעשות ילדים קטנים שמקבלים חרא של חינוך! מקווה בשבילך שתמצא חלקים!

volkswagen golf mk2 1.3

volkswagen golf mk2 1.6

Volkswagen golf mk2 1.3

פורסם
אני בהלם!!!!!

איזה אנשים זבל זה לא יאומן!!!

צור קשר עם נדב50 , אולי הוא יוכל לעזור לך... משתתף בצערך!!

חבל שהשארת אותה שם, ראיתי אותה כמה פעמים וזה היה עצוב לראות אותה מוזנחת שם.

אני אסביר לך, בהתחלה היא עמדה בבית שלי. שם קיבלתי מדבקה מהעיריה.

דיברתי אם בן דודי והוא אמר לי שאני יכול לשים את האוטו שם.

שמתי את האוטו אם כיסוי חדש שקניתי.

גנבו את הכיסוי. שילשום שברו חלון נהג, ואתמול בלילה השחיטו את כל האוטו.

הרכבים שלי: פיאט 127 73, פיאט 127 81 ספורט, פיאט 127 81 4דלתות, אלפא סוד 1.3 81, פיאט 131 77, פיאט טיפו 89, פיאט אונו 1.1 91. מחפש כל פיאט או איטלקיה לשיפוץ. חבר מועדון ה-5 מס14409. גיא למברסקי.

פורסם

קודם כל - מישהו שונא אותך או את האוטו או שניהם. אצלנו זו שיטה. אם יש שכנים שלא מרוצים מהרכב אבל לעיריה אין סיבה לגרור אותו - שוברים חלון ואז זה "מפגע בטיחותי..."

אבל עצה פרקטית - ניילון נצמד. לפחות אם יגררו את האוטו לא יכנסו מים.

אסף.

פורסם

ברחבה של שואבה עומדת פיאסטה עם אבק כבר חודשים. היו עליה הודעות של חבלן מג"ב והמועצה שייסלקו אותה למזבלה - שווה לך לברר מי הבעלים ולקחת לחלקים

פורסם

כבר כתבתי בשרשור אחר- בת"א ברח' הרצל, פחות או יותר מול בנייני דיסקונט (בתחילת הרחוב, מספרים 100 ומשהו, לא במרכז ת"א...) יש מגרש כלשהו שרואים מהרחוב- ויש, או לפחות היו שם עד לא מזמן, כמה פייסטות MK1. לא יודע מה הסיפור שלו- אבל לדעתי שווה לראות ולשאול! בכל מיקרה- נידמה לי שהחלונות מתאימים בין MK1 ל-MK2, אם אראה כזאת- אגיד לך (ראיתי מלא- אבל אתה יודע איך זה- כשצריך- לא זוכרים איפה...:?

בני זונות!!!!!!:evil::evil::?

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

אני בהלם איזה מניאקים, אלוהים ישמור!! האם האוטו היה נראה זרוק?? או מוזנח?

יכול להיות שעברו סתם איזה ילדים מפגרים או איזה שיכורים וחשבו שזה סתם אוטו זרוק.

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם

אני לא חובבן פורדים, איך יש סיפור מעניין מאחורי הפיאסטה.

לפני שהתחתנתי זה היה לפני 13 שנה. היתה לי 127 שהיא גם היום שלי, כרכב יחיד לשימוש יום יומי.

באותו זמן יצאתי אם אישתי לעתיד, לאחר זמן מה היא הוציא רשיון נהיגה, וביקשה ממני להישתמש בפיאט לצורך נסיעה ללימודים.

איך האהבה שלי לפיאט לא אפשרה לי להתחלק.

מצאתי לה פיאסטה 82 1100.

היא נסע על האוטו 6 שנים, ולא יכלה להיפרד ממנה ולא להחליף אותה בשום מיני חדשה.

יום אחד הפיאסטה ניגנבה.

לאחר כמה שנים התחלתי להכנס לתחום האספנות, ולרכוש עוד פיאטים,

יום אחד היא בא אלי ואומר לי. אני רוצה פיאסטה. זה הרכב הכי טוב שהיה לי בחיים, למה לך מותר ולי לא.

קניתי בתנאי, שהשיפוץ יתחיל כשאשפץ את הפיאטים.

אתמול הפיאט נשחטה. ואישתי עדיין לא יודעת.

כשנגנבה הפיאסטה אשתי בכתה שבוע. ובצדק האוטו היה ניפלא!

אם היא תגלה מה קרה לפיאסטה הזאת.....:crazyeyes .

אז שוב פעם עזרו לי!

פורסם

אני פותח עיניים- אם אראה משהו זרוק- מיד אתקשר... שוב- תבדוק את המגרש בהרצל (אם אהיה בסביבה- אעשה זאת, אבל לא הייתי שם כבר איזה חודש לפחות). מנסה להזכר בכל מה שראיתי, ואיפה זה היה... בהצלחה!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

תנסה אצל אלי שטרית יש לו מלא רכבים מפורקים, הרבה חלקים לרכבי אספנות הכל מהכל: דלתות, מכסים למנועים, טמבונים, ווינקרים, מראות וכו'

מבחינת מחירים אני לא יודע כל כך אבל שווה לנסות

רח' המסגר 35 תל אביב 03-6872487

אם לא מצאת שם תנסה אצל "שאשא- חלקי חילוף" שונצינו 3 תל אביב אם אין לו הוא ימצא לך.

פורסם

נבדוק תודה.

• תוכן חדש...