Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ ברכישת טאבלט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4044 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהקשר לכותרת (לא זרקו אותי משום פורום)

שלום חברים,

אני צריך את עזרתכם ,

אני מעוניין לרכוש טאבלט , אך ממש מבולבל ולא יודע איזה.

היום השוק יחסים מופץ בטאבלטים מACER עם מערכת הפעלה WIN7 וmotorola xoom וsumsung TAB 10.1

IPAD2 האגדי ועוד הרבה .

רק שאני לא יודע מה לבחור .

ההתלבטות שלי הוא בין כל החבורה , לIPAD2 אם כל הכבוד למכשיר הזה יש לו חסרונות גדולים , כגון זיכרון מוגבל , אין לו כרטיס SD להכניס את התמונות או הסרטונים מהמצלמה הדיגיטלית , ואין לו FLASH , לא מריץ קבצי פוואר פויינט (מצגות).

בקיצור מה אתם אומרים ?

אם זאת יש לו הרבה ייתרונות , פריצה שאפשר להתקין כמעת כל שטות על הטאבלט , וכמובן חנות אפליקציות הכי גדולה בשוק.

כמובן מי שיש לו נסיון , וביצע רכישה דומה אשמח לשמוע .

המחיר לא כזה פונקציה כולם כמעת אותו המחיר .

אז לא להוסיף את זה למשוואה .

ההשוואה צריכה להיות מבחן התוצאה מה אני מקבל מהמכשיר הזה

הסתכלתי המון על השוואות וכו , לא נתן לי כיוון .

בברכה

נתי

פורסם

אתה מתלבט בין מוצר אחד שאין לו קשר ל2 שיש ביניהם קשר רופף.

WIN7 על טאבלט במחיר הזה אתה מקבל נטבוק. לא יעזור - המערכת הפעלה הזו לא תוציא טאבלט אף פעם.

אבל יש לו את כל היתרונות שאתה מצפה להם בהיותו מחשב נייד (ואת כל החסרונות - המערכת הפעלה לא באמת נוחה , הבטריה תמות מהר , הוא יהיה יותר עבה ומחשב WIN7 ממש חלש).

האנדרויד היא מערכת הפעלה שלא כ"כ בוגרת ליהיות טאבלט. כמות האפליקציות היעודיות לה בתחום הזה הוא די קטן (ואל תאמין כ"כ לעניין התמיכה - אפליקציות ישנות עובדות חרא אם בכלל בהרבה מאוד מקרים) התאימות שלה לעברית די אפסית וחוץ מפלאש בדפדפן - לטעמי יקח לה עוד איזה חצי שנה להיות תחרותית בתחום. (אבל זה צעד ענק קדימה עם המערכת הפעלה 3 לעומת מה שהיה קודם - שהיה אשכרה טלפון עם מסך גדול... גם מבחינת המערכת הפעלה).

מה שכן - הגאלקסי החדש פשוט מדהים.

האייפד הוא המכשיר היחיד שהוא אשכרה טאבלט רציני מגובה בהרבה אפליקציות ומוצר שהגיע לבשלות.

הזיכרון שלו מוגבל (אבל באמת שקשה להשתמש ביותר מנגיד 32 גיגה אם אתה לוקח את הדגם המשודרג) , אין לו SD (יש לו עם מתאם) ואין לו פלאש (יש לו מליון דרכים להציג קבצי PP).

אבל נראה לי אתה מפספס את הנקודה של טאבלטים.

אלו לא תחליפי מחשב נייד בקטע של יצירת תוכן.

הם בעיקר מכשירים לצריכת תוכן.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

בנוגע לאייפד: לעניות דעתי המחסור בפלאש הוא דווקא יתרון - דבר אחד פחות שיקרוס לך.

את העברת התמונות פותרים עם כבל, והנפח המוגבל מתאזן עם העובדה

שאתה לא תתקין בו כל מיני דברים כבדים שאתה רגיל להתקין ב-PC.

ההערה של ליביור בנוגע לצריכת תוכן היא בול במקום -

אם אתה רוצה לכתוב יותר מכמה שורות באי-מייל, אל תשתמש בטאבלט.

לכל דבר אחר, שהוא פסיבי בהגדרה - גלישה, דפדוף, משחקונים, תמונות... הוא מתאים.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אני לא מתכוון ללכת עם טאבלט עם WIN 7 נתתי כמה דוגמאות .

מחשבים ניידים יש לי . אני לא צריך עוד אחד .

אני מחפש טאבלט שידע להתמודד עם (מיילים , סרטים\סדרות,סקייפ\פייסבוק\מוזיקה\והכי חשוב גלישה באינטרנט.)

כמובן שעוד אפליקציות יעשו את העבודה .

בין הייתר הייתי שמח אם הייתי יכול להריץ אליו EXCEL או PP כי תמיד נתקעים וצריכים את זה .

בברכה

נתי

פורסם

אבל נראה לי אתה מפספס את הנקודה של טאבלטים.

אלו לא תחליפי מחשב נייד בקטע של יצירת תוכן.

