Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בהתקנת אזעקה MVP625

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5385 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני עומד להתקין מערכת אזעקה מדגם MVP625, אשמח עם תוכלו לעזור\להדריך אותי.

יש לי מספר שאלות בנוגע לחשמל ברכב.

(במידה ואני טועה איכנשהו תקנו אותי בבקשה)

1. מרים חלונות:

אני מבין שיש לזה מוח משל עצמו, הוא מתחבר לכול שמשה בנפרד, ובודק האם החלון עלה בעזרת עומס או זמן.

א. הרי למרים חלונות יש רק פלוס ומינוס, כיצד נכנס לתפקיד כול הלחצנים שיש לנו ברכב כמו בדלת הנהג למשל לחצן מרים חלון לדלת ימין, וגם בדלת ימין קיים אותו לחצן??? מתחבר במקביל?? או דרך איזשהו מחשב?? דרך אחרת שלא עולה לי בראש??

2.נעילה מרכזית:

א. הבנתי שבנועל דלת יש לי שתי אפשרויות נועל בעל שתי חוטים או בעל 4 חוטים מה ההבדל?? מה התפקיד של כול אחד???

ב. האם יש מוח לנעילה מרכזית??, ואם כן שוב איך זה מתחבר ללחצן סגירת דלתות??? מקביל? או משהו אחר??

ג. יש לי 6 אפשרויות לחיבור נעילה מרכזית MVP625 מה ההבדל בין כולם?

אימובלייזר:

א. אני מנתק כבל הזנה לסטרטר או משאבה (חותך ומחבר דרך ממסר) לא משהו מסובך מידי מה הבעיה לראות איפה זה חתוך ולפרוץ את הרכב???

ב. כיצד מתחברת אזעקה זאת לאימבולייזרים שיש מובנים בתוך הרכב(לא המקרה שלי)??

התקנה:

א. רשום להתקין את המשדר על השמשה האם כדאי להקשיב להצעתם?? או מקום אחר??

ב. רשום להתקין את הבולם זעזועים על חובק ההגה לא בדיוק הבנתי את כוונת המשורר?? או שאולי כדאי במקום אחר??

כללי:

א. כיום באזעקה שיש לי למשל כאשר אני פותח את הדלת נדלק האור או כאשר אני סוגר בעזרת השלט האור נכבה, כיצד כול הסיפור הזה נכנס באזעקה החדשה??

תודה רבה.

• תוכן חדש...