Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

וולוו 240 שנת 83

amgm0201
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5369 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

ברשותי וולוו שנת 83 מתי ניתן יהיה להעבירה לאספנות?

דבר שני קיימת תקלה עם המגבים לאחר הפעלתם המגבים לא עוצרים גם לאחר שאני מחזיר את הידים למקומה שבה הם כבויים

בדקתי בפלאג עם מנורת ביקורת הכל תקין הזרם מפסיק כנראה הבעיה היא במנוע המגבים

מישהו יכול לכוון אותי לבעיה או למנוע חלופי לפני שהגשם יגיע.

בברכה אבי

התחדשתי בוולוו 240 1983

:evil:

פורסם

אספנות = 30 שנה.

זאת אומרת שמתאריך 1.1.2013 אתה יכול להפוך לאספנות.

מה שטוב ברכב שלך שיש חלקים בערימות לרכב כזה.

במחיר של מנוע מגבים אתה קונה רכב כזה שלם לחלקים.

יש מישהו בפורום שפירסם ב "חלקים למכירה" הרבה חלקים לוולוו תביט במודעות בטוח שיש לו.

פורסם

אתה מתכוון שהמגבים לא חוזרים ל"חניה"? אני זוכר שהיתה תופעה כזו שמנורה כלשהיא בלוח השעונים היתה מנותקת או נשרפת. יכול להיות שזו היתה המנורה של חגורות הבטיחות. חפש בפורומים של וולבו מישהו בטח זוכר.

שלמה דן גדרון

פורסם

בדוק לכלוך בתוך מנוע המגבים (בחלק עם החוטים והמגעים). יתכן שהרווח של החנייה מלוכלך ומקצר.

דני

פורסם
אתה מתכוון שהמגבים לא חוזרים ל"חניה"? אני זוכר שהיתה תופעה כזו שמנורה כלשהיא בלוח השעונים היתה מנותקת או נשרפת. יכול להיות שזו היתה המנורה של חגורות הבטיחות. חפש בפורומים של וולבו מישהו בטח זוכר.

יש פורומים בארץ לוולוו?

אני מכיר לחיפושית...והמנורה של החגורות תקינה

התחדשתי בוולוו 240 1983

:evil:

פורסם

כמובן שזה בעיה לפתור דרך האינטרנט אבל אחרי נסיון ארוך עם וולוו סביר להניח שזה מהידית... אם תרצה יש לי מישהו שישמח לעשות את העבודה, יש לו חלקים..

מחפש את כל החלקים לקפריס כולל סוויטצ' סלון וחלקי פח... 0528567439-שי, או במייל [email protected].

פורסם

הי,

אני פרסמתי את המודעה על החלקים לוולוו, אבל בגלל שגם המנוע וישרים שלי מרעיש, אני לא רוצה למכור את המנוע השני.

מה שאני כן יכול להציע לך הוא להגיע אלי ולבדוק האם המנוע שלי פותר לך את הבעיה. ככה לפחות יהיה לך כיוון להמשך.

אם ראיתם וולוו 240 בפירוקיה אנא ספרו לי על כך

וגם אם ראיתם וולוו 700 או 900

פורסם

יש פורום וולוו בתפוז- לא שווה כלום.

ויש גם את זה http://volvoforums.com/forum/ הרמה לא רעה בכלל ויש כמה מומחים. רק שתצטרך לשבור את השיניים באנגלית.

הבעיה אצלך במנוע. 99.9999%.

אם ראיתם וולוו 240 בפירוקיה אנא ספרו לי על כך

וגם אם ראיתם וולוו 700 או 900

פורסם

יש שתי אפשרויות: האחת היא ידית ההפעלה. והשניה היא הריליי שיושב על הצמה בין הידית לבין המנוע ויש סיכויי שהפלטינות שלו "נדבקות" האחת לשניה ולא משתחררות כתוצאה משחיקה או כתוצאה של עומס על המנוע. אני לא בדיוק יודע איפה יושב הריליי הנ"ל אבל זאת שאלה שכל חשמלאי רכב ותיק בתחום יכול לתת עליה את התשובה. בהצלחה!

• תוכן חדש...