הם בעיקר מכשירים לצריכת תוכן.

ליביו

+1.

זו מהות הטאבלט, וזה בדיוק במה שהוא מצטיין בו.

האייפד לצורך העניין יודע מצוין להתמודד עם מה שכתבת בהודעתך האחרונה, לרבות קבצי PP/אקסל: ישנן אפליקציות שיודעות להציג קבצים אלה. ליצור קבצים כגון אלה עם הטאבלט - זו כבר אופרה אחרת.. (בקצרה: אפשרי אך לא ידידותי למשתמש).

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

אייפד כרגע הוא הטאבלט הבוגר היחיד בשוק.

אז נכון - לא יהיה לך פלאש.

אבל מכל בחינה אחרת - הוא עושה עדיין סלטות לעומת המתחרים (דבר שלא אפשרי להגיד באייפון מול אנדרויד כבר שזה יותר Trading blows).

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם

זה כבר תלוי בך.

לרוב האנשים הדגם WIFI מספיק כי:

או שיש להם WIFI ב99% מהפעמים שהם צריכים

או שהם יכולים להפוך את הפלאפון להוטספוט ולהתחבר מהאייפד אליו (כל אייפון 4 או אנדרויד 2.2 ומעלה)

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם

כמו שנאמר, אין הרבה משמעות ליכולת 3G אם יש לך בנוסף נייד שיכול לשמש כמודם סלולרי או הוטספוט.

לגבי איזה טבלט לבחור, אני די סולד מהמכשירים של אפל, ומצד שני אני מנסה להפוך את חווית האנדרואיד שלי לכמה שיותר פשוטה, ולא תמיד זה קל.

אני הייתי הולך על טבלט מבוסס אנדרואיד בכל זאת, לגבי איזה אני לא יודע, זה תלוי במחיר.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

אין עוד חשיבות ? אפליקציות עם GPS? ניווט ? וכו ?

לי אין שום בעיה עם אפל , אני מחזיק אייפון ואני משתמש היום בהוטספוט .

לגבי אנדרוייד אני ראיתי את החדש 3.1 על הTAB 10 אינץ

הוא נראה מדליק!

כמובן ש לו תמיכה בפלאש נכנס רואה סדרות לייב באינטרנט . (מה שאין באפל )

צפייה ישירה אין באייפון וזה מפחיד אותי קצת .

90 % מהזמן אני רואה בצפייה ישירה . אין לי את הזמן להוריד ולהעביר וכו .

האם יש לזה פיתרון ? אולי אפליקציה או לא יודע מה .

פורסם

רשת? יש , קשת / מאקו? יש , ערוץ 10? יש , הוט? יש , יס ? יש.

כל מה שיש בערך בצפיה ישירה באינטרנט יש NATIVE לאייפון / אייפד (או מקסימום אפליקצית אייפון בX2).

גם מחו"ל - אין מקור תוכן רציני שאין לו אפליקציה לאייפד.

זה לא תמיד כזה נכון לכיוון השני במילים מעטות.

דווקא אנדרויד הרבה פחות רציני בתחום של סטרימינג ולמעשה עד 3.0 לא תמך בHTTP STREAMING בעצמו מה שיצר מיעוט של אפליקציות כאלו עבורו , שלא לדבר שסיוט ליצור אפליקציות למערכת הפעלה שכל מכשיר עושה בה מה שבא לו ובא באיזה גודל שבא להם והתוצאות בהתאם.

Then dying is forgetting

פורסם

לדעתי אין כ"כ צורך ב3G.

יש לך אייפון? יפה. אתה יכול להשתמש בו כהוטספוט, ולהתחבר אליו עם האייפד.

מומלץ כמובן שתהיה לך חבילת גלישה גדולה\לא מוגבלת.

V5

פורסם

זה תלוי בשימוש שלך - ואני אסביר:

האייפד הוא ללא ספק המכשיר הטוב ביותר. מגוון אפליקציות, מערכת הפעלה ואחידות.

מצד שני, קצת מוגבל ודיי כבר כשרוצים לקרוא במיטה למשל.

הטאבלט של סמסונג הוא לדעתי אחד המדהימים (במיוחד עם אנדרואיד 3.0), אפשר בקלות להתקין עליו כל אפליציה שיש לאנדרואיד, והוא יותר גמיש לדעתי מהאייפד.

אני בחרתי להשתמש ב-nook color עם אנדרואיד 3. למה? הוא מכשיר קטן יותר, נוח יותר לנשיאה וקריאה ועם זאת גדול מספיק בשביל כל השאר. אפשר לראות בו סרטים וכו' כשרוצים.

החסרון הגדול שלו הוא המעבד החלש יחסית.

למען הסר ספק יש לי את שלושתם.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

• 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ בכדי לקבל יעוץ באותו נושא,

בשביל מישהו שהוא בור בנישה הזו על איזה טאבלט תמליצו (למתנה)?

אשמח לפרטים כלשהם והכוונה, כרגע ממש ללא כיוון.

so far so good so what

• תוכן חדש...