Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אשכול נוכלויות (scam)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5373 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תרמית ביד 2 -

פרסמתי רכב למכירה, בנוסף שילמתי 70-80 שקל בכרטיס אשראי על מנת שהמודעה שלי תהיה בראש העמוד ומודגשת בצהוב, לאחר סגירת העסקה, נשלחה קבלה למייל שלי.

באותו היום מתקשרת אליי בחורה, ממספר חסוי, המציגה את עצמה בתור עובדת ביד 2, "מוודא" שפרסמתי את רכב X במחיר Y וטוענת שכרטיס האשראי שלי לא עבר. לאחר מכן היא ביקשה את הת.ז. מספר האשראי והספרות שמאחורה.

לצערי, נפלתי בפח הזה והבאתי את המספרים.

10 דקות לאחר השיחה, נפל לי האסימון, דווחתי לחברת כרטיס אשראי.

כמובן שהמודעה נשארה בולטת והגברת לא חזרה אליי.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

משהו חם מהרגע..

טלפון מחסוי: "שלום, מדברים מסלקום, אני מתקשרת בעקבות הנחיה של משרד התקשורת כדי להודיע לך שאני משאירה לך את שירותי התוכן והאינטרנט פתוחים"

אוקיי הכל נשמע בסדר גמור.. אבל אני בכלל באורנג'!! [מספר 054, לא מנוייד או משהו כזה]

"אממ אתה מופיע לי פה באיזה רשימה שקיבלתי וכו' וכו'"

תודה ולהתראות!

אולי אני חשדן מדי, אבל הרחתי משהו לא טוב ורציתי לשתף את הפורום.

בקלות השלב הבא יכול להיות "אני רק צריכה את מספר כ. האשראי לאימות פרטים"

פורסם
משהו חם מהרגע..

טלפון מחסוי: "ש

פה הטעות שלך.

מי עונה לחסוי?

זה רק בעיות!

בנק-המינוס שלך גדל

כ.אשראי -תרצה מבצעים?

סופר-תרצה מבצעים?

נושים,שוק אפור,איומים על חייך.

תכלס,אסור לענות לחסוי.

אין יום שאני לא מקלל את הבן אלף ז***ות שהמציא את הפלאפון. כמה הוא כבר הציל חיים?

רק הורס לנו את הבריאות הדבר הזה. זמין כל הזמן,נשוי לעבודה עקב כך.

איפה השקט של פעם?

יוחזרו טלפוני החוגה לאלתר!

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם
יוחזרו טלפוני החוגה לאלתר!

ניסית פעם ללמד ילד להשתמש בדבר הזה?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...