Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5418 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חבר'ה מה המצב?

ככה יש לי קאמרי 2008 פרימיום , כידוע עד לשנה שעברה רק לפרימיום היה קסנון , כיום יש לכולם.

שמתי לב שהקסנון של הקאמרים 2011 מאוד כחול וחזק, לעומת שלי שהוא גם מקורי מחברה עם מתזים והכל אבל יותר לבן...

רציתי לדעת כמה K שלי לעומת שלהם.. והאם יש אפשרות לחזק את הרמה? שיהיה יותר כחול.. חזק יותר..

בתודה מראש לכל העוזרים!!!

פורסם

קלווין זה יחידת מידה של טמפרטורה כמו צלסיוס, פרנהייט ראומייר ועוד:

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A7%D7%9C%D7%95%D7%95%D7%99%D7%9F

איני חושב שרצית לברר את מידת החום של הנורות אלא משהוא אחר (אולי עוצמת אור כ"לומן" או "אור נר" CANDLE POWER).

בברכה - רפי לין

פורסם

למיטב ידיעתי התקן של כל הקסנונים המקוריים הוא 4300K שזה לבן אפור. 6000K זה כבר לבן כחול וזה מה שבד"כ מוכרים באפטרמרקט.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אוסיף ואמר שהגוון של הקסנון ברגע הדלקת האורות הוא כחול יחסית, וככל שהזמן עובר והנורה מתחממת הופך הגוון בהדרגתיות ללבן.

לכן, יכול מאוד להיות שאותם קאמרים 2011 שראית התחילו נסיעה לא הרבה זמן לפני כן והגוון נשאר עדיין כחול.

פורסם
אוסיף ואמר שהגוון של הקסנון ברגע הדלקת האורות הוא כחול יחסית, וככל שהזמן עובר והנורה מתחממת הופך הגוון בהדרגתיות ללבן.

לכן, יכול מאוד להיות שאותם קאמרים 2011 שראית התחילו נסיעה לא הרבה זמן לפני כן והגוון נשאר עדיין כחול.

א. תודה רבה לכל המגיבים והעוזרים, יותר מאשמח לעוד תגובות.

ב.CIRCA אתה צודק ב100% כשאני מניע האור שלי ממש כחלחל ולאחר כפחות מדקה הוא חוזר לצבע הטבעי שלו אצלי וזה לבן...

לשכן שלי יש קאמרי 2011 והוא חזר מנסיעה מהצפון שזו נסיעה לא קצרה אם הקסנון דלוק לאורך כל הדרך, אם גוון כחלחל..

עכשיו נגיד שיש מצב שהגבירו את החוזק או משו... השאלה היא אם אני יכול לעשות איזה שינוי שישאר בגדר הפנסים המקוריים שלי ...

ובמידה ואני מתיז על הפנסים זה עוזר בכלל?

בתודה מראש חבר'ה.

פורסם

אתה יכול להחליף נורה לאחת עם גוון גבוה יותר, 6K לדוגמא, מה שכן חוקי לא בטוח שזה יהיה.

ונורה איכותית תעלה לך לא מעט

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם
אתה יכול להחליף נורה לאחת עם גוון גבוה יותר, 6K לדוגמא, מה שכן חוקי לא בטוח שזה יהיה.

ונורה איכותית תעלה לך לא מעט

ואיך הצעדים הללו מתרכשים ומתלווים? מסובך?

וחבר'ה אין אפשרות פשוט להגביר מתחים או משו בפנס?

• תוכן חדש...