Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5391 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם יש לי התלבטות קשה בין פיאט פונטו ספייס 2001 מנוע 1400

לבין

דיאטסו סיריון 1999 מנוע 1000

השאלה שלי האם יחס השנה בין המכוניות שווה (הבנתי שדיאטסו יותר אמין ופחות תקלות מפיאט) והם אותו מחיר כמעט!

מבחינת צריכת הדלק מה יותר חסכוני ומה יותק קל לאחזקה?

ואיזה מהמכוניות יותר אמינות?

הדבר היחיד שלוקח אותי לכיוון הפיאט זה השנתון ויותר פינוק ABS ח"ח נ"מ ה"כ מזגן , וסיריון יש רק מזגן ה"כ נ"מ ו2 חלונות חשמל.

תודה לכל מי שעוזר :-)

פורסם

בהנחה והפונטו במצב טוב (ללא תאונות, מטופלת, ללא קומבינות מיותרת) היא עדיפה משמעותית על פני הסיריון. היא בטוחה יותר, מרווחת יותר, חזקה יותר וחסכונית למדי. לגבי האמינות הבנת לא נכון. לדייהטסו יש (ובצדק) שם של מכוניות אמינות, אבל הסיריון 1000 סמ"ק ממש לא מצדיקה את השם הזה. המנוע הקטן הזה רחוק מאוד מלהיות סמל לאמינות מושלמת.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...